Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – liepos 3 ir 4 d.

Tiek dėl alinančių karščių, tiek ir dėl planetų tarpusavio padėties šis įsibėgėjusios vasaros savaitgalis daugeliui gali būti vienu ar kitu atžvilgiu sunkus, tad žinokime ir paieškokime būdų sustiprėti ar ko nors išmokti.
Vaikai pajūryje
Vaikai pajūryje / 123RF.com nuotr.

Pirmąją šeštadienio dalį Mėnulis vis dar keliaus aktyvuoju ir ryškiuoju, kovinguoju Avino Zodiako ženklu, skatindamas norą ko nors imtis, veikti greitai, būti geriausiems, laimėti, pasirodyti, juolab šio ženklo valdovas Marsas dabar keliauja taip pat ugniniu Liūto ženklu, tad tai renginių, iškylų, švenčių ir daugiau poilsio nei darbo metas. Tačiau tuo pačiu, žinia, aplinka kelia įvairių apribojimų, kyla problemų, aktyvumas provokuoja nuovargį, o visa tai kartu gali sukelti daug pykčio ir agresijos, todėl šeštadienio rytą pasistenkite daugiau laiko skirti atsipalaidavimui, poilsiui, sportui ar tam užsiėmimui, kuris jums teikia džiaugsmo, vengiant intensyvesnių kontaktų.

Juolab iki pat 15.28 val., kai Mėnulis pereis į žemiškąjį, patogų ir gražų gyvenimą palaikantį Jaučio ženklą, tęsis vadinamasis neefektyvaus Mėnulio metas, kai laikas tinkamas nebent tvarkytis ar pabaigti pradėtus darbus.

Pavakare nuotaikos keisis, atsiras daugiau stabilumo, romumo ir praktiškumo – geras laikas pasirūpinti kūno ir aplinkos grožiu bei gerove. Planetų aspektai mažai palankūs didesniems, juolab išskirtiniams prabangos pirkiniams, tačiau įsigyti ar nuveikti ką nors, kas padės gyvenimą padaryti gražesnį ir patogesnį, ar bent jau pavakarieniauti restorane, laikas visai palankus. Tik svarbu vengti provokuoti konfliktines situacijas, būti jums svetimoje, agresyvioje ar pavojingoje aplinkoje.

Tai galios ir sekmadieniui. Bus itin svarbu rasti būdų ramiai apginti, atstovėti savo vertybes, itin pasaugokite vaikus.

Šeštadienį palankiausia dėvėti sidabrinių, perlamutrinių, oranžinių atspalvių drabužius, pasaugos hiacintas (gelsvai oranžinis cirkonas), citrinas. Maiste turėtų būti daugiau vaisių, jų sulčių, ypač citrusinių, valgykite jų cukatus, patiekalus su medumi.

Sekmadienį ramybę ir tvirtumą palaikyti padės indigo mėlyna spalva, papuošalai su safyru (indigo spalvos), iš vario su auksu. Maistas turėtų būti kuo paprastesnis, kuklesnis, kuo mažiau gamintas – valgykite žalias ar raugintas daržoves, su aštresniais prieskoniais, ypač česnakais, svogūnais, krienais, sūdytus žuvį ir grybus.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šeštadienio pirmąją pusę jausite tuo pačiu ir pakylėjimą, norą būti matomu, stipriu ir pačiu žaviausiu, tačiau pasistenkite greta savęs pamatyti ir namiškius, antraip jie gali priminti jums ir apie pareigas. Šeštadienio popietę ir sekmadienį gali tekti pakovoti su savimi bandant susivokti savo jausmuose, vertybėse, santykiuose su artimaisiais – venkite ginčų dėl pinigų, daiktų.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Poilsis, tiesiog ramus atsipalaidavimas kur nors gamtoje pirmąją šeštadienio pusę būtų prasmingiausias pasirinkimas. Jeigu galite, apskritai pabūkite vieni, sumažinkite darbų ir verčiau pajauskite, ko dabar labiausiai trokšta jūsų siela, geras laikas maldai. Pavakare atsigausite, norėsite save parodyti pasauliui ir aplinkiniams, tačiau venkite didelių iniciatyvų, verčiau likite savo gražiuose namuose su artimaisiais.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Veiklos turite daug, tačiau pasistenkite visus darbus ir reikalus užbaigti šeštadienio rytą, o popietę ir sekmadienį kuo daugiau ilsėtis ar bent jau vengti didelių iniciatyvų, renginių. Tikėtina, kad aplinkybės provokuos jus bendrauti, keliauti, viskuo domėtis, siekti parodyti savo idėjas kitiems, tačiau pasaugokite save ir savo sveikatą – venkite skubos, pavojingų situacijų, atsargiai vairuokite.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Gyvenimas jums, kaip ir daugumai aplinkinių kelia iššūkius, kuriuos vienaip ar kitaip teks išgyventi, todėl būtų prasminga savaitgalį daugiau laiko ir dėmesio skirti profesinei veiklai, darbui – pasistenkite jį kuo geriau atlikti, venkite noro pasirodyti, taip pat atsargiai klausykite draugų ar kitų, tegu ir geranoriškų pasiūlymų, susilaikykite nuo pirkinių – tai gali tapti gana rimtais nuostoliais.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Kad ir kaip norėsite savaitgalį daug nuveikti ar pasirodyti kuo šauniau, pasistenkite išlaikyti balansą ir pasaugoti tiek save, tiek ir aplinkinius, antrąją pusę nuo potencialių emocinių protrūkių, ypač dėl profesinių, karjeros priežasčių – išlaukite šį sudėtingą laikotarpį, skirkite laiko daugiau laiko ramiam apmąstymui, galiausiai ir aplinka padiktuos racionalius sprendimus. Raskite laiko prasiblaškyti, pajudėti.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Kad ir kaip jus spaudžia senos problemos ir seni įsipareigojimai, prie kurių esate priversti grįžti, šiomis dienomis jums itin svarbu rasti laiko ramiam pabuvimui su savimi, sveikatai, jėgoms atstatyti, todėl savaitgalį raskite laiko suderinti darbą ir poilsį, nedidelę iškylą, aplinkos pakeitimą. Venkite skubos, noro pasiekti ko nors ypatinga – pasaugokite save ir kitus.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Draugai, susitikimai, derybos ir diskusijos savaitgalį gali atimti iš jūsų daug laiko ir jėgų, todėl pasistenkite nusiteikti, kad vargu ar pavyks realizuoti jūsų planus per savaitgalį padirbėti ar nuveikti ką nors reikšmingo, juolab gali paaiškėti, kad daug kas keičiasi, gali tekti daug ką pergalvoti, todėl pasistenkite turėti mažiau lūkesčių, stebėkite situaciją, o svarbiausia bus rasti garbingus sprendimus.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šeštadienį iki pietų pabaikite tai, ką turite pradėję, susitvarkykite ir nusiteikite naujam darbų etapui – vargu ar pavyks savaitgalį pailsėti, nes profesinės ambicijos šiuo metu jums itin svarbios, tačiau pasistenkite rasti būdų parodyti dėmesio ir savo antrajai pusei, bent jau bendrai iškylai į gamtą, aplankykite jums sentimentų keliančias vietas, venkite ginčų ar noro primesti savo valią.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Poilsis, atsipalaidavimas, lengva fizinė veikla šeštadienio rytą būtų tai, kas labiausiai atitiktų jūsų poreikius. Tai laikas, kai verta atstatyti savo energijos išteklius, tačiau jau šeštadienio popietę ir sekmadienį gali tekti imtis darbų ar mažai planuotų reikalų – pasaugokite tiek savo, tiek aplinkinių sveikatą, atsargiai vairuokite, venkite pavojingos veiklos, persidirbimo, ypač karštyje.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šeštadienį turėsite daugiau veiklos namuose – daugiau tvarkykitės, imkitės kasdienės ruošos, nes vakare tikriausiai turite kitokių planų? Iš tiesų likusį savaitgalio laiką jums būtų prasminga imtis to, kas leistų jums atsipalaiduoti, imantis mėgstamos veiklos, – galbūt tai kulinarinis užsiėmimas su vaikais ar praktiški rankdarbiai, tačiau svarbu paisykite visų saugumo reikalavimų, venkite ginčų, ypač dėl pinigų.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šeštadienio rytą dar turėsite reikalų, kuriuos reikėtų užbaigti, tačiau venkite kokių nors didelių iniciatyvų, imkitės nebent informacijos, korespondencijos, dokumentų, smulkių su mokslais susijusių ar administracinių dalykų tvarkymo, vykite į nedidelę iškylą. Antroji dienos pusė ir sekmadienis – šeimos laikas. Nusiteikite iššūkiams ir antrosios pusės staigmenoms, tačiau išeitis visada yra – tereikia ją rasti.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Savaitgalį, ko gero, skirsite gana praktiškiems reikalams – šeštadienis visai palankus finansiniams reikalams spręsti, tačiau greičiau ko nors atsisakant, ką nors keičiant gyvenime, naujai pažiūrint į savo poreikius, o likusį laiką būsite linkę tiesiog ieškoti galimybių realizuoti savo sumanymus. Pasaugokite save ir aplinkinius nuo perdėtų reikalavimų, būkite atsargūs su elektros prietaisais.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius