-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – gegužės 23–24 d.

Savaitgalis nusimato išties pavasariškas: aktyvus, darbingas, judrus, norėsis bendrauti. Saulė ir Mėnulis keliaus Dvynių Zodiako ženklu, palaikys vienas kitą. Bus lengviau suprasti ko norima ir tai išreikšti, išpildyti. Domėkitės, galvokite, planuokite.
Mergaitė
Mergaitė / 123RF.com nuotr.

Šeštadienis aktyvus, tačiau dar neskubėkite pradėti darbų, verčiau skirkite laiko pasiruošimui jiems, pergalvojimui, pajautimui, ko iš tiesų reikia. Palanku įsigyti mineralų. Diena tinkama peržiūrėti savo racioną, pajausti, kokio maisto jūsų organizmui šiuo metu labiausiai reikia, formuoti sveikatai palankesnius įpročius. Tiesa, diena gali būti šiek tiek konfliktiška, kai norėsis apginti teisybę, tad verčiau pasportuokite, draugiškai pasivaržykite. Tinka dėvėti rubino spalvos, rausvai – baltus (pienas ir kraujas) drabužius, dėvėti papuošalus su rubinu, raudonu granatu. Maistas gali būti aštresnis, tačiau reikėtų vartoti daugiau skysčių.

Na, o sekmadienio pirmoji dienos pusė jau tinkamesnė startui, planų įgyvendinimo pradžiai, ypač jei tai siekis kažko išmokti. Po 14 val. 9 min. prasidės vadinamasis neefektyvaus Mėnulio laikas (tęsis iki 2 val. 9 min, kuomet Mėnulis pereis į Vėžio Zodiako ženklą), tad po pietų didesnių darbų geriau nepradėkite, nebent tai būtų kasdienė rutininė veikla, taip pat nepalankus laikas pirkiniams – jie gali neatitikti lūkesčių ar bus panaudoti ne taip, kaip galvojote įsigydami. Verčiau daugiau ilsėkitės ar užbaikite tai, ką savaitgalį pradėjote. Diena palanki nedidelėms iškyloms į gamtą, aplankyti artimus žmones, maloniam bendravimui namuose, kartu gaminti maistą. Palanku dėvėti švelnių, ypač gelsvai rausvų atspalvių drabužius.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Laikas jums itin palankus bendravimui, mokymuisi, nedidelėms iškyloms – judėkite, aplankykite draugus ar giminaičius, suplanuokite ar pradėkite mokymosi ciklą.

Tiesa, gaunamą informaciją tikrinkite, nes vis dar išlieka šiokios tokios painiavos, saviapgaulės ar apgaulės rizika.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Savaitgalį pagalvokite apie tai, kaip geriausiai galėtumėte panaudoti savo geriausias savybes, pagerinti savo gerbūvį, suplanuokite mėnesio darbus. Daugiau laiko skirkite bendravimui, naudingų ryšių užmezgimui ar palaikymui.

Sekmadienį pasistenkite draugus ar artimuosius palepinti firminiu patiekalu, sukurti malonią aplinką bendravimui ir poilsiui.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Tai jūsų laikas – džiaukitės pasauliu ir savimi, pagalvokite, pasvajokite, išjauskite, kaip norėtumėte patobulėti per artimiausius metus, kokius tikslus įgyvendinti.

Palankus laikas kurti planus, pagalvoti apie priemones jiems įgyvendinti. Savaitgalis tinkamas bendrauti, mokytis, domėtis, iškylai gamtoje.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Nors aplinkui bus daug šurmulio, savaitgalis jums palankesnis ramesniam pabuvimui, gilinimuisi į save. Pabūkite gamtoje, pasidžiaukite žydinčia gamta, pamatykite prasmę visame kame. Dienos palankios gilesniam pokalbiui su jums svarbiais, išmintingais žmonėmis.

Sekmadienį daugiau laiko praleiskite šeimos aplinkoje, pagaminkite namiškiams jų mėgiamo maisto, pasikalbėkite apie prasmingus dalykus.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Savaitgalis bus įkvepiantis – džiaukitės pasauliu, gamta, sutinkamais žmonėmis. Pasvajokite, pagalvokite, kaip galėtumėte jį padaryti gražesniu, malonesniu, ką galėtumėte nuveikti jo labui.

Dienos itin tinkamos kurti planus, kurie būtų skirti ne asmeninių ambicijų, o bendražmogiškų tikslų įgyvendinimui.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Savaitgalis bus labai tinkamas pagalvoti apie savo siekius gyvenime. Prisiminkite įgyvendinamus ar dar neįgyvendintus tikslus, karjerą ar darbą – kiek jie iš tiesų jums leidžia realizuoti jūsų talentus, ką galbūt norėtumėte keisti, o gal vertėtų išsikelti dar ambicingesnių tikslų? Šiek tiek įtemptas laikas, kai teks derinti ir mintis apie darbą, ir namų rūpesčius.

Sekmadienio popietę pasistenkite daugiau pailsėti, skirti laiko maloniam bendravimui su artimaisiais.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Savaitgalį jūsų tikriausiai nepaleis mintys apie tolimesnius kraštus, poreikis kelti sparnus ir leistis į kelionę. Ji gali būti ir dvasinė. Tinkamas laikas pagalvoti apie akiračio plėtimą, galbūt suplanuoti vasaros atostogų kelionę ar dalyvavimą dvasinio mokymo, jogos ar pan. stovykloje.

Dienos tinkamos bendrauti su atvykusiais iš toliau, pasigaminkite egzotiškų patiekalų, pasižiūrėkite filmą apie kitas kultūras.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Aplinkui tvyrantis šurmulys jums gal ir nelabai patogus, tačiau verčiantis pagalvoti apie tai, ką norėtumėte savyje keisti, tobulinti, kad pritrauktumėte daugiau sėkmės, įgytumėte resursų savo tikslų įgyvendinimui, ką ir kaip galėtumėte dėl to nuveikti.

Bendraukite, stebėkite, mokykitės iš kitų, iš situacijų.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Malonus, įkvepiantis bendravimui, buvimui su artimais ar svarbiais jums asmenimis laikas. Savaitgalį daugiau dėmesio skirkite santykių su aplinkiniais žmonėmis puoselėjimui, parodykite savo partneriui (-ei), kad jis jums svarbus, kilus įtampų ieškokite kompromisų.

Bus lengviau pamatyti kitą žmogų iš jo pozicijų, suprasti jį ir jo poreikius. Pagalvokite, ką dėl jo galėtumėte padaryti per artimiausią mėnesį.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Savaitgalis bus labai tinkamas laikas pasirūpinti savo ir kitų sveikata, pagalvoti, ką galėtumėte nuveikti, kad pasaulis ar bent artimiausia aplinka būtų švaresni, palankesni gyvenimui, darbui.

Pabūkite gamtoje, pajauskite, kokia dieta jums būtų labiausiai tinkama, o gal jau seniai pribrendo reikalas užsirašyti pas masažo specialistą ar suplanuoti SPA procedūras?

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Smagus, įkvepiantis savaitgalis, kai norėsis džiaugtis pasauliu, kurti, žaisti.

Palankus laikas pamatyti pasaulį nauju žvilgsniu, kelti idėjas, fantazuoti, sukurti svajonių pasaulį. Skirkite laiko savo hobiui, vaikams, pramogoms, smagiai iškylai.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Savaitgalis labai tinkamas aplankyti tėvus, gimines, nuvykti prie artimųjų kapų, prisiminti juos, pagalvoti, kas jus sieja, ką jie davė jums.

Pagalvokite, kokiais norėtumėte matyti savo šeimą, namus, ką gražaus galėtumėte dėl to nuveikti.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius