Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – lapkričio 20–21 d.

Dar vienas savaitgalis, kurio dienos gana smarkiai skirsis. Šeštadienį Mėnulis keliaus draugišku, laisvu, smalsiu ir naujoves mėgstančiu Vandenio Zodiako ženklu, tad nusiteikite daugiau bendrauti, darbuotis su kitais, imtis visuomeninės veiklos, spręsti bendruomenės problemas, ieškoti naujų būdų spręsti įvairias kylančias, ypatingai ryšių, kompiuterinės technikos problemas, pasidomėkite mokslo ir technologijų naujovėmis bei idėjomis.
Rudeninė kompozicija
Rudeninė kompozicija / 123RF.com nuotr.
Temos: 1 Horoskopai

Tiesa, pirkiniams laikas nėra pats geriausias, nebent tai kažkokios detalės, priedai, būtini atnaujinimai. Nevertėtų pradėti naujų rimtų darbų ar projektų, nes Saulė dieną baigs kelionę per paslaptis ir gelmę mėgstančio Skorpiono ženklą ir 22 val. 40 min. pereis į optimistišką, idėjų ir veiklos plėtrą skatinantį Šaulio ženklą, tad artimiausią mėnesį dėmesys kryps į pasaulėžiūrą, dvasines, autoriteto ir teisingumo temas, norėsis daugiau keliauti ir patirti ką nors ypatinga.

Be to, šiandien 15 val. 22 min. gražioji ir malonioji Venera iš jai itin palankių estetiškųjų Svarstyklių pereis į tą patį Skorpioną – čia ji skatins aistras, seksualumą, siekį emociškai viską išgyventi iki dugno. Puikus laikas pasigilinti į savo jausmus ir rasti būdų juos išreikšti vengiant slapukavimo ar intrigų.

Šeštadienį dėvėkite melsvų, sidabrinių atspalvių drabužius, balto nefrito, sidabro dirbinius. Šiandien maistas turėtų būti kuo sultingesnis ir skystesnis, ypatingai tiks įvairios vaisių sultys su minkštimu.

Sekmadienį anksti ryte Mėnulis pereis į dvasingųjų ir jautriųjų, meniškųjų Žuvų ženklą, ne itin sutars su Saule ugninio Šaulio ženkle, tad tikėtina, kad bus sunku rinktis tarp to, ką sako širdis ir ką – protas, teks ieškoti būdų suderinti visus interesus ir tai bus visai įmanoma, jeigu pavyks tuos prieštaravimus įvardinti. Dieną praleiskite artimų žmonių aplinkoje, imkitės ramios veiklos, kūrybos.

Sekmadienį drabužiai turėtų būti gana šventiški – balti, auksinių, geltonų atspalvių, pasipuoškite serdoliko bei aukso dirbiniais. Maistas turėtų būti augalinis – sultingi vaisiai, daržovės, ypač jų gėrimai, sėklos ir riešutai, ryžiai.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šeštadienis jums turėtų būti gana smagus, tinkamas susitikti su draugais ar bičiuliais, imtis kokios nors bendros veiklos – aptarkite idėjas, galimas tolesnių veiksmų perspektyvas arba tiesiog dalinkitės patirtimi. Sekmadienis labiausiai tiktų ramiam poilsiui. Tiesa, rytas gali būti dirglokas, norėsite tik ramybės, tačiau gali tekti imtis aktyvesnės veiklos, spręsti finansinius reikalus.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šeštadienį gali tekti skirti profesinei veiklai, suksite galvą spręsdami finansavimo, resursų klausimus – geras laikas pasitelkti specialistus, konsultuotis, venkite skubotų sprendimų. Sekmadienį jūsų planus imtis reikalų gali trikdyti draugai ar bičiuliai, jų prašymai. Venkite skolinti ar skolintis – pasitarkite su sutuoktiniu (-e) ar verslo partneriais – sprendimą rasite.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šeštadienis jums - laisvo mąstymo, laisvo bendravimo, diskusijų su autoritetais ir noro imtis kažko tokio, kas leistų išaiškinti pasaulio paslaptis, diena – klausykitės, žiūrėkite, skaitykite, jeigu turite galimybių, – keliaukite, susitikite su įdomiais žmonėmis. Sekmadienį mintys vis labiau suksis apie darbus, suksite galvą, kaip įgyvendinti savo idėjas, juolab kad partnerio (-ės) pritarimo vargu, ar sulauksite.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Ko gera, šeštadienį suksite galvą, kaip užsidirbti pinigų. Idėjų bus daug, tačiau ar pavyks jas įgyvendinti? Pasiremkite savo patirtimi, išsiaiškinkite, ko iš tiesų trokštate, ir imkitės veikti, artėja gana rezultatyvus jums prieškalėdinis laikotarpis. Sekmadienis jau visai kitoks, puikiai tinkamas tiek švęsti bažnyčioje, tiek atsidėti svajoms, kūrybai, bendrauti su artimais siela žmonėmis.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šeštadienis – bendravimo, buvimo su kitais diena, kuomet bus itin svarbu parodyti dėmesį šalia esantiems ar verslo partneriams, aptarti bendras idėjas, bendrų darbų planus, juolab kad jūsų kūrybiškumas bus itin svarbus artimiausią mėnesį. Sekmadienį gali tekti daugiau pasukti galvą, kaip gi šiais laikais iš viso to reikės išgyventi, kokius resursus pritraukti – nežinios daug, tad venkite priimti toli siekiančius sprendimus.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šeštadienis jums turėtų būti itin aktyvus ir darbingas, būsite išradingi, pavyks išspręsti gana daug kasdienių problemų – mažiau kalbėkite ir svajokite, daugiau veikite. Sekmadienis jums gali tapti atsakymų į sudėtingus asmeninius klausimus paieška ir gana emocingų ginčų su sutuoktiniu (-e) ar artimaisiais diena – tai laikina, jūsų jautrumas kitų atžvilgiu dabar itin padidintas.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šeštadienį, ypač jo popietę, būsite linkę skirti pirkiniams, jų planavimui ir aptarimui – pats laikas pradėti ruoštis švenčių maratonui, juolab kad esate gana džiugiai ir kūrybiškai nusiteikę. Sekmadienis būtų tinkamiausias daugiau pasirūpinti tiek savo, tiek artimųjų sveikata, parodyti savo rūpestį, sveikatinimosi, grožio procedūroms, pirčiai, aplinkos gražinimui.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šeštadienio vakarą turėtumėte pajausti savo vertę – esate išties šiltos ir gilios asmenybės, tik pastaruoju laiku buvote linkę tai slėpti – Venerai keliaujant jūsų ženklu bus puikus laikas parodyti savo geriausias savybes ir sulaukti malonaus dėmesio. Tiesa, šiandien būsite gana sentimentaliai nusiteikę, linkę prisiminti vaikystę ir tėvų namus, tačiau jau nuo rytdienos prasideda itin kūrybingas kelių savaičių laikotarpis.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šeštadienis jums gali pasirodyti kaip bene tamsiausia diena prieš aušrą, kuomet, nors ir tenka daug bendrauti, bet dar labiau norite pasislėpti ir pabūti su savimi, susivokti. Užtat sekmadienį, Saulei įėjus į jūsų ženklą, pasijausite daug stipriau – tapsite matomi ir reikšmingi, tačiau venkite demonstruoti savo išmintį. Šią dieną skirkite šeimai ir artimiesiems, aplankykite tėvus.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šeštadienis gana sėkmingas imtis paprastų, kasdienių reikalų sprendimo, paieškoti idėjų, ką galima praktiškai nuveikti savo ir artimųjų labui. Būsite linkę ir paišlaidauti, tačiau venkite didelių pirkinių ar išlaidų – vargu, ar tai atitiks jūsų lūkesčius. Sekmadienį prasidės laikotarpis prieš gimtadienį, kuomet bus verta labiau susikaupti, daugiau laiko skirti savianalizei. Tiesa, skambučių ir informacijos gausa šiandien gali jus gerokai blaškyti.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šeštadienis nusimato itin aktyvus, kuomet norėsite ką nors smagaus nuveikti su draugais, bičiuliais ar vaikais, aptarti idėjas ar tiesiog pasidžiaugti savo atradimais. Sekmadienį būsite linkę paišlaidauti, įsigyti kažką, kas džiugintų sielą ar padėtų jūsų profesinėje veikloje. Jeigu jūsų uždarbis realus, tuomet galite sau leisti nedidelę prabangą, tačiau venkite didesnių investicijų.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šeštadienį pasistenkite daugiau laiko skirti atsiskyrimui, poilsiui ir gilesniems apmąstymams, savo prioritetų susidėliojimui ir tikslų numatymui. Sekmadienį atsigausite, būsite linkę imtis veiklos, idėjų įgyvendinimo, sulauksite aplinkos palaikymo, tačiau gali paaiškėti, kad tai, ko norite, prieštarauja jūsų profesiniams tikslams – tinkamas laikas prisiminti tai, kas jums svarbiausia.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius