-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – rugpjūčio 8 ir 9 d.

Savaitgalio dienos bus daug kuo panašios, karštos, ugningos, mat net keturios artimosios, asmeninės planetos bus ugnies ženkluose: Mėnulis ir Marsas Avine gražiai palaikys Saulę ir Merkurijų Liūte. Daug orumo, džiugumo ir tuo pačiu noro veikti kartu, bendrauti – su įkvėpimu, smagiai, spalvingai.
Pora paplūdimyje
Pora paplūdimyje / 123RF.com nuotr.

Abi dienos gana aktyvios, tačiau gali pasijausti padidėjusi puikybė, per didelis patikėjimas savo galia ir jėgomis – bus labai svarbu nugalėti kylančias pagundas, suvaldyti didelį aktyvumą, sugebėti ir kitam pasakyti „ne“, ramiai sutarti.

Šeštadienį veiksmo gali būti mažiau, tačiau nemalonaus agresyvumo gali kilti. Sunkesnes energijas padės suvaldyti gilių žemės spalvų, terakotos, tamsiai rudos, tamsiai mėlynos spalvų drabužiai, hematito, ypač su geležingo raudono jaspio intarpais, dirbiniai. Maistas gali būti sunkesnis, tačiau rinkitės ne mėsą, o grybus, žalumynus, šakniavaisius.

Sekmadienį vietoj ramaus poilsio gali tekti imtis skubių darbų, savo siekių įgyvendinimo, tačiau galimi įvairūs netikėtumai, bus svarbu suvaldyti skubą, atsirinkti tai, kas svarbiausia. Diena puiki savo įžvalgomis, gebėjimu daug ką pamatyti tarsi iš aukščiau.

Valgyti šią dieną galima daugiau, tačiau maistas turėtų būti lengvas, kvapnus – daugiau daržovių, ankštinių patiekalai su sėklomis, daigais, riešutais, vaisiai.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Savaitgalis jūsų laukia gana aktyvus, pilnas veiksmo ir emocijų – neretai atsidursite dėmesio centre ar bent dėmesio pareikalausite savo humoru, artistiškumu, žaismingumu. Viskas būs puiku, jeigu sugebėsite ramiai ir tolerantiškai pažvelgti ir į kitų juokelius ar elgesį su jumis. Pasistenkite, kad jūsų dosnumas būtų apgalvotas, antraip išlaidos gali būti sunkiai prognozuojamos.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Savaitgalį skirkite atokvėpiui su šeima, giminėmis namie ar kaimo sodyboje – palankus laikas pataisyti pastaruoju metu kiek nervingus santykius, pasigilinti į savo praeitį, šaknis, pagelbėti artimiesiems. Būsite jautrūs, dėmesingi, nors gali tekti sužinoti ir kai kurių nelabai malonių dalykų apie save ir artimuosius, galiausiai išsiaiškinti patyliukais kankinusią problemą.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Gražioji Venera artimiausiomis dienomis lems jums finansinę sėkmę, tačiau artimiausiomis dienomis pasistenkite mažiau išlaidauti, verčiau skirkite daugiau laiko bendravimui, pasibuvimui su draugais, bičiuliais, nedidelėms iškyloms. Vis dėlto, ypač sekmadienį, bus svarbu susivaldyti ir suvaldyti kylančias emocijas, susijusias su pinigais, jūsų galimybėmis, meilės reikalais.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Savaitgalį gali tekti skirti darbui ar karjeros reikalams, daug bendrauti, parodyti save iš geriausios pusės – puikus laikas užsitarnauti palankių rekomendacijų, pataisyti savo įvaizdį, tačiau teks suvaldyti kylančius konfliktus, įtampą, atlaikyti pastabas ir kelti mažesnius reikalavimus.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Visa širdimi ir kūnu veržiatės pailsėti, praplėsti akiratį – būtų geriausia į tolimas šalis, tačiau tenka skausmingai pripažinti, kad dabar ne laikas, juolab ir labai neaiški situacija dėl finansinių perspektyvų. Tikrai rasite alternatyvų pabėgti nuo kasdienos rutinos, nors atsižvelgti, ypač sekmadienį, į tam tikrus apribojimus teks.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Savaitgalį jausitės išties aktyvūs, tačiau tuo pačiu kyla pavojus pervertinti savo jėgas, kelti per didelius reikalavimus sau ir kitiems, banguos emocijos, ypač sekmadienį. Jūsų jautrumas, dėmesys kitų poreikiams turėtų užglaistyti gresiančius konfliktus su vaikais, mylimu žmogumi. Pasistenkite skirti daugiau laiko poilsiui, ramiam jautriam pokalbiui su artimais sielai žmonėmis.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Esate itin jautrūs bendraudami su kitais, ypač artimaisiais, norite būti kuo geresni, tačiau tai tik kelia daugiau konfliktų, tenka daug ką pamatyti naujoje šviesoje. Skirkite daugiau dėmesio savo sveikatai, atsipalaidavimui, parodykite atjautos tiems, su kuriais esate kartu, ir paaiškės, kad tik tiek reikėjo.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Darbai, karjeros reikalai verčia jus suktis net savaitgalį. Kad ir kaip situacija įtempta, tačiau tai palankus laikas išspręsti daug rūpimų klausimų. Tiesa, gana daug įtampų gali sukurti stringanti komunikacija – pasistenkite darbus planuoti įvertindami tai. Išeitis rasite, tačiau teks į daug ką pažiūrėti kūrybiškai, iš virš kasdienių rūpesčių pakylėtos perspektyvos.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Puikus laikas tiesiog atsikvėpti, skirti laiko pramogoms, tolimesnei kelionei ar tiesiog iškylai su vaikais. Tiesa, finansinės galimybės kažkiek ribos jūsų polėkį, tačiau pasistenkite mažiau išlaidauti ir jaudintis dėl to. Platus filosofinis požiūris, o gal susitikimas su išmintingais žmonėmis gali priversti naujai įvertinti tai, ką turite ir siekiate.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Keistas laikas, kuomet viskas pradeda sektis, veriasi finansinės galimybės, gerėja santykiai su aplinkiniais, tačiau vis tiek įtampos, konfliktai namie kelia jums įtampų. Pasistenkite būti mažiau kategoriški, tiesmuki su namiškiais, sumažinkite savo reikalavimus, paieškokite jautresnių bendravimo būdų.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Savaitgalį atsiduokite savo partnerio (-ės) globai ir idėjoms – jis tikrai ištrauks jus iš abejonių savimi ir savo galimybėmis, privers jus drąsiau bendrauti, leistis į pasaulį, lengvesniu žvilgsniu į daug ką pažiūrėti. Palanki diena susitikimams su kitais žmonėmis, išbandyti kažką naujo, tiesiog keliauti, pažinti, nenurimti.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Savaitgalį gali tekti tiesiog imtis darbų, lopyti finansines duobes. Laikas išties palankus tam, tačiau bus svarbu ir susilaikyti nuo skubotų, emocijų ar kitų poreikių nulemtų išlaidų. Kad ir kaip norėsite kažkam padėti, pirmiausia pagalvokite ne tik apie savo galimybes, tačiau ir apie tai, ar tai iš tiesų verti tikslai.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius