-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Savaitgalio horoskopas – gruodžio 12–13 d.

Šeštadienio rytą optimistiškasis, su plėtra ir pasaulio pažinimu siejamas Šaulio Zodiako ženklas tampa dar labiau akcentuotu – simbolinis taškas, vadinamas Baltuoju Mėnuliu arba Selena, nešantis sėkmę, įėjo į jį ir dabar palankiai veiks Saulę su Merkurijumi šiame ženkle ir kitus (Avino ir Liūto) ugninius ženklus.
Šventės
Šventės / Vida Press nuotr.

Dėl šiame ženkle esančio besileidžiančio Mėnulio mazgo, (Ketu) artimiausią pusmetį sėkmė lydės tuos, kurie siekdami naujų tikslų pasinaudos ankstesnių laikų žiniomis bei patirtimi, išlaikys harmoningą, teisingą santykį su mokslo pasiekimais ir gebės taikyti juos.

Sekmadienio naktį į šį ženklą atkeliaus ir Mėnulis, artėdamas link Jaunaties. Visas savaitgalis bus gana sklandus ir ramus, tačiau visai netinkamas pradėti rimtesnius reikalus, nes Mėnuo jau visai senas, juolab pirmadienį laukia užtemimas, todėl skirkite laiką tiesiog pabaigimui, sutvarkymui ne tik viso to, kas susikaupė per mėnesį, bet ir per ilgesnį laikotarpį – atiduokite skolas, padėkokite, išmeskite ar atiduokite atitarnavusius, nebereikalingus daiktus, susitvarkykite namus.

Antra vertus, šiomis dienomis gali būti sunku susikalbėti, išreikšti mintis, strigs komunikacija, galimos ir melagingos žinios, sąmoningos ir nesąmoningos apgavystės – tikrinkite visas žinias, venkite skubotai išsakyti nuomonę, juolab, veikti. Planams ar pažadams taip pat visiškai tuščias laikas.

Šeštadienį palanku dėvėti šviesios arba dangaus žydrumo mėlynos, lazuritinės, auksinės spalvų drabužius, pasaugos papuošalai su lazuritu, titanu. Maistas turėtų būti lengvas, skystas, venkite persivalgyti.

Sekmadienį labiau tiks juodos, tamsiai mėlynos, tamsiai rudos spalvų drabužiai, patikimai saugos labradoras. Maistas turėtų būti labai paprastas, geriausia valgyti atskirus produktus ar jų patiekalus, ypatingai tiktų šviežia juoda duona, o dar geriau – kepta jūsų namuose.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šeštadienį jums gana smarkiai rūpės finansiniai, nekilnojamojo turto, paveldėjimo ir uždarbio klausimai – pastaruoju metu jums sekasi, tad pasikliaukite savo profesionalumu ir intuicija. Sekmadienį nuotaikos jau bus kitokios, būsite linkę imtis to, kas jums rūpi. Optimizmo daug, tačiau ir iliuzijų – mažiau kalbėkite, o tiesiog darykite tai, ką dabar galite nuveikti geriausia.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Savaitgalį skirsite asmeniniams ir verslo santykiams puoselėti bei spręsti finansinius reikalus. Pastariesiems laikotarpis prasideda gana sėkmingas, tačiau tik tuomet, jeigu iš tiesų užsidirbote. Priešingu atveju, skolas gali tekti atiduoti, tad mažiau planuokite, daugiau peržiūrėkite tai, ką turite, pabaikite pradėtus darbus. Susilaikykite nuo bet kokių išlaidų.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šeštadienį skirkite darbams – puikus laikas pasirūpinti namais ir artimaisiais, susitvarkyti visus užkaborius ir tai, iki ko jau senokai buvo sunku prisikasti – galite būti nustebinti savo atradimais. Sekmadienį venkite santykių aiškinimosi ar kaltinimų, galite susidurti su tikra ar tariama sutuoktinio ar verslo partnerių išdavyste, tačiau venkite skubių sprendimų – pirma išsiaiškinkite aplinkybes.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šeštadienį, jei tik turite galimybių, daugiau dėmesio skirkite užbaigti savo itin palankų kūrybai ir meilei laikotarpį – raskite laiko pasimėgauti gyvenimu, tačiau vargu ar pavyks išvengti profesinių reikalų, juolab sekmadienį gali būti sudėtinga suderinti būtinus kasdienius darbus ir norą išgyventi šventą dieną. Venkite skubos, susikaupkite ir viską atliksite.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šeštadienį pabūkite ramiai namuose, pasirūpinkite artimaisiais ir savo sveikata – laikas tinkamas giliems, transformuojantiems pokalbiams, atvirumui, tačiau būkite itin dėmesingi finansiniams reikalams – mažiau planuokite, daugiau skaičiuokite ir remkitės tik patikrinta informacija, juolab galimos apgaulės ir saviapgaulės. Ypatingai dėmesingi būkite sekmadienį.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šeštadienį teks skirti pokalbiams, informacijos paieškoms, rašto darbams ir mokslams – tinkamas laikas susitvarkyti dokumentus, parašyti reikiamus laiškus ar kalėdinius sveikinimus. Sekmadienį skirkite namams ir artimųjų ar giminių reikalams – parodykite dėmesį tėvams, padėkokite jums svarbiausiems žmonėms ir mažiau puoselėkite lūkesčių kitų žmonių atžvilgiu.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šeštadienį būsite linkę skirti dovanų paieškoms – tikėtina, kad jūsų pirkiniai pradžiugins artimuosius ir jus pačius, tačiau bus svarbu rasti laiko ir poilsiui, geram žodžiui ar šypsenai, parodyti atjautą. Sekmadienį gali tekti jau rimčiau pagalvoti apie savo ir artimųjų saugumą ir sveikatą – venkite baimių, išsiaiškinkite tikrąsias aplinkybes.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šeštadienis jums puiki diena, kuomet būsite ir kūrybingi, ir darbingi, pavyks ir uždirbti, ir išleisti – gera diena kalėdiniams pirkiniams, jeigu vengsite skubos, pirkiniai bus iš anksto apgalvoti, o pardavėjai patikimi. Sekmadienį taip pat būsite linkę paišlaidauti, tačiau mažai tikėtina, kad pirkiniai pasiteisins – jau antradienį daug kas atrodys visai kitaip nei galvojote. Verčiau užbaikite darbus.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Ko gero, jau šeštadienį pradėsite jausti, kad kažkas gyvenime keičiasi, atsiranda daugiau šviesos – juk sėkmę nešanti, bet ir tyrumo reikalaujanti Selena atkeliavo į jūsų ženklą – skirkite laiko susikaupimui ir susivokimui, poilsiui namuose ar gamtoje, o jau sekmadienį pasijausite visai gerai – tačiau būkite itin dėmesingi artimiesiems ir jų poreikiams – jūsų nuotaikos gali labai skirtis.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šeštadienį vargu ar pavyks išvengti aktyvesnės veiklos ir atsakomybės – įsipareigojimų daug, tad pabaikite tai, ką pradėję, o sekmadienį skirkite labai rimtam poilsiui ir susikaupimui – vis dėlto, tai mėnuo prieš gimtadienį, kuomet būtina daugiau dėmesio skirti savo sveikatai. Tiesa, jus pasiekianti informacija apie tai gali būti gąsdinanti ir klaidinanti, tad skirkite laiko susivokimui.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šeštadienį dar būsite linkę skirti profesiniams reikalams – laikas labai tinkamas pabaigti pradėtus darbus, išpildyti pažadus, susitvarkyti darbo vietą. Sekmadienį vargu ar pavyks išvengti dėmesio draugams ar bičiuliams ar bent jau pokalbiams telefonu – būsite linkę inicijuoti bendrą veiklą, imtis labdaros, ieškoti naujų veiklos būdų. Svarbu įvertinkite, ar tikrai visa tai atitinka jūsų vertybes.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Atrodo, viskas sekasi gerai, tačiau profesine prasme jaučiatės atsidūrę gilioje krizėje. Šeštadienį dar pavyks save įtikinti, kad viskas gerai, tačiau sekmadienį jausitės labai ribojami aplinkybių. susilaikykite nuo skubotų sprendimų, nurimkite ir paieškokite naujų veikimo būdų ir kelių, idėjų ar galimybių – sėkmė jūsų pusėje, luktelėkite bent iki antradienio.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius