-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – rugpjūčio 18–19 d.

Kokiomis nuotaikomis mus pasitiks savaitgalis?
Pėdos smėlyje
Pėdos smėlyje / Fotolia nuotr.
Temos: 1 Horoskopai
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Regis, Avinų laukia užsitarnautas atlygis – džiugus, kupinas smagių nuotykių savaitgalis. Palankus laikas keliauti, mokytis naujų dalykų. Norėsis plėsti akiratį, filosofuoti, gilintis į gyvenimo prasmę. Šeštadienį pavyks realizuoti seną sumanymą. Ši diena puikiai tiks įsilieti į naują kolektyvą ar dalyvauti grupinėje veikloje. Sekmadienį sulauksite kvietimų apsilankyti įdomiame renginyje ar šventėje, laiką leisite išskirtinėje kompanijoje.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Savaitgalį Jaučio zodiako ženklo atstovai tiesiog mėgausis gyvenimu ir nesuks sau galvos dėl buitinių ar dalykinių reikalų. Tai išties sėkmingos dienos, kai įdėjus minimaliai pastangų, galima gauti maksimalią naudą. Puikiai seksis apsipirkinėti – gebėsite protingai investuoti savo pinigus. Fortūna šypsosis ir meilės srityje. Galimos romantinio pobūdžio pažintys. Būkite aktyvūs, neužsidarykite namuose.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Savaitgalis bus margas. Šeštadienis – kiek niūresnis, pečius užguls daugiau buitinių rūpesčių, o ir suprastėjusi savijauta kaip reikiant gadins nuotaiką. Šią dieną verčiau neplanuoti audringų linksmybių, verčiau taupyti jėgas, kokybiškai pailsėti. Sekmadienis bus daug džiugesnis, jausitės energingi ir aktyvūs. Palankus laikas bendravimui, pažinčių mezgimui. Galite sulaukti įdomių pasiūlymų, tačiau neskubėkite įsipareigoti, viską gerai apgalvokite.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šeštadienį teks prisitaikyti prie susiklosčiusios situacijos, regis, susidursite su šiokiais tokiais apribojimais. Širdis trokš vieno, bet aplinkybės vers imtis visai ko kito. Nenuostabu, kad nuotaikos nebus pačios džiugiausios, būsite linkę išsilieti ant artimiausių. O štai sekmadienis jau visai kitoks – trykšite optimizmu ir noru padėti. Šią dieną norėsis su visais draugauti, dalytis turima patirtimi, tačiau venkite pamokslaujančio tono, nesivelkite į avantiūras.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Liūtų zodiako ženklo atstovų savaitgalis bus nuostabus. Jei tikėsite savo jėgomis ir eisite į pasaulį atvira širdimi – nebus neįveikiamų užduočių. Meilės santykiai vystysis dinamiškai – galimi netikėti posūkiai, bet viskas tik į gerą. Šeštadienis bus sėslesnis, daugiau laiko norėsis praleisti namuose, trauks savianalizė, dvasinės praktikos. O sekmadienį norėsis veiksmo ir nuotykių, netrūks smagaus bendravimo. Šią dieną palanku keliauti, pramogauti.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Mergelių laukia savaitgalis be didesnių iššūkių. Pirmąją savaitgalio diena norėsis veikti ir bendrauti. Sunku bus nusėdėti vienoje vietoje. Tai geras laikas bičiuliškiems susibūrimams, svečiavimuisi pas giminaičius ar trumpoms išvykoms. Sekmadienis – kur kas ramesnis. Šią dieną nesinorės niekur eiti iš namų, nuoširdus bendravimas ir pagalba šeimos nariams bus prioritetas.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Savaitgalį nusimato daug veiklos ir bendravimo. Šeštadienį spėsite ir buitinius darbus nudirbti ir papramogauti. Šiuo metu galima finansinė sėkmė bei reikšmingos pažintys. Džiugins ir santykiai su šeimos nariais. Būkite socialiai aktyvūs, drąsiai pristatykite save ir savo veiklą reikiamiems žmonėms. Labiausiai fortūna šypsosis sekmadienį – išnaudokite šią dieną savo svajonėms realizuoti.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Savaitgalis prasidės audringai – nesinorės sėdėti namuose, trauks linksmybės ir pramogos. Pavojus – lengva bus prarasti saiko jausmą, persitempti. Šeštadienis gali būti finansiškai sėkmingas, šiuo metu verta investuoti į transporto priemones, savišvietą. Puikiai pasiteisins įvairūs kursai, seminarai. Šiomis dienomis dirbančių Skorpiono zodiako ženklo atstovų laukia didžiulė sėkmė – gali realizuotis ilgai brandinti projektai, įvykti svarbūs susitarimai.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šaulio zodiako ženklo atstovai galės mėgautis ramiu ir maloniu savaitgaliu. Šeštadienį niekur neskubėkite, daugiau laiko skirkite poilsiui, apmąstymams. Tai gera diena organizmo švarinimui, grūdinimosi procedūroms. Šiuo metu labai aiškiai pajausite silpniausias organizmo vietas. O štai, sekmadienį nebus kada ilsėtis, laukia gausybė pasiūlymų pramogauti, dalyvauti renginiuose, apsilankyti svečiuose.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Tinkamiausias laikas bendravimui ir saikingoms pramogoms bus šeštadienio popietė. Šis metas gali būti produktyviai išnaudotas dalykiniams susitikimams. Puikiai seksis numatyti ateities perspektyvas bei kelti realius tikslus. Vėliau prasidės pasyvus ir painus metas. Tiek šeštadienio vakaras, tiek visas sekmadienis netinkami audringiems pasilinksminimams, reikia vengti svaigalų. Tačiau palanku keliauti, vystyti kontaktus su užsienio šalių atstovais.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Tai bus išskirtinai produktyvus savaitgalis. Šiomis dienomis nesiseks tik tiems Vandenio zodiako ženklo atstovams, kurie nesiims jokių veiksmų, tik skųsis gyvenimu. Tuos, kurie įdės bent minimalias pastangas vardan savo tikslų – lydės fortūna. Tiek šeštadienis, tiek sekmadienis neprieštarauja jokiai veiklai, regis, seksis viskas ko imsitės. Puikus metas harmonizuoti santykius šeimoje, gerinti bei gražinti savo buitį, investuoti į nekilnojamąjį turtą.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šeštadienis bus daug palankesnė diena. Norėsis gerinti santykius su šeimos nariais ir kitais jums artimais žmonėmis, visos problemos atrodys lengvai įveikiamos. Šią dieną palanku planuoti ilgesnes keliones į užsienį. Planuokite ir siekite užsibrėžtų tikslų – sėkmė jus lydės. Sekmadienis bus sudėtingesnis. Laukia daugiau painiavos ir nesusipratimų. Atsargiau vertinkite naujai užsimezgusias pažintis, venkite bet kokių avantiūrų, neskubėkite sutikti su gautais pasiūlymais.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius