TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – gegužės 22–23 d.

Savaitgalis laukia gana ramus, jeigu pavyks išlaikyti balansą tarp to, ką norime pasakyti, padaryti greitai, mažai gilinantis į esmę ir būtinybės atjausti, stabtelėti ir žvilgterėti į situaciją ramiai, paklausant širdies balso, atidėjus visas ambicijas į šalį. Tai padaryti padės Mėnulis Svarstyklių Zodiako ženkle, palaikančiame harmonijos ir grožio visame kame – santykiuose su antrąja puse, artimaisiais ir aplinkiniais, aplinkoje.
Laiminga moteris
Laiminga moteris / 123RF.com nuotr.

Bus labai svarbu tai, kaip atrodote, laikytis taisyklių, susitarimų. Gal šilumos ir mažoka, tačiau svarbu ir pastangos, gebėjimas diplomatiškai spręsti situaciją. Tiesa, laikas mažai tinkamas priimti rimtus sprendimus, pradėti rimtus darbus ar projektus – daug kas gali vilkintis, nuvilti jūsų lūkesčius, pareikalauti daug papildomų pastangų.

Svarbu prisiminti, kad ateinantį trečiadienį įvyks Saulės užtemimas, tad vidinis susitelkimas į tai, ką dabar reikia atlikti ir padaryti tai kaip galima geriausiai, prisiimant atsakomybę bus itin svarbu.

Nuo sekmadienio 12 val. 19 min. Saturnas pradės keliauti Žemės atžvilgiu tarsi atgal, priversdamas grįžti prie ankstesnių darbų, idėjų, tikslų ir peržiūrėti juos, patikrinti, atrinkti tai, kas pasiteisino, ką verta toliau tęsti, o ko atsisakyti. Ypatingai tai lies mokslo inovacijų, informacinių technologijų sritis. Šis laikotarpis tęsis iki spalio 11 d.

Šeštadienį vertėtų dėvėti sodrių tamsių, ypatingai tamsiai mėlynos, vyšninės spalvų drabužius, pasaugos gagatas. Maistas gali būti ir sotesnis, tačiau gamintas namuose, ypatingai jeigu tai įvairūs kepiniai, pyragai su įvairiais įdarais, blynai, meduoliai, tačiau pageidautina atsisakyti mėsos.

Sekmadienį puoškitės ryškiau – tiks įvairūs rožinės, raudonos atspalviai, mineralai taip pat turėtų būti raudoni, ypatingai rubininės spalvos. Šią dieną taip pat vertėtų atsisakyti mėsos, galima apskritai pasninkauti, o maistas turėtų būti aštresnis – itin tiks juoda duona su česnaku, svogūnais, aitriaisiais pipirais.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Savaitgalį būsite linkę atiduoti visą ką galite geriausio aplinkiniams, o ypatingai – antrajai pusei.

Viskas turėtų pavykti gana gerai, jeigu pavyks suvaldyti asmenines ambicijas, plepumą, pajėgsite būti nuoširdžiais, išties dėmesingais, o ne tik formaliai gražiai pasirodyti, net jeigu namie kils konfliktinės situacijos, juolab bendravimo, būtinybės išsiaiškinti daug įvairių dalykų bus daug.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Abi savaitgalio dienas būsite nusiteikę daug nuveikti, jums bus itin svarbu susitvarkyti, pasirūpinti tiek namų, aplinkos grožiu, tiek ir apranga, apskritai išvaizda, taip pat ir sveikata, gera tiek savo, tiek artimųjų savijauta.

Tiesa, kad ir kaip kils pagundų, rimtesniems pirkiniams ar investicijoms abi dienos mažai tinkamos, todėl prieš ką įsigydami pasistenkite išsiaiškinti aplinkybes.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Savaitgalį būsite itin aktyviai ir romantiškai nusiteikę, linkę pasidžiaugti gyvenimu ir pasauliu, surengti sau ir mylimiems žmonėms mažą šventę, imtis kūrybos.

Būkite itin atsargūs, nes išlaidos gali pasirodyti gerokai didesnės nei planavote. Išlikite itin dėmesingi tam, ką darote ir sakote, ypatingai jeigu teks spręsti su profesine veikla susijusius klausimus.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Laukia gana jaukus, sentimentalus savaitgalis, kuomet norėsite daugiau būti su artimaisiais, namuose, aplankyti tėvus, gimtas vietas. Vis dėlto, ypatingai sekmadienį, situacija gali susiklostyti kitaip negu tikėjotės.

Pasistenkite būti dėmesingesni artimųjų poreikiams, venkite vadovavimo, noro nurodinėti, spręsti už kitus, demonstruoti savo įsitikinimus ar slapukauti.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Veiklos savaitgalį turėsite daug – laukia susitikimai su draugais, kolegomis, idėjiniais bičiuliais, bendrų reikalų aptarimai ar net bendri darbai, kitos veiklos.

Norų ir ambicijų galite turėti daug, tačiau šiomis dienomis rimtesniems susitarimams, juolab finansiniams, laikas mažai tinkamas, tiesiog bus labai sunku įvertinti visas aplinkybes, tiksliai apskaičiuoti poreikius.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Savaitgalį norėsite palepinti save ir artimuosius, įsigyti kažką gražaus, tačiau ar tikrai to reikia? Geras laikas pagalvoti apie turimus resursus ir galimą uždarbį iš ilgalaikės perspektyvos – ar tikrai jūsų pirkiniai, išlaidos atitinka tiek jūsų pajamas, tiek ir požiūrį į pasaulį, vertybes.

Susilaikykite nuo ilgalaikių su profesine veikla susijusių sprendimų, nors aplinkybės gali versti pateikti atsakymą.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Mėnulis keliauja jūsų ženklu, gražiai sutardamas su visa eile planetų, tad jausitės gana tvirtai ir pakylėtai.

Būsite atviri pasauliui ir tam, ką jis jums teikia, tačiau vis dėlto vertėtų nusiteikti ramiai ir daugiau laiko skirti poilsiui, tai veiklai, kuri jus domina, džiugina ir susilaikyti nuo ambicingų planų ir norų, ypatingai sekmadienį. Pasistenkite rasti alternatyvų, paieškokite naujų sprendimų.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Pastaruoju metu daug nuveikėte, gal reikėtų ir atsikvėpti, apgalvoti, apibendrinti tai, kas pastaruoju metu vyko, pažvelgti į situaciją šiek tiek iš šalies?

Ar tikrai keliaujate ten, kur labiausiai trokštate, ko dar reikėtų siekiant jūsų tikslų? Pabūkite ramioje, saugioje aplinkoje – tai intensyvaus vidinio darbo laikas. Pamatykite situaciją iki detalių, tačiau likite ištikimi savo siekiams.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Savaitgalis jums žada būti gana intensyvus – susitarimų tikriausiai turite, tačiau galite sulaukti ir naujų pasiūlymų iš draugų ar bičiulių, antrosios pusės. O ir noras pasižmonėti – save parodyti ir į kitus pasižiūrėti – vers jus imtis veiklos.

Tiesa, venkite aptarinėti šeimos, juolab finansinius reikalus. Būsite jautrūs, sentimentalūs, tačiau venkite skaudinti kitus vardan savo interesų.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Nors ir savaitgalis, tačiau būsite linkę abi dienas atiduoti profesiniams interesams – ankstesni susitarimai, įsipareigojimai ar profesinės ambicijos verčia jus gana rimtai griebtis veiklos.

Nusiteikite, kad antroji pusė turės progos dėl to pažerti priekaištų. Iš jūsų pusės bus svarbu ramiai, jautriai, tačiau argumentuotai parodyti jūsų veiklos naudą visiems, taip pat ir šeimai.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Savaitgalį turėtumėte jaustis gana pakylėtai – juk pavasaris, aplinkui taip gražu, tiek visko vyksta, galima visur keliauti, pažinti naujas vietas ar dalykus.

Tiesa, turite darbų ar įsipareigojimų, taip pat bus svarbu, kad veikla būtų pakankamai saugi, todėl venkite skubos, tačiau ir perdėtų baimių – jos kartais pakiša koją. Pasidomėkite suplanuotos veiklos kaštais iš anksto, antraip gali kilti problemų.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Savaitgalį gali tekti gana rimtai imtis spręsti nekilnojamojo turto, namų, pinigų klausimus, tačiau sprendimams laikas mažiausiai tinkamas, nes vargu ar pavyks likti suprastais, o ir patys vargu ar galėsite informaciją įvertinti adekvačiai.

Mažiau jaudinkitės, venkite azarto ar drastiškų žingsnių, pareiškimų, antraip galite likti ir be mylimo žmogaus, ir be pinigų.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius