Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – lapkričio 14 ir 15 d.

Sekmadienio rytą, 7 val. 7 min. prasidės naujas Mėnulio mėnuo, tad savaitgalį planuokite pagal gana senas tradicijas – šeštadienį tvarkykitės, pabaikite darbus ir pasiruoškite naujam ciklui, o sekmadienį praleiskite šventiškai, svajodami ir galvodami apie svarbiausius dalykus, savo tikslus ir siekius, skirkit laiko susivokimui, maldai, tarkite gerą žodį artimui savo. Abi dienos turėtų būti gana ramios, bus išties daug geranoriškumo, atjautos.
Stiklinis kepimo indas
Stiklinis kepimo indas / „Fotolia“ nuotr.

Tiesa, šeštadienį mažiau bendraukite, venkite kažką žadėti, juolab skolintis, mažiau klausykite kitų pažadų, susilaikykite nuo pirkinių. Sekmadienis pirkiniams taip pat mažai tinkamas, juolab nuo 13 val. 12 min. iki 17 val. 47 min., kuomet Mėnulis pereis į plačiai mąstantį ir bravūriškąjį Šaulio zodiako ženklą, tęsis neefektyvaus Mėnulio laikas, tinkamas tik kasdienei veiklai, o labiausiai – poilsiui. Sekmadienio vakaras aistringas, itin pavojingas moterims; gali kilti bet kokios prievartos veiksmų, venkite būti mažai žinomoje aplinkoje, minioje.

Be to, naktį iš penktadienio į šeštadienį pastaruoju metu visus naujus darbus, bet ir kovas stabdęs veiklos valdovas Marsas galų gale nustos judėti atgal. Tiesa, jis dar kurį laiką stovės, tačiau po savaitės, kitos situacija keisis – turime laiko susivokti ir padaryti viską, kad kovų išvengtume.

Šeštadienį dėvėkite ryškių spalvų, margus drabužius, pasipuoškite margais akmenimis, ypač tiktų riolitas ar rašmeninis špatas, lengvais spalvotais, aliuminio ir sidabro papuošalais.

Maistui labiausiai tiktų salotos su aliejumi, visi patiekalai su kopūstais.

Sekmadienį drabužiai turėtų būti skaistūs, ryškūs, puoškitės rožiniu auksu, Saulės akmeniu, rubelitu.

Šiandien galite susireguliuoti dietą artimiausiam mėnesiui – pajauskite, kokio maisto jūsų organizmui labiausiai reikia, koks labiausiai traukia. Jei norite, valgykite ar gerkite daugiau rūgštaus pieno produktų.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šeštadienis tinkamas priimti svarbius vidinius sprendimus, ypač susijusius su jūsų profesine ateitimi, puikus laikas artimiems santykiams puoselėti, suvokti ne tik savo, bet ir mylimo žmogaus giliausius poreikius. Sekmadienį, ypač vakare, pasistenkite mažiau priešinti asmeninių santykių ir profesinės veiklos, venkite spaudimo, verčiau pagalvokite, ką galite padaryti geriausio.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Savaitgalis puikus puoselėti asmeninius santykius su jums svarbiais žmonėmis. Šeštadienis labiau tinkamas gilintis į tai, kas svarbu ne tiek jums, kiek kitiems, nuoširdžiam ramiam pokalbiui, parodyti jautrų dėmesį, o sekmadienį skirkite pagalvoti, pasvajoti apie bendrus siekius, jų atnaujinimą, paieškoti aukštesnių tikslų, tačiau venkite primesti savo ar kitų nuomonę.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Savaitgalį laukia ne tik malonus meilės nuotykis, bet ir daug darbų. Jei ko šeštadienį ir imsitės, pasistenkite bent jau iki sekmadienio pavakarės pabaigti, mažiau puoselėkite vilčių apie tai, ką tai turės duoti jums ir kitiems. Sekmadienį skirkite rimtiems apmąstymams ir pasiruošimui tam, ką ir kaip turėtumėte artimiausią mėnesį nuveikti įgyvendinant pastaruoju metu jums aktualius pokyčius.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Savaitgalį atsiduosite meilei ir kūrybai – šeštadienį puikus laikas suvokti kylančių problemų priežastis, pajausti artimo žmogaus giliausius jausmus ir atskleisti savus, na, o sekmadienis puikus tolesniam asmeninių santykių puoselėjimui, bendroms svajonėms ir bendram džiaugsmui – atsiduokite emocijoms, tačiau į vakarą būkite dėmesingesni, venkite primesti savo nuomonę.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Pasistenkite savaitgalį skirti išties ramiam poilsiui, sveikatos atstatymui namuose, giliems ramiems pokalbiams, skirkite dėmesio artimiesiems, jų poreikiams. Sekmadienį pagalvokite, ką norėtumėte savo gyvenime pakeisti, ko galėtumėte ir norėtumėte imtis, kad ilgam liktumėte sveikais ne tik jūs, bet ir namiškiai.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Savaitgalį būsite linkę daug laiko skirti bendravimui, rašymui, mokymuisi, gilinsitės į jums svarbius ir daug džiaugsmo teikiančius laisvalaikio užsiėmimus. Puikus laikas leistis su mylimu žmogumi ar vaikais į pažintinę kelionę, ieškoti to, kas reikalauja gilesnio dėmesio, jautrumo, tik venkite pernelyg didelių išlaidų, susilaikykite nuo rimtesnių finansinių sprendimų.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Savaitgalis itin tinkamas suvesti jūsų ir namiškių poreikių, vertybių ir galimybių balansą, skirti laiko susiskaičiavimui bei ne tiek einamųjų, kiek ilgalaikių pokyčių susiplanavimui. Sekmadienį skirkite laiko nurimimui ir pasvajojimui apie tai, kokiais norėtumėte matyti savo namus, ką norėtumėte ir galėtumėte nuveikti, kad santykiai su artimaisiais būtų įkvepiantys.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Esate stiprūs ir ryškūs visomis prasmėmis, tačiau šeštadienį likite kuklesni, daugiausia dėmesio skirkite pabaigti tuos darbus ir reikalus, kuriuos esate pradėję, parašykite, išmokite, sutvarkykite tai, ką reikia, apibendrinkite mėnesio veiklą. Užtat sekmadienį galėsite skirti svajoms ir planų kūrimui. Tiesa, vakarop gali užgriūti baimės ar pasitikėjimo trūkumas, galite patirti spaudimą – susikaupkite ir raskite būtent jums geriausią išeitį.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Savaitgalį bus svarbu praleisti kuo ramiau, raskite būdų pasitraukti nuo išorinio šurmulio ir imtis darbo su savimi. Sekmadienis labai tinkamas tiesiog tvarkyti, apibendrinti tai, kuo užsiėmėte pastaruoju metu, – ar tai tikrai tai, kas jums svarbiausia? Ko norėtumėte iš tiesų? Sekmadienį skirkite ne tik mintims apie tai, bet ir konkrečių veiksmų plano, kaip tai įgyvendinsite, kūrimui.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Savaitgalį teks skirti jei ne rimtiems visuomeniniams įsipareigojimams, tai bent skolų draugams grąžinimui – būsite matomi ir reikalingi, tačiau venkite tai sureikšminti, verčiau pabaikite tuos darbus, kuriuos privalote, ir skirkite laiko nurimimui ir apibendrinimui. Sekmadienis tinkamas tolimesnių planų kūrimui, tačiau venkite apie tai daug kalbėti, leiskite jiems subręsti, o vakarą skirkite ramiam poilsiui.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Nors ir savaitgalis, tačiau profesiniai, karjeros reikalai bus jums svarbiausi – šeštadienis itin tinkamas pabaigti tam tikrą darbų etapą, susitvarkyti ir pasiruošti naujai pradžiai. Sekmadienis puikus ramiam savo tikslų ir siekių apsvarstymui, veiksmų numatymui, tačiau dar anksti apie tai kalbėti. Vakarą skirkite bendravimui su draugais, jūsų idėjų realizavimui su svarbiais asmenimis.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Jei ne tolima užsienio kelionė ar susitikimas su asmenimis iš toli, tai bent jau aplinkos pakeitimas, kažkokia įkvepianti ir, tikėtina, daug ką gyvenime galinti pakeisti veikla savaitgalį jums būtina. Tiesa, šeštadienį skirkite apsidairymui, susivokimui to, kas jums svarbu, o jau sekmadienį gaudykite įkvėpimą ir ieškokite to, kas neš jūsų veiklą toli, teiks ilgalaikės naudos visiems.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius