Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – lapkričio 2–3 d.

Savaitgalį netrūks palankių aplinkybių – išnaudokite dėkingas progas. Svarbu išlikti aktyviems, tačiau reikėtų vengti pernelyg ekstremalios veiklos – išlieka didesnė traumų tikimybė.
Žydrieji kalnai Australijoje
Žydrieji kalnai Australijoje / Vida Press nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Savaitgalį netrūks įvairių darbų ir darbelių – reikės susikoncentruoti, sąžiningai vykdyti savo įsipareigojimus. Šeštadienį būsite emocingi ir linkę į kraštutinumus, norėsis aiškintis santykius, o tai gali lemti daugiau konfliktinių situacijų.

Pasistenkite labiau įsiklausyti į aplinkinių poreikius, ieškokite protingų kompromisų. Šiomis dienomis svarbu išlikti aktyviems, tačiau reikėtų vengti pernelyg ekstremalių veiklų – smarkiai išaugs traumų tikimybė.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Skirkite daugiau laiko asmeniniam tobulėjimui, ieškokite naujų pomėgių, plėskite horizonto ribas – laikas tam išties tinkamas. Savaitgalį netrūks kvietimų pramogauti, dalyvauti renginiuose. Galimi pasiūlymai keliauti ar kitaip plėsti pasaulėžiūrą.

Šeštadienį leisite įspūdingoje kompanijoje. Sekmadienį teks kiek surimtėti, gali prireikti grįžti prie profesinių reikalų.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Deja, reikalai pakryps ne taip, kaip tikėjotės – tikėtini įvairūs nesusipratimai, tai ypač pasakytina apie pirmąją savaitgalio dieną. Venkite dalyti pažadus, įsipareigoti, bus sunku realiai vertinti turimas galimybes.

Įtampas kels ir finansiniai klausimai – gali smarkiai išsiskirti jūsų ir partnerio nuomonės dėl bendro biudžeto panaudojimo. Nesivelkite į intrigas, venkite bet kokių avantiūrų.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Savaitgalį pagrindinis dėmesys bus skirtas tarpusavio santykiams. Tai tinkamas laikas šeimos šventėms, bičiuliškiems susibūrimams. Palankus metas ir dalykiniams reikalams tvarkyti, reikiamiems kontaktams megzti.

Galite sulaukti kvietimų pasižmonėti, dalyvauti renginiuose – būtinai sutikite, laukia smagios pažintys, daug naudingos informacijos.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Liūto zodiako ženklo atstovų laukia išties darbingas savaitgalis. Netrūks nei dalykinių nei buities rūpesčių, tačiau viską pavyks suspėti. Drąsiai imkitės ilgai atidėliotų darbų, reikalaujančių kruopštumo, nuoseklumo, kantrybės.

Nepamirškite pasirūpinti ir savo sveikata – bus pažeidžiamesnė imuninė sistema, negalima numoti ranka į kūno siunčiamus signalus.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šiomis dienomis rekomenduojama susilaikyti nuo atsakingų finansinių sprendimų priėmimo – tai per daug painus metas. Pirmąją savaitgalio dieną galimi nesusipratimai meilės fronte – itin žeis partnerio nejautrumas, šaltumas.

Tačiau venkite aiškintis santykius – busite pernelyg emocionalūs, tik dar labiau viską supainiosite. Sekmadienis palankesnis – negailėkite jėgų užsibrėžtiems tikslams siekti.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Atkreipkite dėmesį į savo profesinius įgūdžius. Galbūt pats metas atnaujinti ar pagilinti turimas žinias? Tinka investuoti į darbo sąlygų gerinimą, asmeninį tobulėjimą.

Savaitgalį bus sunku viską suspėti, galite sulaukti priekaištų iš šeimos narių, kad skiriate jiems per mažai dėmesio. Sekmadienį tikėtinos svarbios naujienos, tai itin palankus laikas socializacijai.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Būkite itin apdairūs sėsdami už vairo, savaitgalį smarkiai išaugs nesusipratimų kelyje tikimybė. Dažniau ges elektronika, transporto priemonės.

Šiomis dienomis netrūks įvairių siurprizų, galimi netikėti bičiulių, giminių vizitai. Savaitgalį turintiems dirbti Skorpionams reikėtų itin atidžiai rinkti žodžius – bus lengva išprovokuoti konfliktines situacijas dalykinėje aplinkoje.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Savaitgalį Šaulio zodiako ženklo atstovams ims nepaprastai sektis, tapsite fortūnos numylėtiniais. Išnaudokite palankias progas, negailėkite pastangų.

Labai svarbu turėti aiškų planą, nusimatyti konkrečius tikslus – tuomet išvengsite blaškymosi, beprasmio jėgų švaistymo. Šiomis dienomis netrūks ir linksmybių, ypač sekmadienį. Galimos romantinio pobūdžio pažintys.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Savaitgalį rekomenduojama vengti masinio susibūrimo vietų. Nesiaiškinkite santykių su vadovais ar kitais autoritetais – galite smarkiai nukentėti. Noras demonstruoti savo galią bei polinkis į despotizmą baigsis liūdnai, jei nevaldysite įsiaudrinusių emocijų, galite susidurti net su fiziniu smurtu.

Sekmadienį seksis tvarkant finansinius reikalus, gali užsimegzti naudingos pažintys.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Laiko stoka ir aplinkinių skubinimai kels įtampą, tačiau aplinkybės dėliosis dėkingai – jums seksis. Savaitgalį galite sulaukti įdomių ir pelningų pasiūlymų, ypač susijusių su užsieniu.

Puikiai seksis reikalai, susiję su nekilnojamuoju turtu – palanku į jį investuoti. Gali pasiteisinti ambicingi sumanymai, sulauksite finansinio ar kitokio palaikymo.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Savaitgalį puikiai seksis improvizuoti – jūsų kūrybinis potencialas bus aukštumoje. Tai palankus metas visapusiškam tobulėjimui, tinka planuoti tolimesnes keliones, kreiptis į autoritetus. Smarkiai išaugs jūsų populiarumas bičiulių tarpe – tikėtini įdomus pasiūlymai, kvietimai dalyvauti renginiuose.

Šeštadienį pasistenkite išvengti asmeninių santykių aiškinimosi – tik dar labiau viską supainiosite.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius