Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – liepos 21–22 d.

Ką mums žada savaitgalis?
Mergaitė
Mergaitė / „Fotolia“ nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Savaitgalį verta skirti savianalizei, įvykių retrospektyvai bei transformacijai. Norėsis švarinti, keisti savo aplinką, tačiau tai tebus vidinės jūsų būsenos atspindys. Aktyvūs veiksmai ir pernelyg didelė iniciatyva nepasiteisins šiomis dienomis, atvirkščiai – pridarys bėdos. Periodas nėra palankus audringoms linksmybėms bei neatsakingoms avantiūroms. Sekmadienis bus kiek tinkamesnis bičiuliškiems pasisėdėjimams.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Pasistenkite visas situacijas ir žmones vertinti realiai. Kils noras fantazuoti ir tikėti tuo, kuo norite, o ne kaip yra iš tikrųjų. Didžiąją savaitgalio dalį į pasaulį žvelgsite pro rožinius akinius. Šeštadienį ypatingai atsargiai vertinkite romantinio pobūdžio pažintis bei atsakingiau elkitės su pinigais – galite susidurti su nedorais žmonėmis norinčiais jumis pasinaudoti. Sekmadienį daugiau laiko skirkite dvasiniam tobulėjimui.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šeštadienį lydės nuotaikų kaita ir vidinis susierzinimas. Norėsis daugiau laiko skirti namams bei šeimos nariams, tačiau dalykiniai rūpesčiai bei prasta savijauta griaus jūsų planus. Būsite linkę į ginčus, tad galimas ne vienas konfliktas tiek darbo, tiek namų aplinkoje. Apie viską turėsite tvirtą nuomonę, sunku bus atsižvelgti į kitų argumentus. Sekmadienis – daug harmoningesnis. Norėsis taikytis, puoselėti santykius su svarbiais jums žmonėmis.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Jei susilaikysite nuo pamokslavimų bei noro nurodinėti kitiems, kaip jie turėtų elgtis ar galvoti, tuomet savaitgalis bus smagus ir sėkmingas. Šeštadienis nėra tinkamas kelionėms, bendravimui ar dokumentacijos tvarkymui. Atsispirkite norui imtis permainų namuose – keisti interjerą ar pradėti remontus. Šią dieną didesnė ginčų tikimybė, taip pat reikia būti itin atidiems kelyje. Sekmadienis – puiki diena pramogoms, saikingoms linksmybėms bei sveikatinimosi procedūroms.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Savaitgalį labiausiai norėsis ramaus poilsio, tačiau aplinkybės vers veikti, kels nemažai streso. Nuolatinis vidinis mėtymasis ir blaškymas kels įtampą bei darys jus irzliais – tuo pat metu norėsis saugumo, įprastos rutinos ir laisvės, nepriklausomybės bei pokyčių. Neišvengiamai artės būtinybė pagaliau priimti svarbų sprendimą. Sekmadienis bus daug smagesnė ir palankesnė diena. Norėsis švęsti gyvenimą bei pramogauti.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Savaitgalį praktinių problemų sprendimas bei naudos siekis rūpės labiau nei linksmybės ir pramogos. Norėsis finansinio stabilumo, pinigus tapatinsite su saugumo jausmų. Gali tekti pakovoti dėl savo pinigų ar kitos nuosavybės. Tai gana dramatiškas laikas, ypač šeštadienis. Venkite besaikio išlaidavimo – tai tebus būdas užgniaužti emocinį nepasitenkinimą. Sekmadienis bus judrus, norėsis bendrauti, lengvai seksis įsisavinti naują informaciją.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Savaitgalį daugiau laiko skirkite sau ir savo reikmėms. Tai palankus laikas gražinimosi bei sveikatinimosi procedūroms, tinkamas metas atnaujinti garderobą ar kitaip keisti įvaizdį. Tačiau emocijos bus gana slogios, galimi psichosomatinio pobūdžio sveikatos sutrikimai. Daugiau laiko skirkite svarbių santykių puoselėjimui – spręskite kilusius konfliktus, o nesistenkite nuo jų pabėgti. Šios dienos nėra palankios svarbiems sprendimams priimti. Atsargiau vertinkite ir naujas pažintis.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šeštadienį būsite nustebinti artimų žmonių rūpesčiu bei supratingumu. Tai geras laikas stiprinti bei puoselėti santykius su šeimos nariais. Bus lengva keistis – tai palankus metas atsisakyti žalingų įpročių. Noriai dalinsitės savo emocijomis, norėsis palaikyti artimus žmones, ko gero, daugiau laiko praleisite su mama ar kita šeimos moterimi. O sekmadienį mintys kryps ties praktiniais reikalais.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Savaitgalį galite inicijuoti daugybę teigiamų pokyčių asmeniniame gyvenime. Viskas bus jūsų rankose. Palankus laikas kraustytis ar atnaujinti namų interjerą. Sėkmė lydės perkant ar parduodant nekilnojamąjį turtą. Taip pat geras laikas planuoti šeimos pagausėjimą. Šeštadienis bus itin tinkamas taikytis bei spręsti konfliktus su jums svarbiais žmonėmis. Gebėsite nuoširdžiai bendrauti bei suprasti kitą. Sekmadienis – diena tinkanti pramogoms, būsite labai aktyvūs ir ryškūs.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šeštadienį puikiai seksis įsilieti į kolektyvą ar didesnę žmonių grupę. Norėsis dalyvauti parodose, pristatymuose ar kitose didesniuose renginiuose, kur vyksta aktyvi socializacija. Tai palankus laikas megzti naujas pažintis, plėsti akiratį ar puoselėti originalias idėjas. Būsite ambicingi ir veržlūs, nesinorės užsidaryti namuose. O štai sekmadienį vyraus jau visai kitokios nuotaikos. Jausitės pavargę nuo išorinio šurmulio, norėsis poilsio.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Vandenio zodiako ženklo atstovai norės būti matomi ir pastebėti, ypač šeštadienį. Drąsa ir iniciatyva iškirs jus iš minios. Nestigs originalių sumanymų, kurių dėka pavyks išspręsti iškilusias problemas. Šią dieną puikiai seksis dalykinė veikla. Būsite itin energingi, tad reikės ieškoti būdų sveikai išsikrauti. Sekmadienį norėsis atitrūkti nuo kasdienybės ir buitinių rūpesčių. Smagiausiai jausitės artimų bičiulių kompanijoje.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Venkite intrigų, apkalbų bei avantiūrų. Šiomis dienomis išaugs potraukis svaigalams bei noras paskęsti savo iliuzijų pasaulyje. Išlikite sąmoningi, kitaip neišvengsite nusivylimų ir nuostolių. Jei sugebėsite atsispirti pagundoms – jūsų laukia smagus ir sėkmingas laikas. Tai dienos tinkančios kelionėms, dvasinėms praktikoms, naujų žinių įsisavinimui bei saikingoms pramogoms. Sekmadienį netikėtai gali prireikti grįžti prie darbinių reikalų.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius