Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – liepos 31–rugpjūčio 1 d.

Savaitgalis žada daug visko, tačiau svarbu, kad Mėnulis keliaus žemišku, su materialiomis vertybėmis siejamu Jaučio Zodiako ženklu, suteikdamas galimybių nurimti, „įsižeminti“, atsipalaiduoti imantis daugiau konkrečių žemiškų reikalų: pasirūpinti savo kūno poreikiais.
Baravykai samanose
Baravykai samanose / 123RF.com nuotr.

Tai gali būti tiek grožio procedūros, tiek ir maistas ar kažkokie būsto elementai, arba imtis aplinkos puoselėjimo, žemės darbų, taip pat ir įvairiems piniginiams reikalams sutvarkyti.

Deja, turiu perspėti, kad didesniems pirkiniams, paslaugoms laikas mažai palankus, greičiau galimos priverstinės išlaidos, tad susilaikykite nuo stambesnių pirkinių, verčiau ieškokite paprastų, praktiškų ir sveikesnių alternatyvų. Vertėtų pabandyti daugiau nuveikti savarankiškai, įjungiant kūrybiškumą, dalinantis savo gėrybėmis su kitais.

Palankus laikas ir šventėms, pramogoms, mokymuisi taip pat ir tiems, kas dirbate su kūrybiniais, laisvalaikio, viešinimo, visuomeniniais projektais, tačiau taip pat būkite itin dėmesingi finansinei pusei, pasistenkite išlaikyti teigiamą balansą. Gali tekti grąžinti skolas ar susimokėti baudas arba reikalauti to iš kitų.

Šeštadienio pavakare Mėnulis pereis į savo rato aplink Žemę paskutiniąją fazę – prasideda delčios ir senėjimo laikas, tad reikės šiek tiek laiko susiderinti, ypatingai sekmadienis emociškai gali būti mažiau stabilus, gali būti sunku priimti racionalius sprendimus. Kasdienybę gali sutrikdyti atsitiktinumai, poilsį – pareigos ar būtinybė spręsti įsisenėjusiais problemas. Leiskite sau būti išradingais ir pavyks viską suderinti.

Šeštadienį palanku dėvėti daugiau avietinių atspalvių turinčios raudonos, alyvinės, baltos spalvų drabužius. Maistas šiandien suteiks stabilumo jausmą, tačiau tai gali būti ir sveikatinimo kurso pradžia, bus svarbu atsisakyti mėsos, valgyti neraugintą duoną, paprastą varškės sūrį.

Sekmadienį palankesnės minkštos, ramios, tamsiai žalsvos, gelsvos, rusvos aprangos spalvos, puoškitės amazonitu, bronzos dirbiniais. Maiste galėtų būti daugiau šviežio pieno ar patiekalų su juo, taip pat tiks varškė, varškėčiai.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Palankiausia jums būtų savaitgalį praleisti tokioje aplinkoje, kur galėtų pasireikšti tiek kūrybinis, tiek ir praktiškasis jūsų pradas – talka, bendras darbas, iškyla kartu su bendraminčiais, draugais, naujų įgūdžių, žinių įgijimas ar perdavimas, suderintas su smagiu pasibuvimu, atsipalaidavimu, vaišėmis. Svarbu suvaldykite finansinę reikalų pusę, laikykitės susitarimų.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Savaitgalį būsite padėties valdovais – Mėnulis keliauja jūsų ženklu, tačiau gali būti gana sudėtinga suvaldyti visas jus užplūdusias atsakomybes ir reikalus. Šeštadienį verta imtis svarbių nekilnojamojo turto, verslo projektų, stebinsite kūrybingumu, išradingumu, tik bus svarbu pasaugoti artimuosius nuo jūsų emocinių įtampų išlydžių – verčiau fiziškai padirbėkite, ypač su žeme, augalais.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Emociškai savaitgalis jums gali būti sunkesnis – išties gana sudėtinga atlaikyti tokį ilgalaikį veiklos maratoną. Juolab, kad nuolat kyla abejonių, trikdžių, todėl bus svarbu atitrūkti nuo aplink verdančio šurmulio ir leisti sau susikaupti, susivokti, pailsėti, tiesiog patingėti ten, kur jaučiatės patogiai arba namuose, užsiimkite paprasta, žemiška veikla, pamatykite buvimo prasmę, konkrečius rezultatus.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Įsisukus į darbų ir reikalų ratą savaitgalį gali būti sunku rasti laiko draugams, gyvesniam pabendravimui, smagesnei iškylai, tačiau sutarimą galima rasti, tik svarbu pramogaujant skaičiuoti išlaidas. Taip pat susilaikykite nuo noro pasirodyti geriausiais. Atsargiai skolinkite ar imkitės finansinės atsakomybės už kitus – ar tikrai galite leisti sau tokią sumą padovanoti?

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Nors ir savaitgalis, tačiau profesiniai įsipareigojimai privers jus šiek tiek atitrūkti nuo savų projektų ir spręsti užgriuvusias problemas. Venkite konfliktuoti ar pergyventi dėl galimų klaidų – imkitės konkrečių veiksmų ir problema spręsis, išradingumo užteks. Svarbu suderinkite savo veiklą su antrąja puse, verslo partneriais, ieškokite kompromisų, gali tekti atlaikyti sunkesnį pokalbį.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Naujos idėjos, pasiūlymai, susiję su aukštuoju mokslu, užsieniečiais, kelionėmis, susitikimai su išskirtiniais žmonėmis šį savaitgalį trikdys susiplanuotus darbus, vers jus aukoti savo ramybę ir norą atsiriboti nuo pasaulio šurmulio, pasaugoti save. Šeštadienio pasiūlymai jums bus naudingi, jeigu galėsite apsispręsti čia ir dabar, be jokių abejonių.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Savaitgalį jums bus svarbu išlaikyti ramybę, net jeigu paaiškėtų, kad kyla grėsmė jūsų ilgai puoselėjamos idėjos įgyvendinimui, gresia finansinės problemos – jūs turite užnugarį, stiprių argumentų, tereikės ramiai išlaukti ir išdrįsti patiems sau įvardinti tiesą. Bus svarbu išlikti nuosekliais, vengti blaškymosi ir ieškoti praktiškų sprendimų.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Nauji susitikimai, antrosios pusės ar verslo partnerių siurprizai gali jus gerokai išmušti iš užsibrėžtų tikslų, planų ir darbų rato. Daug emocijų, tačiau tai gali tapti nauja pradžia santykiuose su kitais žmonėmis, tačiau pirmiausia teks jums pakeisti požiūrį į partnerių būdą ir veiklą. Sekmadienį susilaikykite nuo bet kokių sprendimų, verčiau imkitės konkrečios praktinės veiklos.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Veiklos savaitgalį turėsite, gali tekti koreguoti savo planus, tačiau pasitenkinimas rezultatais daug ką atpirks, ypatingai šeštadienį, tik susilaikykite nuo ilgų kalbų ar noro pasirodyti, nes gali tekti raudonuoti. Venkite pavojingų situacijų, laikykitės saugos reikalavimų, tiesiog pasisaugokite ir pasaugokite artimuosius, o kilus problemų bus itin svarbu likti atvirais, ieškoti naujų sprendimų.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Savaitgalį, atrodys, kad nuo jūsų debesis nuslinko – viskas atrodo šviesu, aišku ir paprasta, problemos sprendžiasi, aiškiai matote šviesą tunelio gale. Tiesa, vaikų ar mylimo žmogaus siurprizai ar jūsų pačių norai gali gerokai išmušti jus iš vėžių, tačiau tai tik iššūkis, kurį jūs puikiai galite įveikti, tereikia kūrybiškai žvilgterėti į kilusį konfliktą. Sekmadienį skirkite ramiam poilsiui.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Pertrauka nuo darbų ir visų įsisukusių reikalų namuose su artimaisiais būtų geriausias pasirinkimas, o ar pavyks ramiai atsipalaiduoti – labai abejotina, nes gali tekti skubiai spręsti su būsto atnaujinimu susijusius klausimus. Yra rizikos, kad namie kažkas suges, sulūš, teks derinti namiškių ir sutuoktinio, verslo partnerių interesus, tad pasiruoškite siurprizams ir nusteikite deryboms.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Savaitgalio nuotykiai gali gana smarkiai jus išderinti ir sutrukdyti jūsų planus bei darbus. Tiesa, tai gali ir pažadėti naują meilę ar tiesiog naujai užplūdusius jausmus sutuoktiniui. Vis dėlto būkite itin atsargūs vairuodami, keliaudami, dirbdami su elektros prietaisais, venkite pavojingų situacijų, pasaugokite save ir artimuosius. Sekmadienį praleiskite kuo ramiau, susilaikykite nuo pretenzijų artimiesiems.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius