Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – rugpjūčio 7–8 d.

Savaitgalis dalinsis į kelias gana skirtingas dalis. Visų pirma, šeštadienio rytas iki 10 val. 31 min., kuomet Mėnulis pereis iš sentimentalaus ir šeimyniško Vėžio Zodiako ženklo į dosnų, džiaugsmingą ir tuo pačiu orų Liūto ženklą, mažai tinkamas imtis kažkokios aktyvesnės veiklos, pirkiniams, tad visai verta ilgiau pailsėti.
Vėjo malūnėlis.
Vėjo malūnėlis. / Fotolia nuotr.

Mėnulis jau visiškai senas – apsukęs ratą grįžo į tą patį ženklą, kur yra ir Saulė, tad ir likusią paskutinės dienos prieš jaunatį dalį tiks nebent nueiti į pirtį, kuopti namus, išmesti šlamštą arba atiduoti jums mažai reikalingus, atgyvenusius, bet dar gerus daiktus kitiems, grąžinti skolas.

Tinkamas metas nutraukti ydingus santykius, įpročius. Šios dienos pirkiniai jau rytoj gali pasirodyti visai beprasmiais ar sunkiai panaudojamais, šventės irgi palikti jausmą, kad likai tarsi musę kandęs.

Venkite kažką žadėti, konkrečiai planuoti ar puoselėti lūkesčius – lukterėkite bent iki pirmadienio. Sekmadienis jau gerokai šviesesnis, puikiai tinkamas apibendrinti mėnesio darbus, taikytis, maldai, nors įvairių siurprizų ar erzelio momentų apie pietus gali nutikti, atsinaujinti penktadienio problemos, tačiau tai proga juos pagaliau išspręsti ir jaunatį 16 val. 50 min. pasitikti su džiugia, ramia širdimi.

Iškart po jaunaties ir visą vakarą skirkite laiko pasvajoti apie gražiausius, tauriausius dalykus, apie tai, kokiame pasaulyje norėtumėte gyventi, kuo užsiimti ir būti naudingais kitiems – šio momento svajonės turi labai didelę galią. Venkite triukšmingų renginių ar susibūrimų, verčiau likite su savimi, artimaisiais ar mylimaisiais ir pasistenkite būti taip, kaip norėtumėte, kad tęstųsi kuo ilgiau.

Šeštadienį palankios ryški raudona ir geltona spalvos, puoškitės turkiu, sarderiu, dirbiniais su geležimi. Maistas šiandien gali būti aštresnis, grubesnis – rupi juoda duona su česnaku, svogūnais, krienais, aitriąja paprika, grybai, visi šakniavaisiai. Valgykite daugiau neapdorotų produktų, atsisakykite kiaulienos.

Sekmadienio nuotaikas geriausiai atitiks ryškios žemės spalvos – raudonai ruda, terakotinė, taip pat tamsiai mėlyna, pasaugos hematitas su raudonais geležingais intarpais. Maistas ir šiandien gali būti sunkesnis, grubesnis, tačiau visai atsisakykite mėsos, verčiau valgykite grybus ir įvairius daigus, žalumynus, šakniavaisius.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Suplanuokite, kad savaitgalį ilsėsitės arba skirsite tam, kas jums teikia džiaugsmo, leidžia atsipalaiduoti. Tiesa, šeštadienį, ypatingai jo rytą verta skirti daugiau namų tvarkymui, kažkokių darbų užbaigimui, mėgstamai veiklai, venkite didesnių susibūrimų ar renginių. Sekmadienis bus jau gerokai džiugesnis, metas parodyti savo gražiausius jausmus artimiesiems, o pavakare – svajoti.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Jeigu ir turite kokių skubesnių reikalų, pabaikite juos tvarkyti ryte, o likusį savaitgalio laiką vertėtų skirti namams ir artimiesiems. Šeštadienis puikiai tinkamas tvarkymuisi iš esmės, išvėdinant tiek visus pakampius, tiek ir galvą, išmetant tai, kas trukdo gyventi ir sugyventi. Sekmadienį vertėtų atšvęsti tikrąja prasme – tai susitaikymo, o pavakarys – svajonių ir darnos kūrimo metas.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Kad ir kaip savaitgalį norėsite imtis kažkokios veiklos, planuosite keliones, susitikimus ar mokymus, nusiteikite, kad daug kas gali keistis čia ir dabar, todėl ypatingai šeštadienį atidėkite naujas idėjas ar veiklas iki pirmadienio, o imkitės tik to, ką norite ir galite iki sekmadienio popietės pabaigti, taisykite klaidas. Sekmadienio popietę raskite laiko ramesniam pasibuvimui su jums artimais žmonėmis, svajonėms.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Kad ir kaip norėsis save ar kitus palepinti smagia dovanėle ar pramogomis, pasistenkite būti atsargesniais. Šeštadienio sumanymai apskritai gali tik problemų sukurti, tad verčiau sutvarkykite, suskaičiuokite, įvertinkite tai, ką turite, tvarkykitės, susilaikykite nuo pramogų. Geras laikas atsisakyti jus varginančių ir brangiai kainuojančių įpročių. Sekmadienį išbandykite gyvenimą be jų.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Savaitgalis, išskyrus šeštadienio rytą – jūsų metas, mat Mėnulis grįžo į jūsų ženklą, tad iki jaunaties šeštadienis labai tinkamas vidiniam susivokimui, apsivalymui, jums trukdančių įpročių, veiklų, daiktų atsisakymui. Sekmadienio rytą bent vidinė išpažintis, susitaikymas su tuo, kuo ir kokiais esate, daug ką sudėlios į vietas, o pavakare pamatykite save tobulais, pasvajokite, kuo labiausiai galėtumėte pradžiuginti pasaulį.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Sutvarkykite visus reikalus iš pat šeštadienio ryto, nes likusį savaitgalio laiką būsite linkę pabėgti nuo visų, užsidaryti ir pabaigti jums rūpimus darbus, susivokti savo pasirinkimuose, atsirinkti tas veiklas ir savybes, kurios ves jus pirmyn ir atsisakyti trukdančių. Taisykite klaidas. Sekmadienis – tai susitaikymo su savimi laikas, daugiau ilsėkitės, jaunatį sutikite meditacija, būtų idealu minčių tylą išlaikyti bent iki vakaro.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Darbams pabaigti turėsite šeštadienio rytą, o likęs savaitgalio laikas gali būti gana sudėtingas, jeigu sugalvosite imti spręsti rimtas problemas. Kad ir kaip viskas grėsmingai atrodytų – atidėkite jas bent iki sekmadienio vakaro, nes jau dieną gali paaiškėti, kad daug kas yra kitaip nei manėte. Sekmadienio pavakarė, vakaras itin tinkamas pamatyti jau tobulą pasaulį, pasvajoti, ką gražiausio galėtumėte jam duoti.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šeštadienio rytą pasimėgaukite ilgesniu poilsiu, pasivaikščiojimu gamtoje, nes likusį savaitgalio laiką gali tekti daugiau dėmesio skirti profesiniams reikalams – tikriausiai turite skubių reikalų, kuriuos reikia pabaigti, gali tekti taisyti savo ar svetimas klaidas. Iki sekmadienio pavakarės padarykite, ką galite geriausio, susitvarkykite, nuraminkite protą ir leiskite sau atsipalaiduoti, pamatyti tuos tobulai išpildytus savo tikslus.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Jeigu rytas emociškai gali būti sunkesnis, vėliau pasijausite visai tvirtai, svarbu tik susilaikykite nuo perdėto entuziazmo – šios dienos idėjos gali tik problemų prikurti, tad verčiau pabaikite tai, ką jau pradėję, tvarkykitės, taisykite padarytas klaidas, susilaikykite nuo aktyvesnių pramogų. Sekmadienį verta aplankyti jums svarbias vietas, žmones, pasimelsti už save ir pasaulį, o pavakare ir pamatyti jį tobulu, savo vietą ir misiją jame.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Tingus šeštadienio rytas su mylimu žmogumi būtų idealus pasirinkimas. Svarbu venkite bet kokių santykių ar finansinių reikalų aiškinimosi, nors pasijaudinti dėl jų savaitgalį gali tekti. Pasistenkite grąžinti visas galimas skolas, pagalvokite, kas jums trukdo jas spręsti – gal verta kažko atsisakyti, pakeisti? Pats metas tai daryti, sekmadienį aiškumo atsiras daugiau, vakarop raskite laiko susidėlioti mintis ir sukurti tobulą gyvenimo variantą.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Buitiniams ir kasdieniams rūpesčiams skirkite šeštadienio rytą, nes jau vėliau gali tekti gerokai pasirūpinti santykių su pasauliu, antrąja puse, vaikais, sureguliavimu. Likite ištikimi savo tikslams ir vertybėms, kad ir kokių gundančių pasiūlymų sulauktumėte. Šeštadienį apskritai pamirškite visus lūkesčius, susilaikykite nuo pažadų ar prašymų, nes jau sekmadienį turėsite progą rasti sprendimą, susitaikyti bei pradėti naują Mėnulio mėnesį ramesne širdimi.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Leiskite sau šeštadienio rytą kiek ilgiau pasimėgauti poilsiu, nes jau likusį savaitgalio laiką norėsite skirti veiklai – turite minčių kaip norėtumėte pagražinti pasaulį, tačiau susilaikykite nuo naujų idėjų įgyvendinimo, jau sekmadienį gali tekti pasigailėti. Verčiau imkitės generalinio tvarkymosi, švarinimosi. Pats laikas atsisakyti sveikatai žalingų įpročių, jau sekmadienį išbandykite, ką reiškia gyventi nors truputį švariau.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius