Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – rugsėjo 30–spalio 1 d.

Su šypsena nulydime rugsėjį ir pasitinkame dar spalvingesnį spalį. Gražaus savaitgalio!
Spalvingieji „Macarons“ – prancūzų virtuvės šedevras.
Spalvingieji „Macarons“ – prancūzų virtuvės šedevras. / „Shutterstock“ nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Draugai taps svarbia savaitgalio tema. Vienumoje bus sunku kažką rimto nuveikti, tad pasistenkite neatsiriboti nuo aplinkinių ir pasidalinti su jais savo idėjomis. Kiti žmonės noriai patars ir pagelbės daugiau nei patys manote.

Sekmadienį svarbu vengti egoizmo, šaltakraujiškumo. Neatsisakykite suteikti pagalbos, jei jūsų to prašys - padarykite, ką galite geriausio.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Nors ir savaitgalis, tačiau poilsio gali būti mažai. Išties laukia gana produktyvus metas, ypač tiems, kurie turi aiškių tikslų ir moka planuotis savo laiką. Asmeniniame gyvenime gali kilti nesusipratimų, nesusikalbėjimo, tad meilės reikalus atidėkite kitai savaitei, o šį savaitgalį paskirkite savo karjerai, mokslams, aukščiausiems tikslams bei rimtiems susitikimams.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Savaitgalis palankus meilės nuotykiams, aktyviam laisvalaikiui, kelionėms, saviraiškai. Norėsis peržengti savo įprasto gyvenimo ribas bei gyventi plačiau nei visuomet. Visgi, tai kas vyraus pernelyg intensyviai, tačiau bus savanaudiška ir neteiks naudos jūsų evoliucijai, jau savaitgaliui artėjant į pabaigą gali būti apribojama arba atimta, užblokuota pačios Visatos.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Savaitgalio energija gali nunešti jus ten, kur net neplanavote būti. Tai dinamiškas, kupinas staigmenų laikas, kuris padovanos nuostabių lobių, kurie praturtins jus tiek išoriniame, tiek ir vidiniame pasaulyje. Vis dėlto prieš tai gali tekti patirti nemažai streso, pakovoti už savo poziciją, pakoreguoti veiksmų planą arba atlaikyti aplinkinių spaudimą.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Daug dėmesio teks skirti kitų žmonių reikalams, darbams, emociniams poreikiams. Vis dėlto tai šiuo metu yra būtina, nes atneš naudos ne tik kitiems žmonėms, bet ir jums patiems. Neatsisakykite bendravimo, bendradarbiavimo ir aktyvaus socialinio gyvenimo - tai šį savaitgalį atneš daugiau naudos, nei bandymas savo reikalus spręsti individualiai.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Asmeniniame gyvenime galite nepriimti jokių kompromisų ir turėti savo nustatytas ribas, kurios santykiams veikiau pakenks, nei juos praturtins. Jei galite, pasistenkite susilaikyti nuo teisimo, kritikos ir galvojimo, kad žinote, ką ir kaip aplinkiniai privalo daryti. Neteiskite kitų ir leiskite jiems būti savimi - tai gali leisti išvengti nemalonių kivirčų.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Savaitgalis nusimato pakankamai margas, nevienareikšmiškas. Asmeniniame gyvenime susitvarkysite nesunkiai, kadangi aiškiai jausite, su kuo jums pakeliui, o su kuo reikėtų atsisveikinti. Aplinkiniai dėmesio ir komplimentų padovanos daugiau nei pakankamai, o tai suteiks daug malonių akimirkų. Visgi darbe gali kilti sunkumų dėl nepakankamai gerai atliktų pareigų.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Savaitgalis gali būti emocingas, kupinas audringų išgyvenimų, kuomet jūsų santykiai su mylimiausiais žmonėmis gali sustiprėti arba, atvirkščiai, pereiti nemaloniai apsivalymo situacijas. Viską išmintingai pasverti ir išlaikyti emocinę pusiausvyrą greičiausiai nebus lengva. Saugokite sau brangiausius asmeninius bei darbinius ryšius, nes likimas gali tikrinti jų stiprumą.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Gali tekti daug bendrauti, tačiau greičiausiai stigs kantrybės, objektyvumo, noro suprasti ir išgirsti kitą žmogų, tad gali kilti įtampa, smulkus žodiniai konfliktai. Pasistenkite bendrauti tik su tais, kuriuos paprastai suprantate iš pusės žodžio bei atidėkite rimtus susitikimus kitai savaitei, o šį savaitgalį skirkite smulkių ir greitai užbaigiamų reikalų tvarkymui.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Protingiausia veikti neskubant ir kiekvieną žingsnį gerai apgalvoti - taip jausitės saugiau. Savaitgalis nusimato gana neblogas, tačiau tik tuo atveju, jei sau leisite veikti ramiai, kadangi dinamiškose situacijose greičiau nei visuomet susipainiuosite. Daugumai gali kilti noras atidėti darbus kitai savaitei ir leisti sau maloniai tinginiauti, tai šį kartą gali būti net naudinga.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Energijos, optimizmo ir pasitikėjimo savimi turėsite tiek, kad net ir be aplinkinių žmonių pagalbos gebėsite pasiekti tiek, kiek įprastai pasiektumėte per savaitę. Tai išties neblogas metas naujų projektų pradžiai, svarbiems susitikimams bei įvairiai veiklai, kuri reikalauja savarankiškumo ir drąsos. Meilės sferoje lengvai pasiduosite iliuzijai, tad viską tikrinkite ir neskubėkite kažką spręsti.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Norite to ar ne, teks veikti ramiai, nesiveržiant į priekį bei apgalvojant kiekvieną smulkmeną, nes tik taip bus įmanoma nepridaryti klaidų santykiuose arba darbe. Neleiskite aplinkiniams jūsų skubinti ir daugiau dėmesio skirkite ramiam buvimui gamtoje, vienumoje arba vietoje, kurioje jaučiatės saugiai. Šio savaitgalio sapnai atneš ypač daug naudingos informacijos.

Horoskopą sudarė astrologė Lana Kutkytė (sadhanacentras.lt)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius