Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – rugsėjo 4–5 d.

Laukia pora gana emocingų, aistringų, tačiau šiltų dienų – puikus laikas įvairioms šventėms, viešiems, kultūros renginiams, tiesiog kažkur su kompanija ar net su gerai susiklausiusiu darbo kolektyvu intensyviau praleisti laiką. Tai lems Mėnulis, keliaujantis džiugiu, dosniu Liūto Zodiako ženklu, palaikydamas visas smagias, kūrybines, gana aktyvias veiklas, visus laisvalaikio užsiėmimus, taip pat ir poilsį, geriausiai gražioje, netgi prabangioje aplinkoje.
Skaitymas (asociatyvi nuotr.)
Skaitymas (asociatyvi nuotr.) / 123RF.com nuotr.
Temos: 1 Horoskopai

Kiekvienas norės būti karaliumi, tačiau daugiausia laiko reikėtų teikti mylimam žmogui bei vaikams, geras laikas teikti dovanas. Ypatingas laikas asmeniniams santykiams puoselėti – tiek šviežiai įsimylėjusiems ar ieškantiems antrosios pusės, tiek ir brandesnėms poroms. Aistrų, pavydo scenų gali kilti daug, tad bus svarbu išlaikyti jautrumą ir pagarbą kiekvienam, kad ir kokį vaidmenį jis vaidintų.

Antra vertus, tai ir labai darbingos dienos, tad verta imtis pertvarkų namuose, darbo vietoje, suorganizuoti talką, taip pat ir pasitarimams, planų koregavimui, tačiau visus reikalus pasistenkite sutvarkyti iki pirmadienio. Gana geras laikas ir pirkiniams, tačiau turėkite galvoje, kad Mėnulis jau senas, tad tai turėtų būti arba gerai apgalvoti, suplanuoti pirkiniai, arba tiesiog malonios džiuginančios smulkmenos, laisvalaikiui, hobiui skirti dalykai, komunikacijos įranga. Tiesa, tai vis dėlto laikas, kuomet itin svarbu išlikti etiškiems, vengti grubių šnekų, atsiriboti nuo manipuliacijų, plepalų, tikrinti informaciją, pasaugoti save ir aplinkinius.

Šeštadienį palanku dėvėti tamsių, griežtų spalvų drabužius, puoškitės balto nefrito, žadėto dirbiniais. Maistas turėtų būti lengvas, verčiau valgyti dažniau, tačiau po mažiau. Labiausiai tiks pieno produktai, sriubos, sultiniai. Atsisakykite mėsos, kitų grubių, sunkiau virškinamų produktų.

Sekmadienį palanki žalia bei gelsvai žalia spalvos aprangoje, apsaugos žaliai rusvas jaspis, chrizoprazas. Maistas turėtų būti paprastas, ypatingai tiks įvairūs kruopų gaminiai, troškiniai, taip pat ir lapinės daržovės, žalumynai, visas augalinis maistas.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Labai emociškai intensyvios, tačiau gražios abi savaitgalio dienos, itin tinkamos praleisti kartu su antrąja puse, šeima, pasirūpinti artimaisiais, gera jų nuotaika – būsite mylintys ir mylimi, džiugūs ir aistringi. Verta kažką visai nauja įsigyti buičiai, darbo vietai ar sveikatai pagerinti, taip pat ir profesinei veiklai – aptarti su viršininku ir su jums svarbiais asmenimis būsimus darbus, ieškoti paramos.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Savaitgalis labai šeimyniškas, tačiau vargu, ar pavyks ramiai išsėdėti namuose, nebent sugalvotumėte rimtų pertvarkų ar didesnę šventę, palanku imtis kūrybinių projektų, paieškoti naujų galimybių, ypatingai, jeigu norite, kad darbas prilygtų laisvalaikiui. Bendraukite, ieškokite galimybių, tačiau bus svarbu suvokti pagrindinį tikslą – ar verta aukoti save tik dėl pinigų?

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Bendravimas, kompromisų ieškojimas, gebėjimas tartis ir susitarti per savaitgalį padės jums išspręsti gana daug įvairių reikalų, tad pasinaudokite proga ir imkitės veikti. Verta užsiimti nekilnojamojo turto, finansinių šeimos, palikimo reikalų tvarkymu, tačiau tuo pačiu ir tęsti jums rūpimų projektų įgyvendinimą arba prikelti senas idėjas. Antra vertus, raskite laiko ir poilsiui, pasirūpinkite savimi.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Puikus laikas pirkiniams, finansinių reikalų tvarkymui, skolų grąžinimui, pasirūpinti būsto jaukumu, galbūt ir naujais namais. Tiesa, prireiks gana daug stiprybės, jeigu norėsite vienu ypu sutvarkyti gerokai įsisenėjusius reikalus. Bus itin svarbu kalbėtis, derėtis, kuo labiau suderinti savo ir antrosios pusės interesus – aistrų bus daug, tad pasistenkite likti nuoširdžiais, venkite slapukauti.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Puikus, intensyvus jūsų laikas, kuomet, regis, atsiveria visos galimybės, esate nusiteikę įveikti visas kliūtis ir išspręsti visas problemas, taip pat ir santykių. Geras laikas pagaliau sutvarkyti finansinius reikalus – tegu ir aplinkybėms spaudžiant, verta atiduoti skolas, imtis buities, darbo sąlygų gerinimo, pasirūpinkite ir tais, kurie priklauso nuo jūsų geranoriškumo ir dosnumo.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Geras laikas tiek pirkiniams, tiek sutvarkyti daugybę susikaupusių buitinių bei profesinių reikalų. Svarbiausia, daugiau laiko skirkite mylimam žmogui, vaikams, nors ir gali būti sudėtinga suvaldyti emocijas, atsikratyti viduje besikaupiančių baimių dėl jų sveikatos, saugumo, noro apginti juos nuo viso pasaulio. Pabūkite kuo daugiau su savimi, pažvelkite į situaciją tarsi iš amžinybės tolumų.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Ypatingas laikotarpis, kuomet tiesiog sprendžiasi arba turite galimybių išspręsti aktualias, jums rūpimas problemas – pasistenkite per savaitgalį nuveikti kuo daugiau. Visų jūsų diplomatinių gebėjimų ir iškalbos prireiks, jei norėsite išlaikyti gerus santykius su tėvais, imantis jų, ypatingai su paveldėjimu, nekilnojamuoju turtu susijusių reikalų. Likite kuo neutralesni, ieškokite draugų pagalbos.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Nors ir savaitgalis, visą dėmesį būsite linkę skirti profesiniams reikalams. Svarbiausia, kad pavyks daug nuveikti, išsiaiškinti, gerokai pajudėti pirmyn, tik būkite tvirti, jeigu tektų ginti savo interesus – dabar turite visas galimybes, svarbu išdrįsti nuoširdžiai išsakyti savo emocijas. Ieškokite šeimos, artimųjų pagalbos, galite sulaukti malonaus siurprizo iš antrosios pusės.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Gražus, sėkmingas savaitgalis – esate pilni energijos ir geriausių norų – pats laikas išvykoms, susitikimams, taip pat ir dalykiniams, spręsti finansinius, įsisenėjusius skolų reikalus, ieškoti užtarimo, paramos. Ieškokite visiškai jums galbūt naujų, tačiau galbūt jau kadaise pasiteisinusių problemų sprendimo būdų ir pakovokite už savo interesus.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Panašu, kad savaitgalį teks pasistengti ginant savo reputaciją ir tvarkant finansų bei širdies reikalus. Visa laimė, kad turite tiek patirties, tiek pakankamai žinių ir palaikymo, todėl ta proga ieškokite paramos, tarkitės dėl naujų projektų bei galimybių. Pats metas atsikratyti skolų, sutvarkyti įsisenėjusius finansinius klausimus. Raskite laiko sveikatinančiai išvykai.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Daug jūsų dėmesio ir stiprybės pareikalaus mylimo žmogaus reikalai, tačiau tuo pačiu tai ir didelių jausmų bei didelių atradimų metas. Puikus laikas kelionėms, ypatingai ekstremalioms, taip pat susijusioms su sveikatinimu, radikalesniems gyvensenos pokyčiams, sąmoningumo, vidinės stiprybės išbandymams.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Gana sudėtingas metas, priversiantis jus gan rimtai pasirūpinti sveikatos reikalais, tačiau tuo pačiu ir apginti savo jausmus, pasaugoti save ir mylimą žmogų nuo gana agresyvaus spaudimo – labiau pasikliaukite vieni kitais, galite atrasti savyje gerokai daugiau stiprybės, negu galėjote įsivaizduoti, visiškai naujai atskleisti sau mylimą žmogų ir savo jausmus jam.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius