Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – rugpjūčio 25 ir 26 d.

Astrologinė prognozė savaitgaliui.
Ledai
Ledai / Shutterstock.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šeštadienis bus daug palankesnė ir sėkmingesnė diena. Pirmąją savaitgalio dieną neteks liūdėti, tikėtini draugų apsilankymai, sulauksite kvietimų dalyvauti renginiuose ir šventėse. Ši diena daug tinkamesnė pramogoms ir linksmybėms. O štai sekmadienis – jau daug pasyvesnis. Tai paini diena, sunku bus suprasti savo veiksmų motyvus, jausite didesnę pagundą svaigalams, galite pakliūti į apgavikų pinkles.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Visą savaitgalį Jaučiams ramybės neduos dalykiniai reikalai. Regis, rūpesčiai prasidėję dar savaitės viduryje ir toliau gadins jums gyvenimą. Pasistenkite į viską pažvelgti ramiai ir logiškai. Venkite dramų ir principų demonstravimo, verčiau ieškokite problemų sprendimo būdų. Tiek šeštadienis, tiek sekmadienis nėra tinkamos dienos audringiems pasilinksminimams ir ekstremalioms pramogoms, skirkite daugiau laiko saviugdai, dvasiniam tobulėjimui.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Pirmoji savaitgalio diena – kiek kebloka. Nuotaikos bus labai permainingos, diskusijos lengvai peraugs į triukšmingus ginčus – žūtbūt norėsis apginti savo nuomonę. Šią dieną visas situacijas vertinsite labai subjektyviai, tad verčiau nesiimti svarbių reikalų. Užtai pasiteisins kelionės, kūrybinė veikla, pavyks užmegzti įdomių pažinčių. Sekmadienį vyraus kiek melancholiškos, pasyvios nuotaikos.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šeštadienis tiks romantiniams santykiams puoselėti, galimos perspektyvios pažintys. Tačiau šią dieną reikia vengti bet kokių rizikingų, painių situacijų, avantiūrų – kitaip nukentėsite. Finansinė padėtis gali kelti įtampą, šiuo metu netinka planuoti didesnių investicijų, galimos neplanuotos išlaidos. Sekmadienis bus stabilesnė ir aiškesnė diena. Regis, kils originalių idėjų, kaip išspręsti esamas problemas.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Linksmybėms ir pramogoms tinkamesnis šeštadienis. Šią dieną būkite socialiai aktyvūs, neužsidarykite namuose. Tai puikus metas dalyvauti renginiuose, lankytis svečiuose ar išsiruošti į romantišką pasimatymą. Progų ir kvietimų tikrai netrūks. O sekmadienį vyraus jau visai kitokios nuotaikos. Pilnatis turės įtaką stiprioms emocijoms ir polinkiui dramatizuoti esamą situaciją. Verčiau nesiaiškinti santykių, leisti laiką saugioje, pažįstamoje aplinkoje.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Savaitgalis prasidės įtemptai, teks suskubti pabaigti tuos darbus, kurių nespėjote atlikti per savaitę. Šeštadienį puikiai eisis kolektyvinė veikla, smagu bus dalytis idėjomis su bendraminčiais. Jei šią dieną pritrūks jėgų, būtinai kreipkitės į bičiulius ar kolegas – jie tikrai išties pagalbos ranką. Nepamirškite skirti laiko ir kokybiškam poilsiui. Sekmadienį norėsis puoselėti artimus santykius, daugiau laiko skirti savo antrajai pusei.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Svarstyklių zodiako ženklo atstovai mėgausis dėmesiu bei džiaugsis gyvenimo teikiamais malonumais šiomis dienomis. Šeštadienis puikiai tiks švęsti ir linksmintis, tačiau būtina paisyti saiko, kitaip galite patirti nuostolių, įsivelti į dramatiškus konflikus. Sekmadienį gali varginti suprastėjusi sveikata, būtinai skirkite dėmesio savo savijautai. Visą savaitgalį netrūks smagaus bendravimo, naujų pažinčių, malonių netikėtumų.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Pirmoji savaitgalio diena bus gana įtempta. Šeimyninės problemos ir toliau gadins nuotaiką. Tikėtini dramatiškas santykių aiškinimasis – tai neprives prie gero, tik dar labiau viską supainios. Galimi finansiniai nuostoliai per buitinę techniką ar kitas problemas, susijusias su nekilnojamuoju turtu. Sekmadienis bus kur kas palankesnis – ir nuotaika bus giedresnė, ir aplinkybės dėliosis sėkmingiau.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šeštadienį Šauliai nenustygs vietoje. Būsite nusiteikę žaismingai, pasiruošę nuotykiams ir avantiūroms. Laukia ne viena nuotaikinga kelionė, smagus bendravimas su bičiuliais ar giminaičiais. Tai tinkamas metas atnaujinti ar kitaip pasirūpinti savo transporto priemone. Šią dieną problemų gali pridaryti polinkis į fanatizmą, noras mokyti ir moralizuoti kitus. Sekmadienį verčiau atsiriboti nuo aktyvios veiklos, daugiau dėmesio skirkite šeimos nariams ir kokybiškam poilsiui.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Ožiaragio zodiako ženklo atstovų laukia puikus savaitgalis! Jėgų užteks ir darbams, ir linksmybėms. Nepavyks visiškai atsiriboti nuo dalykinės veiklos, tačiau tai jūsų nevargins. Šeštadienį tikėtini reikšmingi postūmiai svarbiuose reikaluose. Šią dieną galima tikėtis piniginių įplaukų, kitokių apdovanojimų ir įvertinimų. Sekmadienį bus daugiau judesio, bičiuliško bendravimo, galimos trumpos išvykos.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Pasitikėjimas savo jėgomis ir ryžtas imtis reikšmingų pokyčių neapleis visą savaitgalį. Tai sėkmingos dienos, kai gali realizuotis sumanymai. Tiesa, patys turite rodyti iniciatyvą ir dėti atkaklias pastangas savo tikslams pasiekti. Sekmadienį dėmesys bus sutelktas į finansinius reikalus, šią dieną palanku spręsti piniginius klausimus. Tiek šeštadienį, tiek sekmadienį tikėtini įsiūčio priepuoliai, bus sunku tvardyti emocijas.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šeštadienį Žuvų zodiako ženklo atstovams norėsis poilsio. Stengsitės atsiriboti nuo aktyvios veiklos, norėsis pasinerti į svajones apie ateitį, geresnį rytojų. Tai išties tinkama diena ateities planams kurti, puikiai nujausite tai, kas perspektyvu. O sekmadienį norėsis veiksmo ir dėmesio. Diena puikiai tinka gražinimosi procedūroms, įvaizdžiui atnaujinti. Mokėsite sukurti nepakartojamą pirmą įspūdį. Tinkamas metas kelionėms.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius