-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Savaitgalio horoskopas – rugpjūčio 15–16 d.

Panašu, kad savaitgalį norėsis praleisti su šeima, gamtoje, gimtinėje, tėvų namuose, tačiau aktyviai – palankus laikas tiek atostogoms, tiek imtis ūkio darbų, padėti tėvams. Tai paskutinės vasariško atostogų sezono dienos, Mėnulis jau senas, ateinančios savaitės vidury įvyks jaunatis, o kitą šeštadienį ir Saulė pereis į rudenišką ir darbingą Mergelės ženklą, tad imkitės pabaigti darbus.
Vakarėjanti saulė atsisveikina su Palanga
Vakarėjanti saulė atsisveikina su Palanga / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Abi savaitgalio dienas Mėnulis keliaus jautriu ir šeimynišku Vėžio Zodiako ženklu, tad padaugės emocijų, noro pasitraukti toliau nuo minios šurmulio – ir tai būtų geras sprendimas, nes laikotarpis išlieka sudėtingas. Pasirūpinkite namais, artimaisiais, vaikais, gamta. Šeštadienį didysis revoliucionierius Uranas pasisuks, žiūrint iš Žemės, judėti atgal, kartu su visomis kitomis tolimosiomis, visuomeninius procesus lemiančiomis planetomis: atėjo peržiūros laikotarpis, kuomet tenka tvarkytis su technologinės ir kitų revoliucinių pokyčių pasekmėmis, ypatingai žemės ūkyje, vartojimo įpročiuose.

Tiek šeštadienis, tiek sekmadienis bus gana panašios dienos, tačiau pirmąją svarbu išlaikyti kuklumą, saiką. Dėvėkite tamsius, kuklius drabužius, apsaugos labradoro dirbiniai. Maistas taip pat turėtų būti kuklus, kuo paprastesnis, produktų nederėtų maišyti, venkite raudonos mėsos.

Sekmadienis kiek lengvesnis, bus daugiau veiksmo ir kalbų, žingeidumo, bendravimo, jumoro, tačiau vakare pasistenkite suvaldyti norą pasiginčyti, venkite didesnių žmonių susibūrimų. Dėvėkite margaspalvius drabužius, puoškitės lengvais, sidabro atspalvio, spalvingais papuošalais, dirbiniais iš riolito. Valgykite lengvą maisto – kuo daugiau daržovių, ypač kopūstų, salotų su alyvuogių aliejumi, venkite mėsos.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Džiugus, aktyvus, saulėtas atostogų laikotarpis tęsiasi. Esate pilni jėgų, kalbūs ir artistiški, tačiau pasistenkite, juokauti švelniau, nes aplinkiniai bus gana jautrūs. Iš tiesų esate gana šeimyniškai nusiteikę, linkę būti savo aplinkoje, sodyboje ar gamtoje – tai ir būtų teisingiausias sprendimas. Bet kokiu atveju venkite didesnių išlaidų, juolab kad tikėtini finansiniai siurprizai.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Puikus laikas praleisti dienas namuose ar saugioje šeimos bei kitoje jums įprastoje aplinkoje, puikus laikas bendrauti, surengti nedidelę šeimos šventę, jaukią iškylą, tegu ir į visų pamėgtą kavinę, papramogauti su vaikais, tėvais, artimiausiais draugais. Būsite gana filosofiškai nusiteikę, tai padės išlyginti įtampas su antrąja puse.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Savaitgalį būsite itin džiugiai ir draugiškai nusiteikę, linkę iškylauti, pramogauti, bendrauti, taip pat ir išlaidauti, siekdami suteikti kuo daugiau malonumo sau ir aplinkiniams. Norėsite pasipuošti, skaniau pavalgyti. Vis dėlto pasistenkite išlikti saikingesniais, paieškokite būdų pasinaudoti jau turimais resursais, nes pajamų perspektyvos dar labai neaiškios.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Savaitgalis jums, ko gera, palankiausias, lyginant su kitais Zodiako ženklais – abi moteriškosios, jautrios, už grožį, patogumą ir malonų buvimą atsakingos planetos – Mėnulis ir Venera keliaus – per jūsų ženklą. Tai dienos, kuomet sulauksite daug malonaus dėmesio, atliepimo, pritarimo, galimybių pasirūpinti savo gerove. Bus lengviau ir jums bendrauti su kitais, tačiau išlaukite.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Būtų palankiausia, jeigu savaitgalį galėtumėte skirti poilsiui ir ramiam pabuvimui su artimiausiais žmonėmis, tikraisiais sielos draugais – tais, kurie jus besąlygiškai supranta ir palaiko, mat daug bendrauti kažin, ar norėsite, verčiau kažkur iškeliaukite, daugiau pajudėkite fiziškai, itin tinkama būtų piligriminė kelionė, padėsianti atlaikyti šių dienų iššūkius.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Kaip bežiūrėsi, savaitgalis jums labiausiai tinkamas tiesiog poilsiui, aktyvioms atostogoms gamtoje. Norėsite pabėgti nuo visų, atsipalaiduoti, atsikratyti to, kas nereikalinga, pasimėgauti saule, tačiau kaži ar pavyks pabėgti nuo draugų, dėmesio reikalaus ir vaikai. Pasistenkite visa suderinti – poilsį ir aktyvumą, bendravimą ir atsiskyrimą, antraip sekmadienį galite pasijusti išsekę.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Sunkiai derėsite prie atostogų aplinkos, tačiau savaitgalį būsite linkę kibti į darbus, ypač jeigu tai veikla, susijusi su grožiu, komfortu, aplinkos tvarkymu, vaikais, maisto gamyba ar tiekimu, šeimyninėmis šventėmis. Sulauksite dėmesio ar netikėtų pasiūlymų ir iš draugų, bičiulių – teks ir pabendrauti, kad ir kaip bus sunku viską suderinti.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Norėsite išvykti, pakeliauti, maloniai pasiilsėti ar pabūti kažkur toliau, trauks egzotiški kraštai, pasaulio platybės, tačiau bus sudėtinga atitrūkti nuo savo karjeros tikslų ir darbų, kuriuos tiesiog turite padaryti, iššūkių kels apsunkinta komunikacija. Tikėtina, kad pavyks savaitgalį viską vienaip ar kitaip suderinti, šiek tiek įkvėpti naujų įspūdžių ir nuo pirmadienio darbuotis toliau.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Finansiniai galvosūkiai ir iššūkiai sunkiai paleis jus ir savaitgalį, ypač sekmadienį teks skirti tam daug dėmesio ir emocijų, suksite galvą, kaip suderinti atostogų, kelionių, mokslų, vaikų ir savo interesus su finansinėmis galimybėmis. Nuo galutinių sprendimų susilaikykite, tačiau tikėtina, kad pavyks rasti gana perspektyvių idėjų.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Savaitgalį visi jūsų jausmai kryps į savo partnerį (-ę), taip pat ir su kitais, su kuriais teks bendrauti, būsite itin maloniai nusiteikę, rūpestingi ir vaišingi – puikus laikas pagerinti pastaruoju laiku skausmingą santykį su jūsų saviverte, įvaizdžiu. Rūpės jums ir finansiniai reikalai, mat imatės aktyvios veiklos namuose – svarbu tik būti atsargesniems su technika.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Savaitgalį būsite nusiteikę pasirūpinti visu kuo ir visais: tiek namais, artimaisiais, tiek žeme, būsite itin geranoriškai nusiteikę savo partnerio (-ės) atžvilgiu, linkę daug bendrauti ir parodyti dėmesio kitiems. Didesnius siekius puoselėjate tik gilindamiesi į save, nors bendravimas ir būtinos išvykos blaško – pasistenkite į gyvenimo misteriją žiūrėti kaip į giliausią dvasinę praktiką.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Savaitgalį teks derinti darbus ir norą atsipalaiduoti, atsiduoti gamtos ir kūrybos teikiamiems malonumams. Būsite išties jausmingai ir nostalgiškai nusiteikę, puikus laikas pabūti su vaikais, mylimu žmogumi, jaukioje, artimoje aplinkoje. Tikėtina, kad finansinės temos išliks aštrios, todėl palankiausia būtų rasti racionalių būdų pailsėti, nuo didesnių išlaidų susilaikykite.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius