Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – rugpjūčio 14 ir 15 d.

Abi savaitgalio dienas Mėnulis keliaus aistringuoju ir paslaptinguoju Skorpiono Zodiako ženklu, žadindamas norą išgerti likimo taurę iki dugno, išbandyti tai, kas arti galimybių ribos, reikalauja maksimalių pastangų, emocijos gali kilti labai galingos, tačiau ir valios jas suvaldyti bus daugiau, galima daug sužinoti apie save, įgyti santykį su pasauliu keičiančios patirties.
Rytinė kava
Rytinė kava / 123RF.com nuotr.

Daugėja aistrų ir kovingumo, pavojaus gauti likimo niuksą, tačiau tinkamas laikas tiems, kurie valdo didesnius verslus, finansinius srautus, išteklius, taip pat galios struktūrų atstovams, praktikuoti kovos menams, tačiau ir gilintis į tai, kas už ribos: ezoterinėms praktikoms, psichoterapijai. Dėl visų šių ir kitų priežasčių pasistenkite, kad savaitgalio planai būtų saikingi ir gana konkretūs, antraip bus lengva nutrūkti, persitempti.

Suvaldžius situaciją nuveikti bus galima daug. Venkite provokuoti aplinkinius, o patys nusiteikite į provokacijas reaguoti ramiai ir sąmoningai.

Abi dienos bus pakankamai intensyvios, emocijos banguojančios, kiek sudėtingesnės gali būti abiejų dienų pavakarės, kai norai, tikslai ir jausmai gali prieštarauti vieni kitiems, tačiau tuos momentus tereikės suvokti ir išlaukti.

Šeštadienį praskaidrins šviesi arba dangaus žydrumo mėlyna, lazuritinė, auksinė drabužių spalvos, lazuritas, papuošalai su titanu ir geležimi.

Maistas turėtų būti įvairus, tačiau lengvas, skystas – puikiai tiks „pūsti“ traškučiai, raugintas pienas.

Sekmadienio nuotaikas geriausiai atitiks juoda, tamsiai mėlyna, ruda aprangos spalvos, saugos labradoro dirbiniai.

Maistą šiandien reikėtų griežčiau atsirinkti, vengti mišrainių, vienu metu valgyti vienos rūšies produktus. Tinka kepti namuose duoną – sakoma, kad kepamos duonos kvapas išbaido visus blogumus iš namų.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Emocijų savaitgalį bus daug ir įvairių – būsite linkę į kraštutinumus. Gerai, jeigu tai aktyvi veikla gamtoje ar sunkesnis, atsakomybės ir įtampos reikalaujantis fizinis darbas, tačiau bus svarbu pasaugoti save, laikykitės saugumo technikos reikalavimų, skaitykite instrukcijas. Šeštadienio ryte palanku planuoti biudžetą, aptarti šeimos finansus.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Panašu, kad savaitgalį turėsite daug ir malonios veiklos – diena palanki įvairioms šeimos šventėms, dalyvauti renginiuose, susitikimui su jums svarbiais žmonėmis. Būsite linkę ir save parodyti, ir į kitus pažiūrėti ir tai jums gerai seksis, pavyks sutarti tiek su antrąja puse, tiek su vaikais, tiek pabendrauti su seniai matytais išskirtiniais žmonėmis, pasisemti įkvėpimo.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Savaitgalis namuose būtų jums palankiausias sprendimas – turbūt turite jau gana daug planų ką reikia nuveikti, kuo pasirūpinti. Raskite daugiau laiko paprastam fiziniam darbui, ypatingai gamtoje, lauke, pailsinkite įtemptus nervus. Pavyks gražiai sutarti su artimaisiais, gal ir dėl jums jau senokai rūpimų finansinių klausimų, skolų grąžinimo.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Esate puikiai nusiteikę – gal jau laikas lengvam atokvėpiui? Neabejotinai turite pakankamai viliojančių idėjų, kurias tikrai vertėtų įgyvendinti, ypatingai jeigu tai susiję su kūryba, ekstremaliu sportu ar praktikomis – turite draugų, kurie tuo gali greitai pasirūpinti. Palankus laikas ir parodyti jausmus mylimam žmogui, vertėtų daugiau dėmesio skirti vaikams.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Ramus savaitgalis namuose, pas tėvus ar aplankant gimines, vaikystės vietas būtų jums geriausias sprendimas. Tikriausiai jau seniai norite pailsėti nuo darbo problemų, tačiau visai atitrūkti gali būti sunku. Ir vis dėlto vertėtų per savaitgalį imtis nuodugnesnio būsto tvarkymo, remonto, gal net kažkokių užsilikusių rimtesnių palikimo, skolų, nekilnojamojo turto klausimų sprendimo.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Savaitgalis jums itin palankus darbui su informacija – būsite linkę išspręsti daug smulkių reikalų, sužinoti būtinų dalykų, tačiau ir profesinei veiklai vertėtų skirti dėmesio: rinkti informaciją, analizuoti įvairius duomenis, pristatykite juos kitiems, planuoti tolesnes veiklas. Ir vis dėlto raskite laiko vaikams, antrajai pusei – sekmadienis itin palankus trumpai iškylai, smagesniam pasibuvimui.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Savaitgalis jums bus visų pirma svarbus pirkiniais – būsite linkę paišlaidauti, tačiau ir įsigyti to, ko jums iš tiesų reikia – tiek buičiai sutvarkyti, tiek ir sveikatai pataisyti ar dūšiai pralinksminti. Tik pasistenkite išlaikyti blaivų protą ir pirkti tik tai, ko iš tiesų reikia, o spontaniškas idėjas vertėtų nors kuriam laikui atidėti ir dar kartą apmąstyti.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Porą dienų pailsėjus norėsite vėl apie save pareikšti pasauliui – ir vėl susitikimai su draugais, malonūs pokalbiai su kolegomis, draugais ar bičiuliais, kažkokie bendri projektai, veikla. Geras laikas įvairiai veiklai, tačiau tęsti jau pradėtus darbus be didesnių įtampų ar problemų, tačiau ir atmetant kažkokius ypatingus lūkesčius.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Po praėjusių ugningų ir itin aktyvių dienų atėjo laikas šiek tiek nurimti ir susivokti – ką darote, kodėl darote, kodėl būtent taip? Verta skirti dėmesio karjeros, darbo santykių, vykdomų užduočių apmąstymui, pamatymui platesniame kontekste, suvokiant kiek tai jūsų, o kiek primesta sistemos. Būkite dėmesingesniais artimiesiems, tėvams, kad ir kaip būtų skaudu atpažinti juose save.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Intensyvus laikas tęsiasi, tik savaitgalį jis persikels į mažiau formalią erdvę – turbūt sunku bus išvengti susitikimų su draugais, bičiuliais, kažkokių viešų renginių ar bendrų kelionių, įdomių susitikimų ir pokalbių – laikas skirtas gauti įkvėpimo tolesniems darbams, plėsti akiratį ir tiesiog ramiai pasidžiaugti gyvenimo pilnatve.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Esate likimo vedami ir saugomi, tik svarbu išmintingai naudotis auksinės žuvelės pasiūlymais ir eiti pirmyn. Savaitgalio planus gali gerokai pakoreguoti darbo ar verslo, finansiniai interesai, tačiau yra kuo pasirūpinti ir dėl ko pasijaudinti, tad beliks kibti į veiklą ir prisiimti būtinas atsakomybes, pasinaudoti savo patirtimi ir išmintimi. Sulauksite paramos ir iš artimųjų.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Savaitgalio dienos jums turėtų būti gana malonios galimybe atsipalaiduoti, pabūti jūsų sielai artimoje aplinkoje, bičiulių, bendraminčių bendrijoje, galbūt netgi imtis gilesnių dvasinių praktikų, susitikti su išmintingais mokytojais. Tai gana ramios dienos, kurias norisi praleisti prasmingai, tačiau be didesnių darbų ar įsipareigojimų – verta taip ir padaryti.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius