-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – lapkričio 6–7 d.

Po gan įtempto lūžio taško, Mėnulio jaunaties, pareikalavusios gana skubių ir tuo pačiu daug ką keisiančių sprendimų, ateina gana optimistiškai nuteiksiantis savaitgalis, kuomet norisi nusipurtyti visokias trikdančias apnašas, išskleisti sparnus ir leistis į pasaulį – juk Mėnulis abi dienas keliaus su kelionėmis, tolimais kraštais, filosofija, religija, mokslu ir autoritetais, dvasiniais mokytojais siejamu Šaulio zodiako ženklu.
Jaukumas
Jaukumas / 123RF.com nuotr.

Aplankykite jums svarbias vietas, šventyklas, palanku leistis į piligriminę kelionę, taip pat geras laikas gilintis į filosofinę, dvasinę, mokslinę literatūrą, susitikti su įkvepiančiais žmonėmis. Mintys išties bus skvarbios, juk už mąstymą ir bendravimą atsakingas Merkurijus kaip tik perėjo į Skorpiono ženklą, labai sustiprindamas įžvalgą, norą suvokti reiškinių esmę. Šiame ženkle taip pat esantys Saulė ir Marsas suteiks didelę realizavimo galią tam, ką patirsite, suvoksite – itin palankus metas diegti į savo veiklą naujoves, pasinaudoti mokslo, analizės rezultatais.

Tikėtina, kad išmintingi sprendimai atneš ir finansinės naudos, juolab kad Merkurijų puikiai palaiko meilės ir grožio planeta Venera, jau penktadienį perėjusi į ramų, stabilų Ožiaragio ženklą, paskatinsianti racionalų išlaidų planavimą, praktiškus tikslus, tačiau ir jausmus. Nuo šeštadienio verta pagalvoti apie naujus darbus, veiklos plėtrą. Tiesa, geriausiai tai būtų daryti iki sekmadienio 15 val. 44 min., nes po to prasidės vadinamasis neefektyvaus Mėnulio metas. Vakarą skirkite pabaigti pradėtus darbus, įdomiems pokalbiams.

Šeštadienį palankiausia dėvėti žemės, terakotinės bei tamsiai mėlynos spalvų drabužius, stiprins hematitas su raudonomis gyslomis. Vertėtų atsisakyti mėsos, o valgyti daugiau žalumynų, grybų, šakniavaisių.

Sekmadienį nuotaikos dar lengvesnės – puoškitės plevenančiais, neryškių, pereinančių spalvų drabužiais, lengvais papuošalais, kad ir iš aliuminio. Maistas turėtų būti lengvas, geriau vegeninis – salotos, žalumynai, vaisiai ir daržovės, daigai, sėklos ir riešutai. Galite išsikepti miežinį ragaišį.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Savaitgalį turėtumėte pasijusti gana tvirtai ir optimistiškai – būsite pilni idėjų, rūpės kuo daugiau pažinti, atrasti. Geras laikas pagalvoti apie naujas profesines iniciatyvas, padėsiančias uždirbti daugiau pinigų. Savaitgalio patirtys, susitikimai gali būti svarbūs tolesnei jūsų karjerai, tad bus labai svarbu tiek atvirumas, tolerancija kitokiai nuomonei, tiek ir pasigilinimas į reikalų esmę.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Panašu, kad dar vienas kliūčių ruožas asmeniniuose santykiuose įveiktas ir šiandien atsikvėpėte šiek tiek lengviau, nors žodžius dar reikės labai rinkti, vengti noro nugalėti, primesti savo nuomonę. Tačiau jausmai stabilizuosis ir bus lengviau rasti bendrų siekių, jus vienijančių idėjų ir pramogų – vertėtų leistis į kelionę, aplankyti įdomią parodą, pažintinį ar dvasinį renginį.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Savaitgalį vertėtų daugiau pailsėti ir imtis bendros veiklos su antrąja puse – tiek namuose pergalvojant galimybes, kaip galima būtų gražiau, patogiau, racionaliau, sveikiau gyventi, tiek ir leidžiantis į naujas patirtis, padėsiančias harmonizuoti jūsų santykius. Verta prisiminti tai, kas jus abu vienija, bendras akimirkas keliaujant, kartu tobulėjant.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Pagaliau daugiau laimės ateina į jūsų namus, santykius su mylimu žmogumi ar dar tik ieškant antrosios pusės. Gana sėkmingas savaitgalis, kuomet galite ilgam įtvirtinti savo jausmus, susigrąžinti pasitikėjimą aplinkiniais, leistis į džiaugsmingą kūrybinę kelionę, tačiau tuo pačiu prisimenant, kad reikia skirti laiko ir buičiai, pasirūpinti savo ar artimųjų gera savijauta.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Geriausiai jausitės ilsėdamiesi kartu su vaikais, mylimu žmogumi ten, kur jaučiatės saugiausiai – savo ar tėvų namuose, gamtoje. Būsite linkę pasirūpinti visais, artimųjų, kartu esančiųjų gera savijauta, patogia aplinka, malonia nuotaika, užtikrinti stabilumą ir aiškumą. Vertėtų profesinius reikalus atidėti, o savaitgalio patirtys padės geriau susidėlioti savo prioritetus.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Labai intensyvios bendravimo, mokymosi, rašymo, dokumentų tvarkymo, kelionių dienos tęsiasi, tačiau dabar būsite labiau atsipalaidavę, linkę suderinti skubius reikalus su laisvalaikio pomėgiais bei rūpesčiu artimaisiais, namais. Palankus laikas dalintis gautomis žiniomis, patirtimis, pradėti ar plėtoti tas žinias galinčią įdarbinti veiklą.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Prasideda labai aktyvus laikotarpis, pagaliau padėsiantis išjudinti jums jau senokai rūpinčius įstrigusius ir pokyčių reikalaujančius finansinius reikalus. Pats metas labiau pasigilinti, pasidomėti, pasitarti, ką galėtumėte atnaujinti, kaip geriausiai būtų spręsti iškilusius klausimus, nes užteks ir įžvalgos, ir noro sutvarkyti viską iš esmės, kad galima būtų toliau ramiai dirbti, ir sėkmės, blaivaus proto.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šiandien baigiasi gana sunkus jums laikotarpis, kuomet jautėtės tarsi uždaryti narve – nuo šiandien ilgesniam laikui įsitvirtina galimybė parodyti savo veiklą pasauliui, aiškiai deklaruoti tai, kuo esate, ko siekiate. Savaitgalį visa tai, ką jūs sakysite, veiksite, su kuo bendrausite neš sėkmę, tik dar anksti užmigti ant laurų, nes teks pasistengti, jei norėsite suderinti savo ir antrosios pusės interesus.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Savaitgalis dvejopas – nors liksite gana uždari, mažai norėsite dalintis savo mintimis, sunku bus kažką aktyvesnio veikti, tačiau vis tiek sulauksite dėmesio ir pripažinimo, malonaus atlygio už savo darbus. Antra vertus, pats metas pasigilinti į tai, kas jums iš tiesų svarbu, ieškoti savasties, imtis dvasinių praktikų. Tai leis stabilizuoti savo nervų sistemą, ramiau išgyventi pokyčių laikotarpį.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Savaitgalį būsite linkę gerokai atsitraukti nuo visų rūpesčių ir pagaliau ramiai pailsėti, susivokti visame tame, kas įvyko ir vyksta su jumis ir pasaulyje. Vertėtų labiau pakeisti aplinką, išvykti į kurortą ar net vienuolyną, pasigilinti į dvasinę, filosofinę literatūrą, padėsiančią rasti rūpimus atsakymus. Sulauksite gražaus artimųjų, draugų, bendraminčių palaikymo.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Nors ir savaitgalis, būsite linkę ir toliau darbuotis vardan savo idėjų realizavimo, noro nuveikti kažką tokio, kas atneštų naudos daugybei žmonių, padėtų atstatyti teisingumą. Nors namuose kilę rūpesčiai vers jus gana smarkiai susiimti, jeigu norėsite suderinti interesus, tačiau tai jūsų sėkmės ir pripažinimo metas, kuomet ateina pasitenkinimas tuo, ką darai.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Puikios dienos, kuomet viskas sekasi. Na, gal kiek problemų kyla su komunikacijos priemonėmis, vis susiduriate su kažkokiais gedimais, apribojimais, tačiau ar tai priežastis, dėl kurios stabdytumėte savo idėjų įgyvendinimą? Palankus metas imtis gana konkrečios veiklos, prašyti draugų, bendraminčių, jums svarbių žmonių palaikymo, ieškoti užsienio šalių patirties.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius