Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – rugpjūčio 29–30 d.

Savaitgalio dienos bus gana skirtingos, tačiau sudėtingos. Šeštadienis gana įtemptas, pilnas įvykių, yra rizikos sulaukti ir radikalių politinių naujienų, ypač vakarop. Tačiau yra vilčių, kad bus rasta teisinių sprendimų, sutarimų, pradėtos derybos.
Puodeliai kavos
Puodeliai kavos / 123RF.com nuotr.

Padidės ir šeimyninių konfliktų rizika. Tylias įtampas, laukimą, besikaupiančias energijas ir aistras bus svarbu įdarbinti kryptingai, nuraminti – pabūti gamtoje, prie vandens, imtis paprastų, žemės darbų, tiesiog fizinės veiklos, tačiau vėlgi saikingai.

Šeštadienį kiek nuramins, subalansuos neryškių, tarsi išplautų, melsvai-sidabrinių atspalvių drabužiai, pasaugos sidabro su auksu dirbiniai, selenitas ir aduliaras (Mėnulio akmuo). Maistui geriau tiktų visi vandeningi produktai, gerkite daugiau vandens, kisielių, valgykite avižinės košės, sriubų.

Naktį ir šeštadienio į sekmadienį Mėnulis pereis iš žemiškojo, tikslingo Ožiaragio į draugišką ir laisvą Vandenį. Rytas bus gana ramus, tačiau nepasitenkinimas tuo, kaip bendraujama, kaip elgiamasi, esamomis sąlygomis, apribojimais ir toliau kels sunkiai valdomas aistras, gali išaiškėti įvairios machinacijos, ypatingai vakare didės manipuliacijų, apgavysčių pavojus – venkite masinių renginių, minios, būkite atsargesni prie vandens. Rinkitės gėrį, grožį, teisingumą, aiškumą, ramybę.

Sekmadienį renkitės šviesių, skaisčių baltos, raudonos, alyvinės spalvų drabužiais, dėvėkite lengvų metalų papuošalus, pasaugos geležingi raudonų žemės spalvų mineralai. Pasistenkite būti saikingesni valgydami, maistą rinkitės kuo kuklesnį, paprastesnį – tiks neraugintos duonos papločiai, traškučiai, varškė, sūris, daržovės.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Savaitgalį teks pasistengti jei norėsite susitvarkyti su aistromis, suvaldyti jausmus – daug dėmesio norėsite skirti savo tikslams siekti, būsite pilni jėgų, tačiau nenumatytos šeimyninės aplinkybės gali versti jums keisti planus.

Būsite išties geranoriškai ir jautriai nusiteikę artimųjų atžvilgiu, tačiau ribos, jūsų supratimu, gali būti peržengtos. Sekmadienį gali jūsų dėmesio pareikalauti ir draugai.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šeštadienį jausitės gana gerai, tačiau jūsų baimes ir veiklos apribojimus vėl kels visa, kas susiję su užsieniu, teisine sistema, mokslais, dviprasmiška informacija – pasistenkite į viską žiūrėti kūrybiškai, antraip gali kilti problemų, taip pat ir su jūsų sveikata.

Sekmadienį tendencijos išliks, tačiau daugiau dėmesio pareikalaus darbo, profesiniai reikalai, vakarą verčiau praleiskite namuose.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Po trumpo atokvėpio visos jus kamavusios finansinės problemos vėl grįš ir kels jums nemažai įtampų, juolab, kad nuo jūsų mažai kas priklausys.

Šeštadienį šiek tiek ramiau į viską žiūrėsite, tačiau vakarop gali kilti informacinės painiavos, susijusios su jūsų profesine veikla – verčiau patylėkite.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šeštadienį partnerystės temos ir vėl grįš visu sunkumu, vers jus pakeisti požiūrį į daug ką, galimos tikros emocijų audros, ypatingai sunkus gali būti sekmadienio vakaras, kuomet gali kilti niūrų, skausmingų iššūkių.

Galima painiava, apgavystės, provokacijos – svarbu suvokti, kad tai tik laikini sunkumai, atsirinkite kas jums išties svarbu.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Vėl tenka grįžti prie, atrodo, beužmirštamų sveikatos rūpesčių – ir vėl tos pačios temos, emocijos, kurias kelia užsienis, kelionės, mokslai, teisinė sistema.

Sekmadienį pasistenkite mažiau išlaidauti, galimos vagystės, apsirikimai, apsiskaičiavimai, susilaikykite nuo finansinių reikalų aiškinimosi.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šeštadienį, o ypatingai sekmadienį gali rūpesčio sukelti vaikų ir draugų reikalai, norėsite su visais sutarti, tad vargiai pavyks pailsėt.

Gali būti sunku susikalbėti ir su partneriu (-e) – santykiai pareikalaus besąlyginio atsidavimo, žodžiai ir logika čia mažai padės.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Ir vėl šeimos, giminės reikalai, grįžimas prie šaknų, į save, daug jausmų ir nostalgijos. Mažai norėsis bendrauti, rodytis, nors tai daryti teks.

Sekmadienį gal pavyks kiek atsipūsti, pralinksmėti, tačiau gali tekti prisiminti ir darbo reikalus, gali kilti baimių dėl sveikatos – pasistenkite į viską žiūrėti kuo ramiau, tai tikriausiai klaidinga informacija.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Vėl informacijos trūkumas, komunikacijos apribojimai, informacijos trūkumas gali sukelti jums baimių, trikdys darbus, pajausite grėsmę ir savo karjeros perspektyvai.

Šiek tiek luktelėkite, galima informacinė painiava, tikroji situacija išaiškės artimiausiomis dienomis.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šeštadienį galite pajausti grėsmę savo finansiniam saugumui – išties laikas tinkamas skoloms atiduoti, tačiau nuo pirkinių susilaikykite, turbūt teks apsiriboti ir mažiau kainuojančiomis pramogomis, apriboti išlaidas vaikų, laisvalaikio interesams.

Verčiau imkitės darbų, ypatingai sekmadienį būsite imlaus mąstymo, išradingi, tačiau sekmadienį pasistenkite mažiau kalbėti, susilaikykite nuo dokumentų tvarkymo – galima painiava.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Savaitgalį gali būti sunku suvaldyti aistras, galite sulaukti ir netikėto, skausmingo partnerio (-ės) elgesio, pokalbio, tiesiog daug ką, taip pat ir save pamatysite kitaip negu norėtumėte.

Pasistenkite susilaikyti nuo priekaištų, santykių aiškinimosi, juolab, kad painiavos visur bus daug. Verčiau imkitės paprastų, žemiškų darbų, tik būkite atsargesni su prietaisais. Sekmadienį prieš išlaidaudami kelis kartus pagalvokite, ar tikrai pirkinys reikalingas, o gal tik trumpalaikė emocija.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Ko gero, šeštadienį norėsite ar būsite privesti pabėgti į savo baimių ir skausmų pasaulį, imtis dvasinių praktikų, tiesiog atsiriboti nuo visko ir pažvelgti į pasaulį iš šalies.

Būtų prasminga taip ir padaryti, bet tikriausiai gali tekti pasirūpinti artimaisiais, spręsite finansinius, verslo reikalus. Sekmadienį turėtumėte pasijausti gerokai stipriau, tačiau pasistenkite susilaikyti nuo bet kokių piniginių reikalų tvarkymo – galimos apgaulės ar saviapgaulės, painiava.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Palankus laikas bendrauti, konsultuotis ir konsultuoti, tartis su draugais ir bičiuliais, tačiau piniginius reikalus palikite ramybėje, susilaikykite nuo išlaidų.

Sekmadienį būtų prasmingiausia atsiriboti nuo visų ir visko, atsikvėpti, nurimti, nors partneris (-ė) sunkiai tai supras, teks paieškoti išradingų kompromisų.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius