Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – liepos 10–11 d.

Savaitgalis, ypač šeštadienis – ypatingas, nes tai jaunaties metas, kuomet verta svajoti, kurti gražiausius planus.
Pora paplūdimyje
Pora paplūdimyje / 123RF.com nuotr.

Apie tai, kuo galėtumėme prisidėti, kad pasaulis taptų gražesnis, darnesnis, taikesnis, apie šiltus tarpusavio santykius šeimoje, namuose ir giminėje, apie tai, ką galime geriausio suteikti vaikams, apie patogesnius, jaukesnius namus – visa tai Vėžio Zodiako ženklo temos, šiame ženkle anksti ryte, 04 val. 16 min. jungsis Saulė su Mėnuliu.

Iš tiesų, palankiausia būtų savaitgalį skirti šeimai, vaikams, tėvams, praleisti gamtoje, prie vandens – ramioje, saugioje, artimoje aplinkoje. Didesniems renginiams, šventėms laikas, bent jau šeštadienį, šiek tiek rizikingas – šventės bus įsimintinos, ryškios, tačiau bus labai svarbu išlaikyti rimtį, suvaldyti perdėtą norą pasirodyti, dideles aistras ir emocijas.

Protas bus guvus, puikus laikas tiek svajoti, tiek ir susieti savo svajones su realybe ir pagalvoti apie jų įgyvendinimą, bent jau nusibrėžti strateginius tikslus, kryptis, kurlink norėtumėte judėti, ko pasiekti – pamatykite siekiamą rezultatą, paieškokite atsakymų į klausimus: kokių žinių, įgūdžių dar reikėtų dėl to įgyti, kokių veiksmų imtis?

Dar anksti imtis konkrečių veiksmų, leiskite mintims subręsti. Sekmadienis, Mėnuliui perėjus į Liūto ženklą – atsipalaidavimo, meilės ir džiaugsmo, kūrybos diena, kuomet problemos tarsi atkris, užsimirš ir beliks tik panirti į vasaros teikiamą šilumą bei grožį, švęsti gyvenimą.

Svajoms ir mintims lengvai plaukti šeštadienį padės neryškių, pereinančių spalvų plevenantys drabužiai, puoškitės lengvais plevenančiais papuošalais su aliuminiu. Šiandien turite galimybę pakoreguoti savo dietą – pajauskite ir artimiausią mėnesį atsisakykite tų produktų, kurie atstumia. Maistas turėtų būti lengvas, įvairus – valgykite daugiau žalumynų, salotų, riešutų, sėklų, patiekalų iš miežinių, perlinių kruopų, pupelių, lęšių, žirnių, atsisakykite mėsos.

Sekmadienį drabužių spalvos lieka panašiomis, o pasaugos papuošalai iš serpantino. Maistas šiandien taip pat turėtų būti subtilus, lengvas, tiks įvairūs trapučiai, žalumynai, daržovės, vaisiai, tačiau atkreipkite dėmesį į jo kvapą, patiekalus gardinkite kvapiosiomis žolėmis. Valgykite tik tai, kas jums maloniai kvepia – tai gurmanų diena.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šeštadienio rytą skirkite daugiau laiko prisiminti vaikystę, jos svajones – juk dar yra laiko jas įgyvendinti, padaryti bent jau artimiausią pasaulį gražesniu, artimiausius žmones laimingesniais – pasidžiaukite tuo, ką turite, paveldėjote ir pagalvokite, kaip tai galėtumėte pratęsti geriausiu būdu. Puikus laikas buvimui su šeima, ypač sekmadienis neš jums palaimingą poilsį ir meilę.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Būtų puiku, jeigu šeštadienio rytą skirtumėte pasvajoti apie savo tikslus ir siekius gyvenime, apie tai, ką gero pasauliui galėtumėte atnešti, kaip padaryti jį gražesniu, pilnu meilės ir jaukumo, ką konkrečiai jūs artimiausiu metu galėtumėte padaryti, nuveikti ir netgi pasiskaičiuoti, kiek tai kainuotų ir kuo būtų naudinga. Sekmadienį švęskite ramiai su šeima, artimaisiais, puoselėkite ryšį.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Pasvajoti, kaip artimiausiu metu galėtumėte prisidėti tiek prie savo šeimos, vaikų, aplinkos, tiek ir pasaulio gerovės plačiąja prasme – tai būtų geriausias šeštadienio ryto užsiėmimas. Tinkamas laikas pagalvoti ir apie labai konkrečią strategiją, kaip to pasiekti. Sekmadienį aktyvumas jums būtinas – smagi iškyla, kelionė būtų pats tas, tik būkite atsargūs vairuodami, venkite pervargimo.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Jums ypatingas laikas, ypač, jeigu sutampa su gimtadieniu – skirkite šeštadienio rytą tiesiog mintims apie save, savo vietą pasaulyje ir ką gražiausio jam galėtumėte atnešti. Esate pilni meilės ir pasiryžimo pasirūpinti Žeme ir žmonija, tik svarbu, kad tai būtų išties jūsų sielos kalba, atmeskite visas nuostatas. Na, o sekmadienį surenkite artimiesiems gurmanišką šventę, tik susilaikykite nuo spontaniškų išlaidų.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Sąmoningai ar ne, tačiau šeštadienį tikriausiai pasistengsite pasitraukti iš viešumos ir tai būtų geriausias sprendimas – tai laikas, kuomet vertėtų gilintis į save, savo sielos poreikius ir pažvelgti į ateitį iš tos pusės – ko jūsų siela iš tiesų labiausia trokšta, kur jos namai, ką galėtumėte dėl to padaryti. Sekmadienį atsigausite – puikus laikas aktyvesnėms pramogoms, pasižmonėjimui.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Tikriausiai dažnai pasvajojate, ką norėtumėte pasaulyje ar bent jau savo bendruomenėje nuveikti, kad gyventume didesniame sutarime tarpusavyje ir su mūsų nuostabiąja Žeme – pats laikas prisiminti svajones ir pagalvoti, kaip jas galima būtų įgyvendinti, susieti su savo profesiniais siekiais. Sekmadienį vertėtų atsitraukti nuo aktyvesnės veiklos – leiskite sau pabūti su savimi.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šiomis dienomis jūsų mintys daugiau krypsta link profesinės veiklos – šeštadienio rytas itin tinkamas grįžti prie svajonių apie tai, ko gyvenime norėtumėte pasiekti ir kaip gyventumėte, jeigu tai įvykdytumėte – juk viskas įmanoma, gal verta susiplanuoti bent pirmuosius žingsnelius svajonės įgyvendinimo link? Sekmadienį vertėtų atsipalaiduoti draugų ar bičiulių kompanijoje.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šeštadienio rytas svajose apie tolimus kraštus, naujus pažinimo horizontus ir galimybes būtų geriausias pasirinkimas. Svajokite, planuokite, keliaukite, būkite ten, kur geriausiai jaučiatės, įkvepiančioje aplinkoje, nes jau sekmadienį mintys pradės suktis apie profesinę veiklą – laikykitės taisyklių, susitarimų, priimtų normų, venkite ginčų dėl to.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Kas yra jūsų stiprybės šaltinis, iš kur semiatės jėgų ir energijos, kokiais norėtumėte tapti? Šeštadienio rytas gamtoje, prie vandens, atsiduodant Žemės globai ar tiesiog ten, kur jūsų namai, artimiausi žmonės, šaknys, būtų idealus pasirinkimas. Svajokite ir pamatykite būdus savo svajonėms įgyvendinti. Sekmadienis bus jau visai kitoks – aktyvus, pilnas polėkio ir pasaulio džiaugsmo, pasimėgaukite tuo.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Jaukus šeštadienio rytas su antrąja puse, malonus pokalbis ir svajonės apie bendrus tikslus, jaukius namus ir laimingus vaikus sustiprintų jūsų ryšį. Vertėtų skirti laiko ir pamąstymui apie planus bent jau artimiausiam mėnesiui, darbų aptarimui. Sekmadienis bus pilnas emocijų ir aistrų – būkite saikingais, venkite ekstremalių išsišokimų ar radikalių sprendimų, pasaugokite artimuosius.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Svajojate apie sveiką savo ir artimųjų gyvenimą, aplinką, tvarkingus namus, sklandžius darbus? O kaip tuomet gyventumėte? Ką dėl to galėtumėte nuveikti? Pats metas susieti svajas su realybe ir susiplanuoti savo veiklą bent jau artimiausiam mėnesiui. Šeštadienis su šeima, bendra veikla būtų itin prasminga, nes jau sekmadienį norėsis išeiti „į žmones“ ar bent jau daugiau dėmesio skirti antrajai pusei.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šeštadienis – palaimintas atsipalaidavimo ir kūrybos metas, kuomet esate visiškai savo stichijoje, ypač, jeigu tai jums miela, jauki, artima aplinka, gamta. Rytą skirkite kūrybai ir kūrybiniams planams – leiskite sau svajoti, džiaugtis, mylėti, parodykite daugiau dėmesio mylimam žmogui, vaikams, nes jau rytoj būsite linkę griebtis darbų ir savo planų įgyvendinimo.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius