Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – rugpjūčio 11–12 d.

Astrologinė prognozė Saulės užtemimo savaitgaliui.
Penktadienio vakarą žmonės rinkosi prie Palangos tilto
Penktadienio vakarą žmonės rinkosi prie Palangos tilto / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šeštadienio Saulės užtemimas stipriai paveiks Avino zodiako ženklo atstovus. Nerimas, galvos skausmai, pykčio ir po sekantys apatijos priepuoliai labai tikėtini. Trauks ir linksmybės bei pramogos, trokšite atitrūkti nuo varginančios kasdienybės, todėl didesnė tikimybė pasiduoti įvairioms pagundoms. Reikia elgtis itin sąmoningai – didesnė traumų, avarijų tikimybė. Taip pat savaitgalį palepinkite save, tačiau nepamirškite saiko jausmo.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šeštadienis bus įtemptas – nesiimkite nieko svarbaus, nesiaiškinkite santykių šią dieną. Sekmadienį ateis šioks toks palengvėjimas, bent trumpam pavyks pabėgti nuo rūpesčių ir rutinos. Tačiau tiems Jaučio zodiako ženklo atstovams, kuriems vis tik teks dirbti, spręsti buitinius reikalus, viskas eisis sklandžiai ir produktyviai. Antroji savaitgalio diena gali padovanoti ne vieną romantišką akimirką.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Savaitgalį konfliktinė situacija pasieks piką. Dvyniams tai bus neramus ir painus laikas. Gali nepasiteisinti svarbūs projektai, nuvilti svarbūs žmonės. Deja, šiomis dienomis dažniau teks girdėti žodį „ne“. Užtemimas smarkiai paveiks jūsų santykius su giminaičiais bei artimos aplinkos žmonėmis. Geriausiu atveju gali pavykti susitaikyti, užglaistyti anksčiau kilusius nesusipratimus. Tačiau jei leisitės užvaldomi principų ir ambicijų, santykiai gali nutrūkti visam laikui.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šeštadienis bus pavojingas, visų pirma dėl to, jog sunku bus paisyti saiko. Būsite linkę persistengti, o vėliau dėl to galite turėti didelių sunkumų, nukentėti. Tik elgdamiesi sąmoningai išvengsite nesusipratimų santykiuose, traumų, sveikatos sutrikimų. O štai sekmadienio fonas bus visai kitoks. Nuotaikos bus daug giedresnės, aplinkybės klostysis palankiau. Lengvai spręsite kasdienes problemas bei organizuosite buities darbus.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šeštadienio Saulės užtemimas įvyks jūsų zodiako ženkle – savaitgalis gali būti lemtingas. Sunku bus suvaldyti tokią stiprią energiją, tad verčiau susilaikyti nuo bet kokios reikšmingos veiklos, vengti bet kokių rimtų susitarimų ar įsipareigojimų. Ypatingai daug painiavos gali kilti dėl svarbios dokumentacijos, gali gesti transporto priemonės, įvairi technika bei prietaisai, didesnė avarijų ir konfliktinių situacijų tikimybė. Šias dienas skirkite poilsiui ir savianalizei.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šeštadienis visiškai netinkamas aktyviai veiklai ir linksmybėms. Ši diena turi būti skirta savistabai, savianalizei. Jei daugiau laiko skirsite savo vidiniam pasauliui bei įvykių retrospektyvai, gali aplankyti ne viena svarbi įžvalga ar originali idėja. Šią dieną puikiai tiks tokios dvasinės praktikos, kaip meditacija, malda. O štai sekmadienis bus gana aktyvus, darbai ir kasdieniai rūpesčiai neleis sėdėti sudėjus rankų.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Savaitgalį Svarstyklių zodiako ženklo atstovus trauks kolektyvinė veikla, norėsis pramogauti su bičiuliais. Būsite socialiai aktyvūs, gali plėstis pažinčių ratas. Tačiau dėl Saulės užtemimo įtakos gai atsirasti irzlumas, jausite nepakantumą kitokiai nei jūsų nuomonei, kitokiam požiūriui. Tai gali sukelti daugiau konfliktinių situacijų, ypač tarp draugų. Sekmadienis bus visiškai pasyvus, neverta imtis nieko svarbaus.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Savaitgalis bus labai aktyvus, ypač šeštadienis. Labiausiai norėsis pasinerti į malonumų jūrą ir pamiršti visus rūpesčius, tačiau šiomis dienomis ji gali įtraukti per giliai. Kad ir ką darytumėte, paisykite saiko jausmo ir būkite budrūs. Būsite maloniai nustebinti artimų žmonių, gali spręstis konfliktai. O vieniši Skorpiono zodiako ženklo atstovai turės ne vieną progą perspektyvioms pažintims užmegzti. Sekmadienis – puikus laikas ateities planavimui.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Ir taip į perteklių linkusiems Šauliams bus itin sunku laiku sustoti ir ištarti „ne“ šį savaitgalį. Per didelės ambicijos ir lūkesčiai vers nusivilti, o galbūt net patirti finansinius nuostolius. Venkite bet kokių santykių aiškinimosi, tai nėra palankus metas kelionėms, susitarimams, transporto priemonių remontui ar įsigijimui. Sveikata taip pat gali kelti problemų, ypač šeštadienį. Skirkite šias dienas dvasiniam tobulėjimui, ateities perspektyvų nusimatymui.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šeštadienį venkite audringų linksmybių, tačiau kultūringos pramogos yra sveikintinos šią dieną. Netikėtai galite susidurti su reikiamais žmonėmis, kurie teigiamai paveiks jūsų profesines perspektyvas. Bet venkite neaiškių kompanijų, nesivelkite į avantiūras, nerizikuokite – kitaip neišvengsite krizių, įtampų ir praradimų. Sekmadienis bus daug malonesnė ir ramesnė diena, gali ateiti puikių įžvalgų ar pavykti rasti išeitį iš painios situacijos.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Jei šeštadienį sugebėsite dar labiau nesusipykti su artimu žmogumi bei neapsunkinsite ir taip nelengvą situaciją, sekmadienį turėsite progos susitaikyti, išspręsti nesusipratimus gražiuoju. Viskas jūsų rankose! Saulės užtemimas stipriai veiks Vandenio zodiako ženklo atstovus, tad šios dienos bus ne iš lengvųjų – venkite bet kokių rizikų. Sekmadienis tinkamas tvarkyti bendro biudžeto reikalus, spręsti klausimus, susijusius su mokesčiais ir draudimu. Tačiau nesiimkite nieko itin svarbaus.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šeštadienį, regis, bus linksma – tikėtini vakarėliai su kolegomis, darbo aplinkos žmonėmis. Tai produktyvi diena – nuotaika bus puiki, gebėsite kalnus nuversti. Sulauksite palaikymo tiek iš aplinkos, tiek iš aukščiau – nuolat atsidursite tinkamoje vietoje, tinkamu laiku. Nepamirškite padėkoti Visatai už visas jums siunčiamas dovanas. O sekmadienį tikėtinos perspektyvios pažintys, neužsidarykite namuose.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius