Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Savaitgalio horoskopas – kovo 24–25 d.

Gero šuolio į džiugų savaitgalį!
Katė lovoje
Katė lovoje / 123RF.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Visur gerai, bet namuose geriausia! Panašu, jog tai bus Avino zodiako ženklo atstovų moto šį savaitgalį. Tiek šeštadienį, tiek sekmadienį nesinorės niekur eiti iš namų. Rūpės puoselėti, gražinti namus. Galbūt net sugalvosite pradėti pavasarinį švarinimąsi. Viskas būtų puiku, bet sekmadienį prasidės įtemptas laikas, viršų pradės imti aistros ir instinktai. Pasistenkite nesivelti į ambicijų kovas.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šeštadienis puikiai tiktų atskirti grūdus nuo pelų. Gilinkitės į jau turimą informaciją, atsirinkite, kas yra vertinga ir tinkama praktiniam panaudojimui, o kas jau nebeaktualu ir nebereikalinga. Atsargiau elkitės kelyje! Tai gana avaringas savaitgalis Jaučio zodiako ženklo atstovams. Susitikimams su draugais, giminaičiais labiau yra tinkamas šeštadienio vakaras. Sekmadienį geriausia skirti mokslams, intelektualiai veiklai.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Dvyniams labai svarbu bus nesileisti užvaldomiems godumo ir tuštybės jausmo. Reikia mokėti gyventi pagal savo galimybes, nesistenkite kopijuoti žmonių, kurie iš tikrųjų sau gali leisti daugiau nei jūs. Laimingas ne tas, kas turi daugiau, o tas kuriam užtenka. Tai išmintis į kurią šį savaitgalį Dvynių zodiako ženklo atstovams reikėtų labai gerai įsiklausyti. Sekmadienį daugiau dėmesio skirkite šeimos nariams.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šeštadienį didžiausią dėmesį skirkite sau ir savo poreikiams. Pasilepinkite SPA procedūromis, suvalgykite skanaus deserto, atsinaujinkite savo įvaizdį, nusipirkite ką nors gražaus, stiprinkite sveikatą. Svarbiausia nepersitempti, nes labai greitai pajausite to pasekmes. Sekmadienį laukia gana sudėtinga diena. Kamuos vidinis nepasitenkinimas, kuris vakare gali baigtis konfliktais.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Beveik visą savaitę Liūto zodiako ženklo atstovai širdyse šventė ir maudėsi dėmesio spinduliuose. Savaitgalį pagrindinę gyvenimo sceną teks užleisti kitiems. Savanoriškai užleiskite valdžia, nereikalaukite sau tiek daug dėmesio – taip savaitgalis dar gali būti išgelbėtas. Kitu atveju su visais susipyksite, išeikvosite daug energijos veltui, dėl ko užklups depresinės nuotaikos.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Savaitgalį galimos netikėtos dovanos, piniginės įplaukos. Tačiau patys nesiimkite iniciatyvos finansiniuose klausimuose. Neskubinkite įvykių. Jei sulauksite kvietimų dalyvauti vakarėlyje ar renginyje, būtinai pasigilinkite kokie žmones dalyvaus šiose linksmybėse, tai gali daryti įtaką jūsų sprendimui atsisakyti jose dalyvauti. Asmeniniame gyvenime galite jaustis kiek vieniši.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Nors savaitgalis gana įtemptas ir konfliktiškas, galima finansinė sėkmė. Jei bus galimybė ar būtinybė dirbti šį savaitgalį – sutikite. Daug neprarasite, vis tiek nepavyktų atsipalaiduoti ir tiesiog ramiai mėgautis poilsiu. Sekmadienis itin kebli, nemaloni diena. Tai pirma iš nepalankių Mėnulio dienų, kupina klastos, apgaulių ir iliuzijų. Neplanuokite nieko svarbaus šią dieną.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Planų bus daug ir didelių, tik ar viskam užteks energijos? Didžiausios kliūtis savaitgalio polėkiui bus sveikata bei kasdieniai rūpesčiai. Labai vargins tai, jog nuotykių alkį riboja buitis, darbai, pareigos. Jei vis dėlto pavyks susitarti su šeimos nariais ir jus išleis į kelionę su draugais, tai gali būti nepamirštamas savaitgalis. Sekmadienį jokiu būdu neignoruokite kūno siunčiamų signalų – stiprinkite sveikatą.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Savaitgalis bus sudėtingas dėl kitų rezgamų intrigų ir manipuliacijų. Vertinkite savo vidinę ramybę ir nesileiskite išmušami iš vėžių, nepasiduokite iliuzijoms, visas situacijas ir visus žmonės vertinkite gana kritiškai. Asmeniniame gyvenime laukia gana rimta krizė, vargu ar pavyks apsieiti be rimto pokalbio ar būtinybės rinktis. Pasistenkite asmeninius nesutarimus išsiaiškinti dar šeštadienį.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Pirmenybę šį savaitgalį teikite asmeniniams santykiams. Kad ir kaip norėtųsi, turbūt nepavyks išvengti partnerių konfrontacijos. Svarbu bus gebėti ne tik išklausyti, bet ir išgirsti, tai kas jums yra sakoma. Tai nėra palankus laikas naujoms pažintims. Ypač sekmadienis bus kupinas viliojančių, bet labai apgaulingų pasiūlymų. Pasisėdėjimams ir pasilinksminimams tinkamesnis šeštadienis.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Visą savaitgalį gali sujaukti dėl nesusipratimo kilęs galingas konfliktas su bičiuliais ar giminaičiais. Būsite linkę pasaulį ir žmones vertinti labai kategoriškai, viskas bus gerai arba blogai, juoda arba balta ir jokių pustonių. Dėl patiriamų nervinių įtampų gali smarkiai sušlubuoti sveikata, pasireikšti psichosomatika. Sekmadienį leiskite kuo ramiau, susitelkite į sveikatos stiprinimą.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Savaitgalį nuotaika bus puiki, netrūks optimizmo. Kaip bebūtų gaila, laikmetis prasilenks su jūsų vidine būsena. Jums norėsis visus palaikyti ir visais tikėti, o šiomis dienomis, ypač sekmadienį, rekomenduojama viską vertinti kritiškiau, remtis faktais, o ne nuojautomis. Venkite bet kokių rizikų, azartinių žaidimų, nepažįstamų kompanijų. Tai labai tinkamas laikas atsiduoti kūrybai, pramogauti su vaikais.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius