Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – rugpjūčio 21 ir 22 d.

Gražus, aktyvus, įkvepiantis savaitgalis prieš pat Mėnulio pilnatį, vertas imtis to, kam jau seniai kaupėtės, ypač, jeigu tai bendra veikla su kitais, nauji moksliniai, visuomeniniai projektai, o gal tiesiog susitikimas su seniai matytais draugais.
Smilkalai
Smilkalai / Shutterstock nuotr.

Mėnulis keliauja su įžvalga, originalumu, laisve ir draugyste, komunikacijų technologijomis siejamu Vandenio zodiako ženklu, tad reikėtų mažiau planuoti ar laikytis įsikibus savo nuostatų, atkreipti dėmesį į tai, kas išryškėja kaip aktualija, veikti pagal tai, ką diktuoja situacija, ir tuo pačiu paliekant veiksmo ir žinojimo laisvę kitiems.

Tvirtai laikykite vairą ir tuo pačiu likite budrūs, gaudykite palankų vėją! Sėkmingas laikas kuriantiems naujas technologijas, žiniasklaidos, mokslo atstovams, bendruomeninei veiklai.

Tiesa, šio ženklo valdovas Uranas kaip tik pradeda judėti mūsų atžvilgiu atgal, tad iki pat kitų metų sausio 18 d. verta peržiūrėti visus tuos intensyvius pokyčius, kurie vyko per pastaruosius mėnesius, atsirinkti tai, kas iš tiesų verta, o ko galima būtų ir atsisakyti, ištaisyti klaidas, taip pat įsigyti galbūt ir senesnio modelio, naudotų, tačiau pasiteisinusių įrenginių, atnaujinti kompiuterinę, komunikacijų techniką.

Tiesa, sekmadienį nuo 15 val. 42 min. nuotaikos keisis, mat Mėnulis, prieš tai pasiekęs pilnaties piką, pereis į jautriųjų, dvasingųjų ir meniškųjų Žuvų ženklą, tad aktyvesnę veiklą, intensyvų bendravimą natūraliai norėsis pakeisti į ramų atsipalaidavimą, pabuvimą su savimi, susivokimą, apgalvojimą to, kas vyko – prasideda geras laikas menininkams, dvasinėms praktikoms, taip pat pasirūpinti tais, kuriems dabar sudėtingesnis gyvenimo etapas.

Šeštadienį palanku dėvėti rubininės, raudonos, pieniškai rožinės spalvų drabužiais, dėvėkite papuošalus su rubinais, rubelitu.

Maistas turėtų būti kuo lengvesnis, daugiau skystas, atsisakykite mėsos, gerkite sulčių, pasimėgaukite juoda duona su česnaku.

Sekmadienį palankiau sodri geltona, ramūs, pasteliniai aprangos tonai, puoškitės rodonitu, geltonu agatas, vario dirbiniais.

Maiste turėtų būti daugiau patiekalų iš grūdų – duonos, kitų kepinių, košių, taip pat saldžių, šiupinių, valgykite daugiau ropių, bulvių, runkelių, taip pat riešutų, tačiau atsisakykite mėsos.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Nusiteikite, kad susitikimo su draugais, pokalbių su kolegomis, bendraminčiais vargu ar pavyks išvengti – puikus laikas imtis bendros veiklos, peržiūrėti savo darbo būdus, taip pat ir paieškoti naujų technologinių sprendimų. Aptarkite ir savo bendrus planus bei siekius su antrąja puse, palanku imtis remonto, tvarkymosi namuose, o sekmadienio vakarą palikite poilsiui, ramesnėmis planuokite ir ateinančias dienas.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Nors savaitgalį jums gali tekti imtis profesinių reikalų, tačiau tai tikrai bus maloni veikla, sulauksite palaikymo, pripažinimo, žibėsite idėjomis ir turėsite progos pasidžiaugti savo kūriniais – puikus laikas pradėti savo veiklą, imtis naujų, ateityje naudos duosiančių projektų, tik būtinai įtraukite į procesą mylimus, jums brangius ir svarbius žmones, o sekmadienio pavakarę gali tekti daugiau dėmesio skirti draugams, labdaringai veiklai.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Esate likimo nešami kaip ant sparnų – tai nuostabus meilės ir pažinimo metas, kuomet, atrodo, visas pasaulis jums po kojom. Palanku užmegzti, atnaujinti santykius, daugiau laiko skirkite mylimam žmogui, imkitės bendros veiklos, būsto atnaujinimo, pakeitimo, radikalesnių gyvensenos pokyčių, verta taikytis su artimaisiais, aplankyti gimines. Šeštadienio vakarą grįžkite prie profesinių, darbo reikalų.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Abi savaitgalio dienas skirkite namams ir artimiesiems – tai nuoširdaus susitaikymo laikas, taip pat puikiai tinkamas aptarti bendrus su būstu, nekilnojamuoju turtu, finansais susijusius reikalus, taip pat prisiminti, aplankyti senus draugus – iš jų galite sužinoti daug jums prasmingų, svarbių dalykų. Sekmadienio vakarui planuokite ramesnius užsiėmimus – jums tai rimties ir maldos laikas.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Puikus laikas įgyvendinti jau subrendusius pokyčius tiek profesinėje veikloje, tiek ir asmeniniame gyvenime, ir tai turėtų būti ėjimas į naują kokybę, keliant visų pirma sau aukštesnius reikalavimus. Abi dienos itin palankios bendros su kitais veiklos pradžiai peržiūrint sutarimus, ieškant geriausių sprendimų, konsultuojantis, ieškant naujų partnerių. Sekmadienio vakarą gali tekti pasukti galvą dėl išteklių.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Esate pilni energijos ir idėjų, tačiau laikas dar mažai tinkamas aktyvesnei išorinei veiklai, verčiau daugiau laiko skirkite veiklos planavimui, susivokimui, ką ir kaip ateityje norėtumėte veikti, kam skirti daugiausia pastangų. Per savaitgalį galite įveikti rimtų darbų, rasti naujų sprendimų kylančioms problemoms išspręsti, o sekmadienio vakarą daugiau dėmesio skirkite antrajai pusei.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Nuostabus metas, kuomet tiesiog būtina pasinaudoti visomis jo siūlomomis galimybėmis. Esate žavūs, pilni šilumos ir gyvenimo džiaugsmo bei kūrybinių idėjų – galbūt dar daugiau mintyse ar tyliai ramiai sau darbuojantis, bet pats laikas imtis jų įgyvendinimo, pamatykite naujai savo galimybes, užteks ir užsispyrimo, ir sumanumo. Šeštadienio vakarą labiau pasirūpinkite savimi.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Gražios dienos tiek savianalizei, darbui su savo tapatybe, meilės sau išskleidimu, savo vietos po Saule suvokimu ir tuo pačiu rimtų sprendimų priėmimui – tikėtini intriguojantys susitikimai su senais draugais, ypatingais žmonėmis, įdomūs pokalbiai, bendra veikla. Nustebinkite patys save. Sekmadienio popietę leiskite išsiskleisti savo kūrybingumui, raskite laiko mylimai veiklai.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Panašu, kad likimas savaitgalį pasiūlys jums išskirtinių susitikimų, verčiančių gerokai pasitempti, pasimokyti bendravimo subtilumų, peržiūrėti savo bendravimo ir darbo įpročius, turimas žinias ir įgūdžius. Verta imtis su jūsų darbu, profesija, karjeros perspektyva susijusios veiklos, ieškoti naujų galimybių, sprendimų.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Nors ir savaitgalis, tai daugiau darbų ir jų planavimo laikas – imkitės to, kas iš tiesų jums teikia malonumo ir pasitenkinimo pačiu procesu, verta paieškoti naujų galimybių, idėjų, aplankyti išskirtinius, daug ko išmokyti galinčius žmones ar ypatingas vietas, pasirūpinti sveikesne darbo aplinka, sąlygomis. Sekmadienio vakare daug kas pradės kelti abejonių, teks giliau pasidomėti.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Išskirtinis laikas naujai pamatyti pasaulį ir jo grožį – būsite pilnatvėje, ir tai gali daug ką keisti jūsų gyvenime, santykyje su savimi ir aplinkiniais, palankus laikas ir naujai pamatyti tai, kur ir kuo gyvenate, santykį su gimine, namais, tėvyne, gamta ir aplinka. Tai ir ekstremalių patirčių, pamokų laikas – leiskite sau tai. Sekmadienio vakarą susilaikykite nuo išlaidų, galite pervertinti savo galimybes.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Laukia ypatingas savo įžvalgomis, patirtimis, vidiniu darbu savaitgalis. Būtų puiku, jeigu galėtumėte jį praleisti namuose ar gamtoje su mylimu žmogumi, antrąja puse. Metas nauju žvilgsniu pamatyti jums svarbius žmones, naujai įvertinti jų galimybes ir pagalbą, juolab aplinkybės gali susiklostyti taip, kad jos prireiks. Nuo sekmadienio pavakarės pasijausite padėties šeimininkais – tai jūsų laikas.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius