-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – gruodžio 30–31 d.

Užbaikime metus taip, kad žingsnis į Naujuosius būtų drąsus, ryžtingas, su realiais pasižadėjimais.
Naujųjų metų naktis
Naujųjų metų naktis / „Fotolia“ nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Dinamiškas ir produktyvus savaitgalis, kuris leis būti sėkmingiems tiek meilėje, tiek ir darbo sferoje. Svarbiausia bus neužsidaryti nuo pasaulio ir nevengti bendravimo net ir su tais, kurių nepažįstate. Komunikabilumas ir gebėjimas prisitaikyti prie vis besikeičiančios situacijos atvers jums puikias galimybes, suteiks reikiamų žinių, kurias galėsite panaudoti darbe.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Vilios neblogos uždarbio galimybės, kurios atsiras netikėtai ir kuriomis būtų pravartu pasinaudoti. Šios galimybės vers dirbti, įdėti pastangų, tačiau tuo pačiu suteiks nemažai laimės, saugumo jausmo. Prireiks kantrybės, kadangi atrodys, jog viskas juda į priekį ypač lėtai, tačiau jei įsižiūrėsite atidžiau – pastebėsite, jog šiuo metu kuriate sau gerovę, kuria vėliau galėsite džiaugtis.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šis savaitgalis jums vienas geriausių gruodžio mėnesį, todėl patartina jį skirti ne tik poilsiui, bet ir darbams, kurie leistų pagerinti savo socialinę ir finansinę būklę, realizuoti savo talentus. Pasirūpinkite savimi, skirkite laiko savo asmeniniams poreikiams ir mažiau kreipkite dėmesio į aplinkinių norus – tai metas, kuomet galite leisti sau trumpam tapti savanaudžiais.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šį savaitgalį pravartu būtų atsitraukti nuo aktyvaus gyvenimo ritmo, karjeros reikalų bei žmonių, su kuriais įprastai sutariate sunkiai. Būvimas ramioje aplinkoje, namuose ar gamtoje leis ypač greitai pasikrauti energija ir paruošti save dideliems darbams ateityje. Jei sulauksite nemalonių emocijų, kritikos iš kitų žmonių – pasistenkite reaguoti į tai inteligentiškai.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Pastebėsite, jog kitiems žmonėms ypač reikės jūsų žinių, proto, pozityvios energijos, tad reikėtų nusiteikti tam, jog teks intensyviai bendrauti, atlikti nemažai darbų ir susitikti su įvairaus charakterio žmonėmis, su kuriais teks rasti bendrą kalbą. Skirkite laiko draugams, neatmeskite jų kvietimų ir nevenkite naujų pažinčių, kurios šį savaitgalį ypač galimos.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Pravartu būtų skirti savaitgalį ne tik laisvalaikui, bet ir neužmiršti svarbiausių savo darbų. Išsikelkite sau didelį ir rimtą tikslą ir sudarykite planą, kuris leis tą tikslą pasiekti – tai šiuo metu gali pavykti lengviau nei visuomet. Sekmadienis atneš puikių įžvalgų, kurios nurodys perspektyviausias ir prasmingiausias veiklos sferas, kuriomis jums verta užsiimti.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Tai dinamiškas metas, kai svarbu pasitikėti savimi ir neleisti baimei diktuoti sąlygas. Mąstykite plačiai ir turėkite drąsos padaryti svarbų žingsnį link savo svajonės – šio savaitgalio fonas tam bus ypač palankus. Šeštadienis skatins veikti dinamiškai ir reaguoti greitai, pasitikint savo jėgomis. Sekmadienis įkvėps priimti svarbų sprendimą ir įtvirtinti naujoves savo gyvenime.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Palankus metas atsisakyti žalingų įpročių arba pagaliau užbaigti negatyviai jus nuteikiančią, varginančią veiklą, santykius. Tai gali būti nelengva, tačiau būtina, kadangi išlaisvins nuo to, kas tik stabdo ir neleidžia ateiti kažkam, kas yra perspektyvu. Šeštadienį venkite pavydo, konfliktų ir nesiaiškinkite santykių, jei tai nėra būtina.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Vienas sėkmingiausių savaitgalių partnerystei meilėje bei sutarčių sudarymui darbe. Skirkite pakankamai laiko kitiems žmonėms ir gebėkite paaukoti dalį savo asmeninių norų tam, kad atrastumėte sprendimą, kuris suteiktų laimės ne tik jums, bet ir kitam žmogui. Taip pat patartina pasirūpinti savo įvaizdžiu, kadangi aplinkiniai jumis domėsis ir jus stebės.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Gali tekti spręsti nemažai skubių reikalų, tad greičiausiai poilsio akimirkų bus nedaug. Užtat pavyks pagaliau sutvarkyti tuos darbus, kurie yra nuobodūs, monotoniški ir jums neįdomūs, tačiau neišvengiami. Meilės džiaugsmus gali gadinti pareigos, kadangi galimai teks daryti kažką, ko ne itin norite, tačiau privalote padaryti dėl partnerio.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Savaitgalio fonas palankus saviraiškai, savo talentų atskleidimui. Taip pat tai puikus metas meilės pasimatymams, naujoms pažintims, šiltiems susibūrimams su artimiausiais draugais. Skirkite savo mylimiausiems kuo daugiau dėmesio bei komplimentų ir pastebėsite, kad jie atsako jums tuo pačiu. Galimai sulauksite ne tik gražių žodžių, bet ir dovanų.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šeimos nariai gali suteikti nemažai malonių emocijų, šiltų akimirkų bei padovanoti naudingų patarimų, suteikti palaikymą jums svarbiuose reikaluose. Šį savaitgalį neapkraukite savęs sunkiais darbais ir praleiskite daugiau dėmesio su artimiausiais žmonėmis, užmegzkite su jais gilesnį emocinį ryšį. Venkite didelių ir triukšmingų susibūrimų – tai ypač greitai vargins.

Horoskopą sudarė astrologė Lana Kutkytė (sadhanacentras.lt)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius