Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – rugsėjo 23–24 d.

Gražaus savaitgalio jums linki astrologė Lana Kutkytė.
Jurginai
Jurginai / „Fotolia“ nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Galimai turėsite nemenkų išlaidų arba reikalų, susijusių su nemaža pinigų suma. Taigi, savaitgalis gali būti gana rizikingas ir reikalaujantis atsakomybės jausmo. Asmeniniame gyvenime laukia nemažai aistros proveržių, santykių aiškinimosi, o kai kuriems - ir pavydo proveržių. Svarbiausius reikalus geriausia tvarkyti šeštadienį bei sekmadienio pirmoje dienos pusėje.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Bus labai svarbu tinkamai reprezentuoti savo veiklą visuomenėje. Būsite veiklūs ir pastebimi aplinkinių, todėl skirkite pakankamai dėmesio savo išvaizdai, būkite mandagūs bei punktualūs. Pasaugokite savo gerą vardą ir neskubėkite pernelyg atvirauti su kitais - tai gali neigiamai atsiliepti įvaizdžiui. Asmeniniame gyvenime laukia daug gražių akimirkų.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Nors ir savaitgalis, tačiau poilsiauti teks retam šio ženklo atstovui. Laukia nemažai smulkių, bet svarbių darbų, kurių nepavyks atmesti. Pagaliau nesunkiai sutvarkysite tuos reikalus, kurie anksčiau atrodė sunkiai sutvarkomi. Sveikata gali tapti viena svarbiausių temų, tad galite lengvai sužinoti daug vertingos informacijos apie sveikatos stiprinimo galimybes.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šis savaitgalis gali būti vienas iš geriausių rugsėjį, ypač jei turite galimybių atsitraukti nuo nemalonios veiklos ir skirti laiko tiems dalykams, kurie teikia jums džiaugsmą. Tai nepalankus metas sunkiems darbams, tačiau puikus meilei, pasimatymams, flirtui, sportui, žaidimams, laiko leidimui su vaikais arba artimais draugais. Nepagailėkite aplinkiniams dovanų ir komplimentų.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Savaitgalį geriausia būtų praleisti su pačiais artimiausiais ir mylimiausiais žmonėmis. Tai metas, kuomet bus svarbu skirti jiems pakankamai laiko ir jei prireiks - paaukoti dalį savo asmeninių planų. Svarbu bus pasirūpinti ne tik savimi, bet ir šeimos nariais, nes savanaudiškumas bus ypač netoleruojamas ir gali gerokai sugadinti santykius. Vaisingos dienos tiems, kurie ketina užsiimti remonto darbais.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Mokėkite apginti savo nuomonę, tačiau neįsivelkite į ginčus ir nereikalingas diskusijas, o tuo labiau į apkalbas. Aplinkui bus nemažai žmonių, norinčių su jumis bendrauti, o ir patys nevengsite komunikuoti su aplinka, tačiau svarbu atsirinkti informaciją, kurią priimate arba skleidžiate, bei kruopščiai atsirinkti pašnekovus. Puikiai gali pavykti netolimos išvykos.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Savaitgalis leis rasti naujų uždarbio šaltinių tiems, kuriems tai aktualu. Jei tik skirsite laiko savo materialiai gerovei ir jos tobulinimui, galite nemažai nuveikti ir savaitgaliui einant į pabaigą pasijusti ypač patenkinti pasiektais rezultatais. Svarbiausiais reikalais verčiau užsiimti šeštadienį bei sekmadienį iki 15 val., o likusią savaitgalio dalį skirti gyvenimo malonumams.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Energijos veikti, optimizmo bei pasitikėjimo savo jėgomis turėsite daugiau nei visuomet, tad šis savaitgalis gali būti vienas geriausių šį mėnesį. Asmeniniame gyvenime sulauksite malonaus dėmesio, tačiau ir patys nevengsite rodyti iniciatyvą ir leisite kitam žmogui sužinoti apie savo jausmus jam. Jei norėsite skirti laiko darbo reikalams, padarysite nemažai svarbių žingsnių sėkmės link.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Neatviraukite su kitais per daug, praleiskite daugiau laiko vienumoje arba gamtoje - tai metas, kuomet galite susidurti su klasta, aplinkinių antpuoliais, nedėkingumu, apkalbomis. Taigi, bendravime pasitelkite saiką, santūrumą, ypač su tais, kurie paprastai jums nėra draugiški. Sėkmingiausias savaitgalio laikas nusimato antrąją šeštadienio dalį.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Galite pajusti įkvėpimą keisti darbo vietą, pareigas arba visą karjeros sritį iš esmės. Šio savaitgalio idėjos gali kai kuriuos paskatinti ieškoti tinkamesnio darbo kitus nei dirba dabar, o gal net emigruoti dėl šios priežasties. Kai kuriems gali ateiti įdomios ir perspektyvą turinčios idėjos arba pasiūlymai, kuriuos verta apsvartyti. Nors meilei savaitgalis ir nėra vaisingas, tačiau darbams yra išties sėkmingas.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šis savaitgalis gali būti vienas geresnių šį mėnesį, tačiau tik tuo atveju, jei jį skirsite ne linksmybėms, o rimtiems reikalams. Šeštadienis ypač puikiai tinka naujų ir svarbių projektų pradžiai, ypač laikas iki 19.30 val. Vakaras vaisingas tiems Vandeniams, kurie užsiima kūryba, dvasinėmis praktikomis. Sekmadienį atsargiai dalinkite pažadus, nes aplinkiniai jų taip paprastai nepamirš.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Greičiau nei visuomet galėsite spręsti daugelį klausimų, lengva bus suvokti geriausias perspektyvas, susitarti su autoritetingais žmonėmis bei gauti jų paramą. Meilės sferoje dėmesio ir nuotykių greičiausiai nepritrūksite, ypač jei neužsidarysite nuo aplinkinių ir gyvensite aktyviai. Sekmadienio antrąją dienos dalį patartina sulėtinti tempą ir pradėti ruoštis kitos savaitės darbams.

Horoskopą sudarė astrologė Lana Kutkytė (sadhanacentras.lt)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius