Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Savaitgalio horoskopas – gegužės 8–9 d.

Abi savaitgalio dienas Mėnulis bus aktyviame, kovingame, iniciatyvą ir artistiškumą, norą pasirodyti skatinančiame Avino Zodiako ženkle, tačiau jau visai senas. Antradienį įvyks jaunatis, todėl vertėtų imtis tik tos veiklos, kurią galėsite užbaigti iki pirmadienio, geriausia, kad tai būtų daugiau fizinė veikla, padėsianti išvengti emocijų perkaitimo – sportas, varžybos ar kitos veiklos, reikalaujančios fizinės jėgos, atkaklumo, o taip pat gebėjimo pasirodyti, parungtyniauti. Darbai turėtų būti gana greitai padaromi ar bent išskaidyti trumpesniais etapais.
Sakurų žydėjimas Vytauto Šauklio kadruose
Sakurų žydėjimas Vytauto Šauklio kadruose / Vytauto Šauklio nuotr.
Temos: 1 Horoskopai

Šeštadienį galite sulaukti ypatingų pasiūlymų ar prašymų iš draugų, bičiulių, o gal rūpesčių sukelsiančio vizito, tačiau susilaikykite nuo vertinimų, leiskite viskam vykti, o apie rezultatus galima bus pasvarstyti kitą dieną, kuomet Venera jau bus perėjusi iš savo sosto Jaučio ženkle, kur ji buvo stipri, palaikanti materijos ir išorinio grožio pasaulį, tačiau aptemdyta Lilit, į skaidrų, paprastą, šiuo metu su didžiausiomis perspektyvomis siejamą Dvynių ženklą. Bendrauti taps lengviau, daugės paprastumo požiūryje į materiją, tačiau ir paviršutiniškumo, taip pat ir tarpusavio santykiuose. Bendrauti bus lengva, tai geras metas prekybininkams, vadybininkams, mokytis ir mokyti.

Šeštadienio nuotaikas geriausiai atitiks žalių bei gelsvai žalių atspalvių drabužiai, papuošalai su žaliai rusvu jaspiu, chrizoprazu, blizgios chromuoto detalės. Maiste turėtų vyrauti kruopų patiekalai, valgykite įvairius šiupinius, daugiau daržovių, žalumynų.

Sekmadienį puoškitės ryškesniais, ryškiai raudonos ir kanarėlių geltonos spalvos drabužiais, turkiu, sarderiu, tiks ir geležies elementai papuošaluose. Maistas turėtų būti aštresnis, grubesnis, tačiau augalinis – ruginė duona, česnakas, svogūnas, krienai, grybai, taip pat ir visi šakniavaisiais – bulvės, burokėliai, morkos, ropės. Ką galima, valgykite žalius, raugintus, kuo mažiau apdorotus.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Abi savaitgalio dienos – tai jūsų laikas, kuomet esate pilni pasitikėjimo savimi, žavesio, gebėjimo būti pastebėti, ypatingi. Puikiai seksis bendrauti, ypač sekmadienį, geras laikas išdrįsti pripažinti kai kurias bendravimui trukdančias silpnas savo vietas ir galbūt kažką pakeisti savyje. Emociškai laikas vis tiek lieka įtemptas, reikalaujantis nuolat prisiminti pagrindines vertybes.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šeštadienį, ko gera, dar teks skirti laiko profesiniams reikalams, kurie gali užgriūti visa savo gausa ir pareikalauti daug jūsų dėmesio bei gebėjimo išlikti maloniais, gražiais ir „patogiais“. Sekmadienį nuotaikos gerokai keisis – prasidės laikas, kuomet galėsite skinti materialiuosius savo pastarojo meto triūso vaisius. Vis dėlto savaitgalį raskite laiko pabūti vieni, gamtoje, pasimankštinkite.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Sekmadienis emociškai gali būti išties įtemptas, galite jaustis per mažai suprasti ar per mažai mylimi, nuskriausti, gali būti sunkiau rasti bendrą kalbą su draugais, tačiau jau sekmadienį pavyks „išsilukštenti“ bent iš dalies pastaruoju metu jus kankinusių bendravimo problemų – būsite dar labiau žavūs, kalbūs, aplinkinių mėgiami, tačiau venkite per didelio plepumo ar flirto.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Būtų keista, jeigu savaitgalį darbo, profesiniai ar karjeros reikalai mažai jaudintų, gali skausmingai iškilti klausimai, į kuriuos galite atsakyti tik patys, todėl venkite kažkuo kaltinti kitus ar aplinkybes. Šeštadienį, tikėtina, teks gana smarkiai padiskutuoti su draugais ar kitais jums svarbiais žmonėmis idėjinėmis temomis, tačiau jau nuo sekmadienio būsite linkę mažiau demonstruoti savo jausmus.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Savaitgalį būsite pilni idėjų ką įdomaus, naujo galima nuveikti. Tikėtina, kad pavyks pergudrauti mažai palankias ir aktyvesnei veiklai trukdančias aplinkybes. Tiesa, šeštadienį dar gali tekti daugiau dėmesio skirti finansiniams reikalams, pasistengti išspręsti užsilikusią jus jaudinančią su profesine veikla susijusią problemą, tačiau jau nuo sekmadienio puikus laikas organizuoti įvairius renginius.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Emociškai visą savaitgalį būsite itin jautrūs, tačiau tuo pačiu ir stiprūs, linkę giliai jausti ir galbūt skausmingai keistis. Aplinkybės tam palankios, tad belieka stebėti savo reakcijas į tai, kas vyksta. Darbų ir veiklos, ypač visuomeninės, viešai matomos tiek, kad esate tiesiog įsprausti į rėmus, kuriuos jums galiausiai pavyks prisitaikyti pagal savo galimybes, tad kelionė tęsiasi.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Asmeninių santykių tema, tai, kaip elgiatės, kaip bendraujate, noras būti pačiais šauniausiais, visus mylinčiais ir viskuo pasirūpinančiais ir, svarbiausia, įvertintais šį savaitgalį jums bus ypatingai svarbūs, tačiau gali tekti gana skausmingai pripažinti, kad yra ir kitų svarbių dalykų. Šeštadienį pavyks išspręsti ilgai jus kamavusį finansinį reikalą, tad sekmadienį jausitės daug laisviau.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Itin darbingos dienos, kuomet būsite linkę pasirūpinti tuo, kas padės jums pagrindus ilgalaikei sėkmei. Geras laikas įveikti sunkius, ryžto ir atkaklumo reikalaujančius darbus, susitvarkyti. Tačiau bus itin svarbu pasirūpinti ir gera savo savijauta, paieškoti geriausiai jums tinkamų būdų sveikatai palaikyti, ypač susijusių su judėjimu, mankšta, sportu.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Savaitgalį būsite itin džiugūs ir atsipalaidavę, linkę kuo smagiau, aktyviai praleisti laiką – puikios dienos žygiams, iškyloms, sporto ar kultūros renginiams. Tegu ir tik su mylimu žmogumi, vaikais, tačiau vertėtų paieškoti būdų pailsėti, aktyviau praleisti laiką. Itin žavūs būsite sekmadienį. Tik atsargiau išlaidaukite, sekmadienio vakarą tai gali tapti skausmingu priekaištu sau.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Savaitgalis namuose jums būtų idealus pasirinkimas – tikriausiai taip ir bus, o gal tiesiog norėsis pasirūpinti tėvais, artimaisiais, jaudins sentimentalūs prisiminimai. Šeštadienį vertėtų daugiau dėmesio skirti protėvių atminimui, galbūt apsilankyti kapuose, padėkoti už tai, kad esate. Šeštadienį galite gauti atlygio, pripažinimą už savo pastarojo laikotarpio darbus ar bent plėtros galimybių pažadą.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Puikus, aktyvus savaitgalis su draugais, bičiuliais, vaikais ir giminėmis, kaimynais turėtų jus gerokai pradžiuginti – keliaukite, domėkitės, bendraukite, imkitės bendrų veiklų, kad ir aplinkos tvarkymo. Būsite pilni minčių ir idėjų, ką galima dar smagaus nuveikti, o sekmadienį dar ir itin malonūs, pilni noro gyventi gražiau, mylint pasaulį ir tiesiog džiaugiantis juo kartu su mylimais žmonėmis.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Sekmadienį būsite linkę daugiau spręsti praktiškus, materialius, galbūt įvaizdžio reikalus, tačiau rimtesnėms investicijoms laikas mažai tinkamas, tad pabandykite pasinaudoti tuo, ką jau turite, prisiminkite ankstesnius ryšius, paprašykite patarimo, kaip galima būtų racionaliau išspręsti jums rūpimus reikalus. Sekmadienis namuose atneš jums daugiausia pasitenkinimo ir atgaivos.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius