Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Savaitgalio horoskopas – liepos 11 ir 12 d.

Laukia veiklus, pozityvus ir aktyvus savaitgalis, nes Mėnulis nuo šeštadienio ryto keliaus aktyviuoju, geru įvairiems pradėjimams, fizinei veiklai Avino Zodiako ženklu, jungsis su čia esančiu ženklo valdovu, labai stipriu Marsu. Be to, sekmadienį nuo 11 val. 26 min. Merkurijus pagaliau pradės vėl judėti tiesiogiai – prasideda puikus laikas bendravimui, bus lengviau išsakyti savo poreikius ir būti suprastais, naujų darbų pradėjimui, dokumentų pasirašymui, pirkiniams.
Iškyla gamtoje su šeima
Iškyla gamtoje su šeima / 123RF.com nuotr.

Vis dėlto šeštadienis dar gali būti impulsyvesnis – pasistenkite bendrauti ir veikti sąmoningai, išsiaiškinę poreikius, gerbdami kitų interesus, jausmus.

Šeštadienį būsite įžvalgūs, palankus laikas peržiūrėti savo darbus, išbaigti tai, kas turėjo būti pataisyta, peržiūrėta ir pamatyti savo darbus, veiklą, tikslus platesniame kontekste. Raskite laiko pabūti su savimi, susikaupimui – tegu keliaujant mišku ar dirbant fizinį darbą. Puiki diena askezei, pradėti gydymosi kursą, tačiau darbai turi būti nudirbti.

Renkitės neišraiškingų, maskuojančių pilkšvų, žalsvų, blankių spalvų drabužiais, puoškitės serpantinu. Taip pat kalbėkite pasauliui kvapais – nepamirškite pasikvėpinti.

Maistas turėtų būti kuklus, lengvas, kvapus, tiktų pasninkauti.

Sekmadienis jau kitoks – itin sėkminga būnant su draugais, kolektyve, sutarimams, pradėti darbus. Dirbkite tiek galva, tiek fiziškai, bendraukite, tačiau bus labai svarbu atvirumas, nuoširdumas, sakykite tiesą, likite ištikimi savo vertybėms.

Puiki diena maldai, aplankyti šventas vietas, būti gamtoje, prie vandens.

Renkitės drabužiais, kuriuose suderėtų raudona ir juoda, skaisti žalia, puoškitės raudonu jaspiu.

Tai taip pat pasninko diena – užtektų misti duona, pieno produktais ir vandeniu.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Jums – neįtikėtino aktyvumo ir pripažinimo laikas – būsite nusiteikę ne tik aktyviai, tačiau sulauksite ir dėmesio bei pripažinimo, puikiai seksis bendrauti, tačiau pasistenkite išlaikyti sveiką protą, susivaldykite nuo puikybės ar perdėto kuklumo. Kalbėdami ne tik galvokite, ką sakote, bet ir pajauskite aplinkinių nuotaikas – pasistenkite būti jautresni su namiškiais, tėvais.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Nepaisant visko, pasistenkite savaitgalį rasti laiko poilsiui ar bent aplinkinius nuteikite, kad norėtumėte laiko skirti ne tik jiems, bet ir sau, susikaupimui ir susivokimui. Vis dėlto tai palankus laikas imtis labdaros, visuomeninės veiklos, tačiau, nors ir būsite pilni idealizmo, pasistenkite į viską žiūrėti iš jums būdingų sveiko proto pozicijų.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Sulauksite draugų ir bendraminčių pripažinimo – visas jūsų dėmesys bus ten, tačiau nemažai dėmesio skirsite ir materialių klausimų sprendimui, resursų savo veiklai ir gyvenimui paieškoms – ieškokite galimybių savo profesinėje veikloje, prisiminkite ankstesnes veiklas, tačiau pasistenkite išvengti per didelių iliuzijų.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Nors ir savaitgalis, tačiau tikėtina, kad profesiniai ir darbo reikalai kels nemažai emocijų, bus nelengva juos derinti su partnerio interesais, teks imtis aktyvių sprendimų, ieškoti būdų viską suderinti. Užsukite į maldos namus, pasikalbėkite su išmintingu žmogumi, dvasininku – turėtumėte rasti ilgalaikių, esminių problemų sprendimų.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Laikas, skirtas atsiskyrimui ir siekiui atsistatyti, gyvenimo prasmės paieškoms tęsiasi. Palanku imtis labdaros, tačiau šiandien jūsų dėmesio pareikalaus ir organizaciniai, kelionių, mokslų, draugų reikalai, gali kilti pasaulėžiūrinių diskusijų, galite pasijusti nesuprasti ar įžeisti, tačiau nuomonės juk gali skirtis. Skirkite laiko sportui, tiks žygiai pėsčiomis ir pan., tačiau nepersistenkite.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Derinsite vaikų ir draugų, visuomeninius interesus, būsite itin jausmingi ir aktyvūs, tačiau stebėkite, save – jūsų aktyvumas ir intensyvios emocijos gali trikdyti aplinkinius, pasistenkite išlaikyti sąmoningumą, jautrumą draugų atžvilgiu. Sekmadienį bus lengviau sutarti, susikalbėti, išspręsti kilusius konfliktus. Pasitikėkite partneriu – jis šiandien gali padėti jums nurimti, atsipalaiduoti.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Nusiteikite, kad savaitgalį gana daug dėmesio gali tekti skirti santykių su antrąja puse aiškinimuisi – bus daug emocijų, karščiavimosi, gali kliūti darbo ir namų reikalų derinimas, iškils seniai susikaupusios problemos. Kylančias įtampas pabandykite spręsti tiesiog skirdami laiko poilsiui, atsipalaidavimui – pasistenkite sukurti namie ar darbo vietoje ramią aplinką, tam puikiai tiks ir aromaterapija ar muzika.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Idealus laikas poilsiui arba užsiimti jums malonia laisvalaikio veikla – tebūnie tai knygų skaitymas, dvasinės praktikos ar filosofijos studijos. Puikus laikas plėsti savo pasaulėžiūros ribas. Nepaisant noro atsipalaiduoti, teks skirti laiko ir dėmesio kasdieniams darbams – turite galimybę daug nuveikti, susitvarkyti, imtis ilgalaikės fizinio sveikatinimosi (sporto, mankštos) programos.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Nepaisant finansinių įtampų ir problemų, šis savaitgalis jums turėtų būti poilsinis – itin palankus laikas bendravimui, buvimui su mylimu žmogumi, vaikais – imkitės aktyvios veiklos, surenkite žygį, sporto ar šokių varžybas, tačiau pasistenkite išlaikyti saiką ir sveiką protą – azartas gerai, bet jauskite savo galimybių ribas.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Partnerių reikalavimai jums ir toliau dideli, kelia jums nerimo, savaitgalį gali kilti įtampų ir namuose, gali kilti susikalbėjimo problemų. Imkitės tiesiog fizinės veiklos – tvarkykitės namuose, puikus laikas, ypač sekmadienis, imtis kažko naujo – kad ir pradėti statybas. Aplankykite tėvus, gimines – gal jiems reikia pagalbos?

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Puikus laikas vietoj savigraužos imtis aktyvios veiklos – keliaukite, bendraukite, itin palankus laikas pažintinėms, patyriminėms kelionėms, renginiams, organizuokite pramogas su vaikais ir vaikams – nors ir bus nelengva, tačiau pavyks suderinti ir kasdienius, ir artimųjų interesus, pasirūpinti visais, taip pat ir savimi.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Nors jūsų kūrybinis polėkis išlieka stiprus, tačiau praktiniai ir finansiniai reikalai pareikalaus šiandien nemažai jūsų dėmesio – tiesiog imkitės veiklos. Nors baimių ir emocijų netruks, tačiau pasistenkite mažiau išlaidauti, daugiau uždirbti. Ypač sekmadienį palankus laikas blaiviai pergalvoti savo poreikius ir galimybes.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius