Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – liepos 17 ir 18 d.

Savaitgalis bus kiek keistokas, tad nusiteikite, kad atsipalaiduoti sunkiai pavyks, gali tekti grįžti prie sunkių klausimų, tiek susijusių su šeima, vaikais, tiek ir su profesine veikla, jų derinimu. Šeštadienis pareikalaus iš jūsų didesnio emocinio susitvardymo, diplomatinių įgūdžių ir gebėjimo į situaciją pažiūrėti kūrybiškai ir tuo pačiu jautriai, pasitelkite lengvą humorą.
Paplūdimio šlepetės
Paplūdimio šlepetės / Vida Press nuotr.

Tikėtina, kad saikingais išbūti šeštadienį padės Mėnulis, keliaujantis Svarstyklių zodiako ženklu, tačiau pasistenkite svarbiausius reikalus ir pirkinius susiplanuoti pirmąją dienos pusę, nes jau nuo 14 val. 03 min. iki 21 val. 38 min., kuomet Mėnulis pereis į paslaptingąjį, aistringąjį ir daug galios savyje koncentruojantį Skorpiono ženklą, tęsis vadinamasis neefektyvaus Mėnulio metas, kuomet verta tik pabaigti tai, kas jau pradėta, tvarkytis, ilsėtis. Tiesa, susilaikykite nuo didesnių pramogų, ypač vakarop, venkite viešų susibūrimų, apskritai pasistenkite laikytis toliau nuo bet kokių pagundų, nes klaidą padaryti bus lengva.

Sekmadienį link pietų nuotaikos turėtų gerėti, tad verta daugiau laiko skirti bendravimui, giliems asmeniniams pokalbiams arba ištvermės, kažkokių ypatingų įgūdžių pareikalausiančiai iškylai. Tai gali tapti jūsų vidinės stiprybės ugdymo diena. Šiandien vadinamasis Juodas Mėnulis, arba tolimiausias Mėnulio orbitos taškas persislenka iš materialiojo Jaučio ženklo į judriųjų, su komunikacija, vadyba, mokymusi siejamų Dvynių ženklą, kuriame išbus iki kitų metų balandžio 15 d.

Nuo rizikos prarasti sveiką santykį su materija ir pasiduoti pagundoms vienaip ar kitaip sureikšminti materialinį apsirūpinimą pereisime prie didesnio pavojaus įsitraukti į mažai vaisingas absoliučios tiesos paieškas, teks būti budresniais tvarkant įvairius dokumentus, priimant informaciją ar dalinantis ja, vengti bet kokių intrigų, manipuliavimo, bus lengva įsitraukti į apgavysčių pinkles vėlgi įsivaizduojant, kad melas padės išgyventi.

Šeštadienį nuotaikas praskaidrins margi ryškių spalvų drabužiai, margi lengvi papuošalai su riolitu, iš sidabro bei aliuminio.

Pagrindinis šios dienos maisto produktas – kopūstas, tad valgykite jo patiekalų įvairiais pavidalais ir su įvairiais priedais, išskyrus mėsiškus, o geriausia būtų salotos su aliejumi.

Sekmadienį drabužiai irgi turėtų būti ryškūs, skaistūs, blizgūs, ornamentuoti, pasipuoškite Saulės akmens, rubelito, rožinio aukso dirbiniais.

Maistui geriausiai tiks rūgštaus pieno produktai, duona.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šeštadienis taps tikru iššūkiu jūsų diplomatiniams gebėjimams, tad nusiteikite, kad gali gali būti sudėtinga suderinti namiškių, antrosios pusės interesus ir jūsų norus.

Taip pat būkite atsargūs išlaidaudami ar, kaip tik, perdėtai šykštaudami, kalbėdami apie pinigus. Pasitelkite visą savo žavesį ir humorą, o sekmadienį, ypač vakarop, vertėtų rasti laiko gilesniam pašnekesiui su artimaisiais.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šeštadienį daugybė užgriuvusių darbų ir rūpesčių taps jums tikru iššūkiu, ypač apie pietus pasaugokite tiek save, tiek aplinkinius kur nors vykdami, venkite pavojingų situacijų, tačiau išlikite garbingi, jeigu tektų prisiimti atsakomybę.

Sekmadienį viso jūsų dėmesio pareikalaus antroji pusė – gera diena bendravimui, tačiau abi dienas išlikite tolerantiški, savo nuomonę pasilaikykite sau.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Bandymai pasirodyti geresniu nei esate šiandien gali tapti jums tikru finansiniu iššūkiu, tad atkreipkite dėmesį tiek pildydami vaikų, tiek ir savo ar mylimo žmogaus norus, pramogaudami ir iškylaudami. Būkite atsargūs priimdami mažai žinomų žmonių pasiūlymus, venkite minios.

Sekmadienį gali tekti skirti įvairiems rūpesčiams, sveikatos reikalams. Raskite laiko jėgų atstatymui.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Situacija namuose, jūsų santykiai tiek su antrąja puse, tiek su namiškiais taps tikru savaitgalio iššūkiu, patikrinsiančiu jūsų gebėjimą atleisti, atjausti ir išvengti grubių manipuliacijų, valdingumo.

Sekmadienį, ypač antrojoje jo pusėje, situacija išlengvės, raskite laiko poilsiui, kūrybai, išsakykite savo jausmus, o gal verta palepinti save ar mylimą žmogų malonia dovanėle ar pramoga?

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Savaitgalis, ypač šeštadienis, gali tapti tikru iššūkiu jūsų sveikatai ir galimybėms kažko imtis. Būkite itin atsargūs kur nors keliaudami, būdami aukštose vietose ar po žeme, apskritai venkite pavojingų situacijų, minios.

Sekmadienį vertėtų praleisti namuose, su artimais žmonėmis, aplankyti tėvus, pasigilinti į savo šeimos istoriją, o vakarop verta rasti laiko ir maloniam pokalbiui su draugais.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Būkite itin dėmesingi, jeigu savaitgalį tektų kažką pirkti, finansiškai įsipareigoti ar kalbėti apie pinigus su draugais ar vaikais. Laikykitės taisyklių, įstatymų, venkite skubotų sprendimų, o visa kita išsispręs, verčiau raskite visiems ir kiekvienam gerą žodį.

Sekmadienis tinkamas iškyloms, pažintinei kelionei, bendravimui, naujoms pažintims.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Nors šeštadienį Mėnulis dar keliaus jūsų ženklu tarsi ir suteikdamas jums aplinkinių palaikymo, tačiau galvosūkis, kaip suderinti asmeninius ir profesinius interesus, taps jums tikru iššūkiu.

Pasistenkite ramiau žiūrėti į situaciją, nes jau rytoj daug kas atrodys kitaip, sprendimų variantų juk visuomet yra. Verčiau pagalvokite apie savo sveikatą, raskite laiko poilsiui.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Savaitgalį bendravimas, ypač su užsieniečiais, kitų kultūrų ar pažiūrų žmonėmis gali tapti jums gana sudėtingai sprendžiamu uždaviniu, ypač šeštadienį, kuomet galite pasijausti išties pažeidžiami – yra rizikos būti apgautiems, tad gali tekti pakovoti už savo teises, venkite pasiduoti, tačiau ir patys paisykite taisyklių, susitarimų.

Sekmadienį atsitiesite, rasite sprendimus.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Dėl draugų šiandien būsite linkę daug ko atsisakyti, tačiau pasistenkite, kad tai finansiškai būtų saugu – susilaikykite nuo bet kokių rimtesnių sprendimų, ypač padiktuotų trumpalaikių emocijų, noro pasirodyti ar užmegzti romantišką pažintį.

Sekmadienį galite apskritai norėti tik pasislėpti nuo visų ir ramiai pralaukti visą sudėtingą situaciją. O gal verta tiesiog išsakyti savo baimes?

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Suderinti asmeninius ir antrosios pusės interesus savaitgalį gali būti itin sudėtinga, juolab situacija darbe gali pareikalauti iš jūsų daugiau laiko, keisti jūsų planus. Kad ir kaip jaustumėtės teisiais, pasistenkite rasti būdų parodyti dėmesį artimiesiems. O gal galėsite pasiteisinti šiokia tokia finansine nauda?

Sekmadienį bus lengviau, tinkamas laikas sutaikančiai iškylai kartu su draugais.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Jūsų požiūris į pasaulį ir tai, kaip realiai tenka spręsti jus užgriuvusius buitinius ar sveikatos rūpesčius, šeštadienį gali tapti išties skaudžia patirtimi, pareikalausiančia didelės stiprybės ir tolerancijos, filosofinio nusiteikimo.

Bus itin svarbu išsaugoti tai, kas jums brangu, suvaldykite baimes, nes jau rytoj viskas atrodys kiek kitaip – rasite reikalingos informacijos, susitarsite dėl sprendimų.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Visa laimė, kad esate kaip reta stiprūs savo įsitikinimais, nes savaitgalį, ypač šeštadienį, galite patirti rimtus išbandymus ir gundymus – ar pavyks atremti savo įsitikinimus ir vertybes, išvengti gundymo šlove, pinigais ar meile?

Venkite ekstremalių situacijų, kaktomušos su visuomenės autoritetais ar rėmėjais, juolab jau sekmadienį pavyks problemas išspręsti gražiai ir garbingai. Raskite laiko smagiam atokvėpiui.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius