Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Savaitgalio horoskopas – rugsėjo 22 ir 23 d.

Astrologinė prognozė savaitgaliui.
Moteris skaito knygą
Moteris skaito knygą / Vida Press nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Savaitgalis bus ramus ir nerūpestingas. Net ir paprastai energijos nestokojantys Avinai kartais pavargsta – norėsis poilsio, ieškosite būdų atsipalaiduoti. Pramogoms ir šventimui labiausiai tik šeštadienio popietė, šiuo metu lengvai bendrausite, bus smagu dalytis turima informacija. O štai vakaras gali būti painus, venkite svaigalų ir neaiškių kompanijų. Sekmadienį atsiribokite nuo visų problemų ir daugiau laiko skirkite savianalizei, dvasiniam tobulėjimui.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šeštadienis prasidės šiokiomis tokiomis įtampomis – dalykinės problemos neleis ramiai mėgautis poilsiu, tačiau viskas turėtų išsispręsti iki pietų. Savaitgalis tinkamas pažinčių ratui plėsti, reikiamiems kontaktams užmegzti. Tikėtinos konfliktinės situacijos asmeniniuose santykiuose – energijos perteklių verčiau nukraukite sportuodami ar užsiimdami kita aktyvia veikla, nei švaistydami bergždiems ginčams.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Dvynių zodiako ženklo atstovų laukia pažinčių kupinas savaitgalis. Tiek šeštadienį, tiek sekmadienį vienokia ar kitokia forma vis teks sugrįžti prie dalykinių reikalų. Tai palankus laikas įvairiems seminarams, mokymams, kuriuose galėtumėte užmegzti naudingus kontaktus ir tobulinti profesinius įgūdžius. Tai nėra tinkamas metas rizikuoti ar veltis į avantiūras – nukentėsite.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šeštadienį laukia daug netikėtų posūkių, tačiau sugebėsite ramiai, be streso reaguoti į nenumatytus pokyčius. Pirmoji savaitgalio diena bus itin sėkminga – pildysis norai, pasiteisins lūkesčiai. Tai puikus laikas keliauti, reklamuoti savo veiklą ar paslaugas, mokytis, plėsti akiratį. Daug puikių įžvalgų ir suvokimų ras einantys dvasinio tobulėjimo keliu. Sekmadienis – painus, bus lengva suklysti, pasiduoti blogai įtakai.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Visus svarbiausius reikalus suskubkite atlikti pirmoje šeštadienio dalyje, vėliau aplinkybės klostysis ne jūsų naudai. Savaitgalis žada įtampos ir stresinių situacijų, vargu ar pavyks atsipalaiduoti ir ramiai ilsėtis. Rūpesčiai, susiję su šeimos nariais, ir buitinės problemos okupuos visą jūsų laiką ir mintis. O ir patys negalėsite pasigirti puikia savijauta – nuolat jausite nuovargį.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Pirmąją savaitgalio dieną jausitės pervargę ir irzlūs, tai ypač pasakytina apie šeštadienio popietę. Vėliau nuotaikos giedrės, aplinkybės keisis. Vis labiau norėsis socializuotis, dalyvauti renginiuose ir šventėse. Šeštadienio vakaras puikiai tiks linksmybėms ir pramogoms, galimos įdomios pažintys, netikėtos staigmenos. O sekmadienį mintis okupuos finansiniai klausimai, galima įtampa asmeniniuose santykiuose.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Atrodo, visi šio savaitgalio planai bus priversti žlugti arba iškils būtinybė juos koreguoti, prisitaikyti prie pasikeitusios situacijos. Šeštadienis prasidės džiugiomis nuotaikomis ir puikiomis idėjomis, tačiau aplinkybės dėliosis jums nepalankia linkme. Galimi sveikatos sutrikimai, ypač atsargios turėtų būti Svarstyklės, turinčios širdies sutrikimų. Sekmadienis tinkamas sveikatinimosi ar gražinimosi procedūroms pradėti. Ieškokite būdų kokybiškai pailsėti.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Savaitgalio pradžioje Skorpiono zodiako ženklo atstovai skendės buitiniuose rūpesčiuose ir šeimyninėse problemose. Tačiau jau šeštadienio popietę nuotaikos ir aplinkybės kardinaliai pasikeis. Norėsis atsiriboti nuo visų rūpesčių ir varginančių klausimų. Netrūks progų pasilinksminti, sulauksite daugybės pasiūlymų ir kvietimų. Pavojus – pasiduoti pagundoms ir paskęsti malonumų jūroje. Sekmadienį įsiklausykite į tai, ką jums kužda širdis – aplankys svarbios įžvalgos, susijusios su partnerystės tema.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Savaitgalį Šaulius užgrius buitiniai, šeimyniniai reikalai. Teks nemažai pasinervinti dėl smulkmenų, tačiau pavyks įveikti visus nesklandumus. Verčiau pernelyg neatvirauti, neatskleisti visų savo planų ir motyvų – labai tikėtinas slaptas noras pakenkti, išdavystės. Galimos lemtingos pažintys, gali užsimegzti ar atsinaujinti slapti meilės romanai. Sekmadienį didžiausią džiaugsmą ir nusiraminimą teiks nuoširdus bendravimas su artimiausiais žmonėmis.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Ožiaragio zodiako ženklo atstovai susidurs su neatidėliotinais reikalais ir netikėtais rūpesčiais šiomis dienomis. Pamirškite apie ramų poilsį, reikės spręsti buitines ir dalykines problemas. Finansų tema taip pat kels nemažai nerimo, ypač šeštadienį. Ginčai, apribojimai, įvairūs nemalonumai bus neatsiejama šio savaitgalio dalis. Nestandartiškas požiūris į esamas problemas ir gebėjimas prisitaikyti prie aplinkybių gali padėti išspręsti nesklandumus.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šį savaitgalį Vandeniai džiaugsis sėkme piniginiuose reikaluose. Tinkamas laikas ieškoti papildomų uždarbio šaltinių, kreiptis finansinės pagalbos. Spręsis šeimyninės problemos ir rūpesčiai, susiję su gyvenamąja vieta. Sekmadienį jausitės pavargę nuo monotonijos – atsiribokite nuo įprastos veiklos ir susiorganizuokite smagią pramogą su bičiuliais. Tačiau būtina paisyti saiko – lengvai pasiduosite pagundoms.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šiomis dienomis puikių rezultatų atneš kūrybinė veikla, dvasinės praktikos, savianalizė. Palanku išsiruošti į tolesnę kelionę, megzti reikalingus kontaktus su užsienio šalių atstovais. Savaitgalį Žuvų zodiako ženklo atstovai bus aktyvūs ir iniciatyvūs. Lengvai prisitaikysite prie bet kokių aplinkybių, norėsis dėmesio ir veiksmo. Tiek šeštadienį, tiek sekmadienį laukia malonios staigmenos ir įdomios pažintys.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius