Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – lapkričio 28–29 d.

Savaitgalis įdomus – tai dienos prieš pat pirmadienį įvyksiančią pilnatį, juolab tądien įvyks Mėnulio užtemimas, tad viskas, kas vyksta bus išskirtinai svarbu ir tuo pačiu reikalauja didžiausio susikaupimo bei atsakomybės. Venkime priešinti protą ir jausmus, mokslą ir kūrybą.
Jaukumas namuose
Jaukumas namuose / 123RF.com nuotr.

Antra vertus, vakarykštės itin emociškai, pirmiausia asmeniniuose santykiuose, sunkios dienos nuotaikos sklaidosi, tad savaitgalis, ypatingai šeštadienis, turėtų būti gana ramus, darbingas, puikiai tinkamas pradėti išties svarbius darbus: tiek praktiškus – statybas, remontus, žemės darbus, tiek ir imtis įvairios intelektualinės veiklos, ypatingai susijusios su mokymusi, žiniasklaida, verslu, nekilnojamuoju turtu, finansais, planavimui, struktūravimui, dokumentų rengimui.

Sekmadienio vakaras bus aktyvesnis, padaugės šnekų, skambučių, noro kažką sužinoti, tinkamas laikas kažko pasimokyti. Venkite blaškymosi, susikaupkite ties svarbiausiais dalykais.

Šeštadienį labiausiai tiks dėvėti minkštų, ramių, apsauginių žalsvos, gelsvos, rusvos spalvų drabužius, puoškitės bronzos ir amazonito dirbiniais. Maiste turėtų vyrauti pieno produktai, medus, kategoriškai atsisakykite jautienos ir veršienos.

Sekmadienį puoškitės sidabrinės, perlamutrinės, oranžinės spalvų drabužiais, pasipuoškite hiacintu (gelsvai-oranžinis cirkonas) arba citrinu. Maiste turėtų būti daugiau citrusinių ir kitų vaisių, jų sulčių, pasilepinkite cukatomis, medumi, natūraliais saldumynais.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Abi savaitgalio dienas pasistenkite suvaldyti besipriešinančias emocijas, susijusias su asmeniniais santykiais, noru kažką radikaliai gyvenime keisti, vertybine krize.

Verčiau daugiau dėmesio skirkite profesinei veiklai, savo tikslų ir siekių išgryninimui, finansų planavimui, paieškokite dar neišnaudotų savo ir to, ką jūs turite sukaupę, galimybių.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Pastarosiomis dienomis tvyrojusi įtampa asmeniniuose santykiuose bei bendraujant su aplinkiniais slūgsta, jūs išties šiandien esate pilni energijos ir užsidegimo įtikinti kitus savo idėjomis, kviesti bendradarbiauti ar tiesiog siekti sutarimo.

Verta pasistengti ir iš tiesų pagrįsti savo teiginius, rasti mokslo tyrimų, gerosios užsienio praktikos pavyzdžių, pasitelkti partnerius iš užsienio.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Savaitgalį skirkite kuo ramesniam poilsiui arba bent pabūti atsiribojus nuo visų, imtis išties rimtų sveikatinimosi ar netgi dvasinių praktikų – puikus laikas pasirūpinti ilgalaikiu sveikatos, kūno ir dvasios gerovės palaikymu.

Sekmadienio vakarą galite pasijausti kaip naujai gimę, tačiau venkite priešinti save ir aplinkinius, įrodinėti savo tiesas, kad ir kokios jos perspektyvios.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šį savaitgalį raskite būdų smagiai praleisti laiką, imtis kūrybinių veiklų ar bent parodyti tai, kas jums svarbu, pasidalinti idėjomis, paieškoti būdų tolesniam bendradarbiavimui.

Sekmadienio vakarą skirkite kuo ramesniam poilsiui, susivokimui ir savo tikslų išsigryninimui, itin tiktų tylos praktika.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Nors ir savaitgalis, tačiau nuo profesinės veiklos vargu ar pavyks atsiriboti, būsite linkę nuveikti kuo daugiau ir tai išties sėkmingas metas spręsti ilgalaikius, daug įdirbio reikalaujančius ir gana praktiškus reikalus.

Sekmadienio vakarą skirkite šiokiam tokiam atsipalaidavimui, jums džiaugsmo teikiančiai veiklai arba daugiau pabendraukite su jums artimos sielos žmonėmis.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Pastarasis laikotarpis skirtas daugiau šeimai ir bendravimui su žiniomis ir informacijos perdavimu susijusiomis temomis.

Visą savaitgalį būsite linkę kuo daugiau sužinoti, parašyti, išmokti, norėsis keliauti, pažinti pasaulį ir džiaugti tuo, kas jus supa, realizuoti savo idėjas – įtemptas, tačiau sėkmingas laikas, tik turėkite galvoje, kad kartais gali tekti nusiimti rožinius akinius.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Finansiniai, išlaidų ir pajamų, nekilnojamojo turto ir panašūs reikalai savaitgalį reikalaus pakankamai daug jūsų dėmesio, vers spręsti ilgalaikius šeimos, giminės turto, paveldėjimo reikalus.

Venkite blaškymosi, emocijų ar kategoriškumo, išsigryninkite savo vertybes ir ieškokite bendro sutarimo su artimaisiais.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Emocijos ir baimės savaitgalį atslūgs, būsite linkę daugiau laiko ir dėmesio skirti antrajai pusei ar tiems žmonėms, su kuriais turite profesinių reikalų.

Tiesa, sutarimo pasiekti gali būti sudėtinga, tačiau pasistengti verta – šiomis dienomis turite galimybę nuveikti išties didelius darbus, išspręsti jus kankinusius klausimus, susijusius su mokslais, komunikacija, vadyba.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Savo ir artimųjų sveikatos reikalai savaitgalį gali tapti svarbiausiais. Puikus laikas atsikvėpti, mažiau bendrauti su išoriniu pasauliu ir skirti laiko poilsiui, susivokimui, savo vertybių išgryninimui ir mintims apie ateities perspektyvas.

Sekmadienio vakarą vertėtų skirti antrajai pusei, pagalvoti apie tai, kaip galėtumėte geriausiu būdų savo mintis perteikti aplinkiniams.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Jums itin svarbios dienos, kuomet sutiksite ištikimų draugų, bičiulių, kurie padės jums pamatyti tai, kaip geriausiu būdu galėtumėte realizuoti savo idėjas, talentus, rasti būdų džiaugtis gyvenimu realizuojant tai, kas jums teikia pasitenkinimo, leidžia kurti.

Geras laikas užmegzti ryšį su vaikais, nudžiuginti juos savo veikla, sumanymais. Bendraukite, domėkitės, kalbėkite apie savo mintis.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Savaitgalį būsite itin praktiški ir sentimentalūs, linkę kuo daugiau laiko atiduoti namų ir šeimos tradicijų puoselėjimui, gilinimuisi į šeimos ir savo šaknis, ieškojimui geriausių būdų realizuoti savo siekius per profesinę veiklą.

Jūsų mintys ir idėjos šiuo metu itin gilios ir vertos dėmesio – imkitės jų realizavimo. Sekmadienio vakaras bus itin tinkamas sutelkti visą savo kūrybingumą ir veikti.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Savaitgalis tinkamas jūsų idėjų realizavimui, svarbių asmenų, bičiulių, sutelkimui ir svarbiausių idėjų, siekių išgryninimui.

Itin tinkamas metas pagalvoti apie tai, kaip viešai pristatyti ar bent su draugais aptarti tai, kas jums rūpi – komunikacijai, darbui su spauda, tekstų rašymui, naujų projektų kūrimui ir jų pagrindimui.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius