-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – rugpjūčio 28–29 d.

Gražus, puikiai tinkamas ir darbui, ir poilsiui savaitgalis. Mėnulis beveik visą laiką keliaus žemišku, su patogumu, kūno ir aplinkos grožiu, apskritai žemiškomis gėrybėmis siejamu Jaučio Zodiako ženklu, palaikydamas visus su tuo susijusius reikalus – palankus metas pirkiniams, atnaujinti buitinę bei komunikacijų techniką, jeigu tikrai to reikia ir gerai apgalvojus, taip pat pasirūpinti atsargomis žiemai ar tiesiog surengti sveikuoliškai gurmanišką puotą, paieškoti galimybių gyventi sveikiau ir paprasčiau.
Gėlių puokštė
Gėlių puokštė / 123RF.com nuotr.
Temos: 1 Horoskopai

Antra vertus, tai metas, kuomet tiesiog būtina šaltu protu ir atsiribojus nuo bet kokių autoritetų ar stereotipų žvelgti į jus pasiekiančią informaciją, analizuoti ją prieš priimant bet kokį sprendimą, susilaikyti nuo tuščių ginčų. Šeštadienį verta būti labiau susikaupus ties svarbesniais reikalais, pergalvoti, plačiu žvilgsniu apžvelgti tai, kuo gyvenate, kas iš tiesų jums svarbu, peržiūrėti vertybių sistemą – tai naujų atradimų ir suvokimų laikas apie tai, kaip galima gyventi gražiau, patogiau, tačiau visai kitaip.

Sekmadienis puikus susibūrimams, bendravimui, o taip pat ir analitinei veiklai, tvarkymuisi, remontams, talkoms – kartu galima bus nuveikti daug. Nuo 17 val. 58 min. iki 19 val. 42 min., kuomet Mėnulis pereis į su komunikacija ir smulkia prekyba, mokymųsi ir mokymu siejamą Dvynių ženklą, tęsis vadinamasis neefektyvaus Mėnulio laikas, kuomet verta pabaigti visus darbus, o vakaras puikus pasidalinti patirtimis ir įspūdžiais.

Šeštadienį gerą nuotaiką padės palaikyti ryškios, ypač auksinė geltona, geltonai oranžinė kartu su balta spalvos aprangoje, Saulės akmuo (aventiurininis lauko špatas), dirbiniai iš baltojo aukso. Maiste turėtų būti daugiau grūdų, riešutų, aliejaus, miežinių produktų, verta išsikepti ragaišio.

Sekmadienį palankesnės neryškios, tarsi išplautos, melsvai sidabrinės aprangos spalvos, puoškitės sidabru su auksu, selenitu ir aduliaru (Mėnulio akmeniu). Tinkamiausias maistas šiandien – įvairūs kisieliai, drebučiai, kompotai, taip pat ir skystos košės, ypatingai avižinė.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Tai pirkinių ir praktiškų darbų laikas. Tiesa, šeštadienį susitelkite ties svarbesniais reikalais, apgalvokite tai, ką darote ir dėl ko darote, su artimaisiais bei darbo kolegomis aptarkite ateities planus. Sekmadienis taip pat palankus bendrai veiklai su kitais, talkoms, užsiimti aplinkos tvarkymu, namų atnaujinimu. Verta pasirūpinti sveikesne aplinka, taip pat dienotvarke, mityba.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Jaučiatės lyg ir tvirtai stovintys ant žemės, žinantys, ką darote ir dėl ko, tačiau šeštadienį tas pagrindas gali gerokai susipurtyti ir teks galvoti iš naujo. Savaitgalį susilaikykite nuo rimtesnių pirkinių, didesnių išlaidų, verčiau surenkite paprastą, jaukią šeimyninę iškylą, kuomet galima sužinoti ar išmokti ką nors nauja, ypatingai jeigu tai padeda gyventi sveikiau ir paprasčiau.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Iki sekmadienio vakaro jums bus itin svarbu labiau pasaugoti save ir savo sveikatą, ypatingai nervų sistemą – vertėtų likti namie ir peržiūrėti tai, ko bijote, kas jus erzina, verčia įsitempti. Verta imtis paprastos, ūkinės veiklos, daugiau laiko leisti gamtoje, ypatingai palankus būtų darbas su žeme, tvarkyti namų aplinką. Susilaikykite nuo tuščio plepėjimo, leiskite namiškiams turėti savo nuomonę.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Intensyvus, daug judėjimo, bendravimo atnešiantis savaitgalis – tai siurprizų iš praeities, senų naujų draugų atradimo ir bendrų reikalų atnaujinimo metas, tad belieka tik palinkėti leistis į nuotykį, iškylą su draugais arba imtis bendros veiklos – šeštadienis tinkamas ramiau apgalvoti savo tikslus, o sekmadienį jau imtis vykdyti. Svarbu atsispirkite norui žaisti manipuliacinius žaidimus.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Panašu, kad ir savaitgalį teks imtis profesinių reikalų ir vėl iš naujo peržiūrėti tai, ką jau tarsi ir gerai padarėte, ieškoti naujų finansinių galimybių, tačiau pasikliaukite tik aiškiomis žiniomis, dokumentais. Šeštadienį verta darbuotis daugiau vieniems, o sekmadienį jau organizuokite talką, įtraukite į reikalų sprendimą ir kitus.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Sunkus, įtemptas laikas. Nors, atrodytų, galite daug, tačiau profesiniai įsipareigojimai, užsilikę darbai vers jus ir savaitgalį sukti galvą dėl savo pasirinkimų, ieškoti naujų idėjų ir alternatyvų – trauks tolimi kraštai, egzotiškos idėjos, norėsis šiek tiek „prasivėdinti“, pakeisti aplinką. Raskite laiko šiek tiek daugiau pajudėti, daugiau pabendrauti su vaikais.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šeštadienio žinios ir su jūsų galimybėmis susiję siurprizai gali gerokai išjudinti jūsų emocijas, radikaliai pakeisti jūsų požiūrį į tai, ką jau laikėte tarsi nuspręstais dalykais, susijusiais su jūsų asmeniniu gyvenimu, finansais. Ir vis dėlto tai laikas daug ką suvokti apie save ir savo santykį su pasauliu, ieškokite atsakymų savo viduje ir labiau pasaugokite save.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Tęsiasi aktyvus – susitikimų, bendravimo, kelionių ir draugų metas. Tiesa, mielai darytumėte tai su savo mylimu žmogumi. Gali tekti gerokai pakeisti požiūrį į jį, atskleisti naujų pusių, o gal sutikti seną meilę, jums svarbų žmogų iš praeities. Svarbiausia, leiskite sau būti, tačiau tuo pačiu likite kuo sąmoningesniais, venkite bet kokių manipuliacinių žaidimų, turėkite aiškią, pagrįstą savo nuomonę.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Esate nusiteikę radikaliai pakeisti savo gyvenseną, santykį su aplinkiniais, taip pat ir pasirūpinti savo bei artimųjų sveikata, tuo pačiu ir savo darbingumu – pats laikas atsisakyti žalingų, jus alinančių įpročių, peržiūrėti savo dienotvarkę, pasirūpinti tolesnėmis karjeros galimybėmis. Šeštadienį daugiau dėmesio skirkite apmąstymams, o sekmadienį verta daugiau veikti, bendrauti.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Produktyvus ir tuo pačiu aktyvus savaitgalis, kuomet norėsite imtis to, kas jums svarbiausia, ką rūpi įgyvendinti, pamatyti, patirti. Leiskitės su artimaisiais, vaikais į pažintinę, mokomąją kelionę, ieškokite alternatyvių laisvalaikio, pramogavimo, gyvensenos būdų, naujų idėjų, svarbu tik atsiverti joms ir tuo pačiu likti blaivaus proto, atsirinkti tik patikimą informaciją.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Emocijos nuolat banguoja – nuo euforijos, džiaugsmo iki iš kojų verčiančių namiškių siurprizų, naujų rūpesčių. Bus itin svarbu suvaldyti emocijas ir ieškoti praktiškų sprendimų, visada galima rasti alternatyvų, svarbu likti ištikimiems savo idėjoms, eiti savo keliu, domėtis, atsispirti įvairioms pagundoms ir klaidinančioms nuostatoms, sakyti ir daryti tik tai, ką aiškiai žinote.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Ilgokas itin aktyvus laikotarpis, kuomet tiesiog būtina imti jautį už ragų ir daryti tai, kas jums svarbu – ieškoti informacijos, mokytis naujų įgūdžių ir tuo pačiu bandyti susivokti, ką galima būtų padaryti kitaip, naujai – verta daugiau bendrauti, ieškoti patarimų, paramos ir bendrakeleivių. Geranoriškai pasikalbėkite su artimaisiais, antrąja puse, tačiau galvokite savo galva, tikrinkite gautas žinias.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius