Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – gegužės 1–2 d.

Po įtemptos savaitės laukia darbingas, žemiškas, tačiau gana ramus, emociškai atsikvėpti leidžiantis savaitgalis. Mėnulis keliaus praktišką, tikslingą ir gerai organizuotą veiklą palaikančiu Ožiaragio Zodiako ženklu. Labai tinkamas laikas dirbti žemę, kažką statyti, remontuoti, pertvarkyti.
Keksiukas su širdelėmis
Keksiukas su širdelėmis / „Fotolia“ nuotr.

Tiesa, šeštadienis labiau tinkamas likti namuose ar kitoje ramioje aplinkoje, susikaupus, ramiai ir nuoširdžiai pabendraujant su artimaisiais – gera proga atstatyti galbūt kiek nutrūkusius ryšius, atleisti bereikalingas įtampas. Vis dėto, abi dienas bus itin svarbu bendraujant susilaikyti nuo bet kokių manipuliacijų, laikytis svarbiausių vertybių, antraip ilgam gali likti kartėlio.

Diena gera pagalvoti apie ateitį, kurti planus, aptarti, kaip geriausiai juos galėtumėte įgyvendinti. Šeštadienio aprangoje geriausiai derės neryškios, tarsi išplautos, melsvai-sidabrinės spalvos, puoškitės sidabro su auksu papuošalais, selenitu bei aduliaru (Mėnulio akmuo). Maistas turėtų būti skystesnis, bent jau sultingas, ypatingai tiks avižinė košė, kisielius ir kiti panašios konsistencijos patiekalai.

Sekmadienis labiau tinkamas aktyviai veiklai, įvairioms talkoms ar tiesiog bendradarbiavimui, taip pat sutarti dėl didesnių darbų, spręsti klausimus, susijusius su karjera, nekilnojamuoju turtu, ateities tikslais. Antra vertus, nusiteikite, kad gali tekti priimti įvairius skubius sprendimus, gali atsirasti trukdžių. Pasistenkite anksčiau pabaigti darbus, vakarop vertėtų daugiau pailsėti, eiti anksčiau miegoti, nes laukia įtemptas, labai aktyvus pirmadienis.

Aktyviai veiklai ir dėmesingumui palaikyti palankiausia bus tauri raudona, alyvinė bei balta aprangos spalvos, energijos suteiks džespilitas (geležingas kvarcitas). Maistui šiandien skirkite mažiau dėmesio, galima ir papasninkauti, vertėtų atsisakyti gyvulinių produktų, juolab mėsos. Geriausiai tiks įvairios košės, duona, jei labai norisi – šviežias sūris.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Savaitgalį norėsite suderinti kasdienius, praktiškus darbus, tačiau profesiniai, karjeros reikalai, įsipareigojimai kolegoms, draugams vers jus gerokai pasukti galvą, kaip viską suderinti. Šeštadienį būkite jautresni artimiesiems. Apskritai abi dienas bus itin svarbu galvoti, ką sakyti, susilaikyti nuo priekaištų, įsivaizdavimo, kad viską žinote ar esate geriausi – juk visi esame verti meilės?

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Profesiniai, karjeros reikalai laikys privers jausti įtampą ir savaitgalį, nors būtų prasminga bent jau šeštadienį rasti laiko ramesniam susikaupimui, pažvelgti į tai, kuo gyvenate tarsi iš aukščiau, iš plačiau. Apskritai šiandien vertėtų tiesiog labiau pasidomėti pasaulio naujovėmis, paklausyti išmintingų žmonių, pakeisti aplinką – rasite jus gerokai nustebinsiančių naujų idėjų.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Savaitgalis jums bus kaip reta įtemptas ir sudėtingas – gali kilti tikros emocijų audros, tekti skausmingai aiškintis santykius su draugais ar bičiuliais. Su informacija būkite itin atsargūs, vertėtų daugiau patylėti, vengti paskalų, noro kažkaip sumanipuliuoti, taip pat ir patys galite susidurti su galbūt iš gerų paskatų, tačiau siekiu apgauti. Lukterėkite dar kelias dienas ir visi taškai susidėlios.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Asmeniniai santykiai šį savaitgalį jums kels daugiausiai emocijų – galimas netikėtas įsimylėjimas, bet gali tekti ir kai ko skausmingai atsisakyti vardan ateities tikslų. Svarbiausia – tai turi būti jūsų širdies sprendimas, o norinčių patarti gali būti daug – gal ir iš geros valios, tačiau kitų už jus padaryti sprendimai vargu ar gali nešti laimės, todėl likite teisūs visų pirma prieš save.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Darbo reikalai savaitgalį vers jus gerokai paplušėti – nuveikti pavyks gana daug, geras laikas ir pasirūpinti sveikatos reikalais, gyvenamosios ar darbo aplinkos kokybe, sudėlioti ateities planus. Tiesa, jūsų geranoriškumas ir pastangos gali būti įvertintos ir prieštaringai, tad pasistenkite dirbti be jokių asmeninių užmačių ar lūkesčių, laikykitės taisyklių ir susitarimų, prisiimkite atsakomybę.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Savaitgalį skirkite daugiau laiko poilsiui nei darbui – imkitės to, kas jus iš tiesų traukia, domina, teikia džiaugsmo, tegu tai ir labai konkreti praktiška veikla. Nuo darbų vargu ar pavyks atitrūkti, galimi siurprizai, susiję su aukštuoju mokslu, kelionėmis, užsieniečiais, priversiantys jus pasukti galvą, kaip suktis iš padėties. Labai ramiai vertinkite tai, ką išgirsite ar perskaitysite – dabar lengva apsirikti.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Savaitgalis namuose suteiks jums geros atgaivos – geras laikas daugiau, jautriau pabendrauti su artimaisiais, prisiminti mamą ir močiutes, šeimos tradicijas, imtis konkrečių, praktiškų darbų. Jie gali užgriūti ir mažai laukti, tačiau sulauksite pagalbos, geras laikas atsinaujinti, rasti racionalių ir visiškai naujų sprendimų, kažką suremontuoti, pataisyti, svarbu venkite pataikavimo.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Bendravimas savaitgalį taps pagrindine tema – geras laikas ieškoti naudingos informacijos, užmegzti ryšius, bet tik tuomet, jeigu tai daroma labai nuoširdžiai, vengiant noro įsiteikti ar gauti įsivaizduojamo statuso, savo vertės pripažinimo. Su santykiais susijęs noras kažką kažkam įrodyti gali būti labai stiprus, svarbu susilaikykite nuo kažkokių rimtesnių sprendimų, likite ištikimi sau.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Abi savaitgalio dienas jums būtų palankiausia skirti praktiniams reikalams – pasirūpinti savo ir artimųjų gerove, patogiu gyvenimu, sveikata. Tiesa, rimtesnėms išlaidoms laikas mažai tinkamas, gali paaiškėti, kad jos skirtos daugiau pateisinti savo silpnybes ar baimes, o jų vertė niekinė. Mažiau klausykite patarimų, noro įsiteikti ir vadovaukitės savo nuojauta – rasite genialiai paprastų idėjų.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Jūsų noras suburti, išjudinti artimuosius, vargu ar sulauks sėkmės, tačiau turėsite geros progos pamatyti silpnas savo vietas ir paieškoti visiems priimtinesnių sprendimų. Bet kokiu atveju, būsite matomi, ryškūs ir mylimi, beliks tik prisitaikyti prie aplinkybių ir imtis tos veiklos, kuri jums asmeniškai svarbiausia – nustebsite sulaukę pripažinimo, tik būkite dėmesingi, laikykitės taisyklių.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Vargu ar galėsite abi dienas likti ramiai namuose ar susirasti kitą saugų kampelį, tačiau būdų, kaip pabėgti nuo susikaupusių problemų, gali būti visokių – tai gali būti ir malda, askezė ar ekstremalus iššūkis. Bet kokiu atveju jums būtina šiek tiek iš šalies pamatyti tai, kas vyksta jūsų gyvenime ir susivokti. Nustebsite, kad pavyks rasti puikiai veikiančius sprendimus, tik pasilaikykite juos sau.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Savaitgalį būsite linkę skirti draugams, bendraminčiams, būtų geras laikas imtis visuomeninės veiklos, tačiau tik tuomet, kuomet tikima ir pasitikima tuo, kas daroma, veikiama ir bendraujama nuoširdžiai. Deja, už kitus atsakyti sunku, tad gali tektis susidurti su tuščiais pažadais, ar net melu, apgaule, todėl mažiau kalbėkite, daugiau darykite, laikykitės taisyklių.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius