-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – kovo 17–18 d.

Mielų atradimų ne tik virtuvėje! Gražaus savaitgalio!
Iškepęs pyragas
Iškepęs pyragas / Vida Press nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Savaitgalis prasidės jaunatimi Žuvų ženkle. Tad šeštadienį reikia planuotis atsakingai – formuosite ateities tendencijas. Jaunaties metu verta mąstyti apie ateities perspektyvas, išsigryninti savo tikslus, svajoti, vizualizuoti. Jaunatis Žuvyse skatins vienytis, atleisti, atjausti kitą, tačiau gali nuvesti ir į pagundas, jei nebūsite sąmoningi ir leisitės užvaldomi instinktų. Sekmadienį Avinų laukia nuostabi diena!

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šeštadienį verta susitikti, bendrauti tik su tais žmonėmis, su kuriais norite palaikyti kontaktą, ilgalaikį ryšį. Pasvajokite, kaip turėtų atrodyti jūsų ateitis, jūsų draugų ratas, ties kokiais projektais norėtumėte dirbti, kokius kontaktus norėtumėte užmegzti. Sekmadienis jau daug aktyvesnis. Tačiau galite atsidurti situacijose, kurios skatins jūsų pyktį, arba susidurti su žmonėmis, kurie jus suerzins.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Nors jausitės kupini jėgų ir noro veikti, šeštadienį geriau praleisti pasyviai, ramiai. Popiet, prasidedant jaunačiai, sukoncentruokite savo mintis ir vaizduotę ties darbiniais klausimais. Mąstykite apie tai, ką norėtumėte pritraukti, kaip norėtumėte pagerinti situaciją darbe, kokios karjeros trokštate, bet ne apie tai, kas yra blogai ar ką reikėtų keisti. Sekmadienis bus labai aktyvus - tai tinkama diena intensyvioms treniruotėms.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šeštadienį leiskite sau svajoti, nevaržykite savo vaizduotės. Tačiau koncentruokitės ne į praeities prisiminimus bei nostalgiškas nuotaikas, o į ateities perspektyvas, optimizmą ir džiugų laukimą. Šeštadienis puikiai tiks kelionėms, dvasinėms praktikoms, kontaktui su kitomis kultūromis. Seksis viskas, kas padeda jums plėsti pasaulėžiūrą. Sekmadienis bus jau visai kitoks, daug dinamiškesnis, konfliktiškesnis.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Tai nebus pati lengviausia jaunatis Liūto ženklo atstovams. Labai svarbu bus nepasiduoti pesimizmui, nesileisti užvaldomiems vidinių baimių, aistrų. Labai svarbu nesivelti į konfliktus vengti rizikų bei neaiškių situacijų šeštadienį. Į savo gyvenimą pritrauksite tai, kur bus jūsų mintys ir jausmai. Jei turite verslą ar esate investavę pinigus – vizualizuokite kaip jūsų projektai klesti. Sekmadienį vėl jausitės energingi ir užtikrinti.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šeštadienį būtinai skirkite dėmesio savo antrajai pusei bei susitelkite ties klausimais, susijusiais su partneryste. Geras laikas suprasti, ko jūs iš tiesų norite iš santykių, ko norite iš savo partnerio. Pasvajokite apie tai, vizualizuokite savo tobulus santykius. Venkite kritikos šeštadienį, pasitelkite supratimą, atjautą. Sekmadienis – gana kritiška diena Mergelėms, patartina ją leisti ramiai, nesivelti į konfliktus.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šeštadienį skirkite ne tik būtiniems kasdieniams darbams, bet ir suraskite laiko pamąstyti, pasvajoti apie tai, kaip norėtumėte pagerinti savo buitį, kas jums padėtų labiau džiaugtis kasdieniu gyvenimu. Jei šlubuoja sveikata ir trūksta energijos – įsivaizduokite save sveikus, pailsėjusius, kupinus jėgų. Pagalvokite apie tai, kokių santykių norėtumėte darbo kolektyve. Sekmadienį galimi konfliktai su antrąja puse.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šeštadienį, ypač popiet, susitelkite į kūrybą ir romantiką. Jei šiuo metu dirbate ties kūrybiniais projektais, įsivaizduokite, kaip jie sėkmingai realizuojasi. Labai svarbi tema šį savaitgali bus meilės santykiai. Šeštadienis puikiai tiks pasymatymas, meilės prisipažinimams. Leiskite sau pasilepinti, prisiliesti prie prabangos. Sekmadienį gali tekti daugiau dėmesio skirti sveikatai, atsargiau rinkitės maisto produktus.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Pirmą savaitgalio dieną norėsis susikoncentruoti ties šeimyniniais santykiais ir namų aplinka. Taip ir padarykite. Tik pasistenkite neužsiciklinti ties tuo, kas yra blogai. Verčiau pamąstykite, kaip galėtumėte sustiprinti santykius su artimaisiais, kaip galėtumėte patobulinti savo namų aplinką, pagalvokite, kas suteikia jums saugumo jausmą. Sekmadienis tinkamas linksmintis, eiti į pasimatymus.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šeštadienį gali tekti daug laiko praleisti kelyje. Jei nesate patenkinti savo transporto priemone – puiki diena pasvajoti apie tai, kokio automobilio norėtumėte. Tik jokiu būdu nedarykite to vairuodami! Šeštadienis gana avaringas. Šią dieną tinka lankyti giminaičius, leisti laiką su draugais. Sekmadienį būsite nusiteikę gana agresyviai, venkite būti pernelyg kategoriški.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Jeigu turite finansinių sunkumų ar jaučiate pinigų trūkumą, šeštadienį būtinai pasvajokite apie geresnį atlyginimą ar papildomą būdą užsidirbti. Galbūt turite neatskleistų talentų? Pasvajokite apie jų realizaciją. Sekmadienis gali būti gana apgaulinga diena, tad verčiau susilaikyti nuo didesnių pirkinių, pinigų skolinimo ar skolinimosi. Būtinai susitikite su draugais, nesėdėkite namie. Tai bus smagi diena Vandeniams!

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šeštadienio jaunatis įvyks jūsų ženkle. Tad stipriau nei kiti Zodiako ženklai jausite šios jaunaties perspektyvas bei pagundas. Susikoncentruokite į tai, ką geriausio skleidžia Žuvų ženklo energija – besąlygišką meilę, dvasingumą. Tie, kurie nesistenks išlikti sąmoningais, lengvai pasiduos svaigalų traukai, leisis apgaunami, velsis į neaiškias situacijas. Sekmadienį aktualiausi bus piniginiai klausimai. Galite susidurti su finansiniais praradimais.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius