Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Savaitgalio horoskopas – sausio 19–20 d.

Astrologė Viktorija Greviškienė pateikia savaitgalio prognozę. Daugiau laiko skirkite poilsiui ir maloniems atradimams!
Mergina su prancūzų buldogu
Mergina su prancūzų buldogu / 123RF.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Savaitgalį Avinai bus paskendę buitiniuose reikaluose. Nenustebkite, jei susidursite su įvairiais trukdžiais ir problemomis. Norėsis kaip geriau, o gausis, kaip visada. Tikėtina daugiau įtampų ir ginčų su šeimos nariais. Regis, kiekvienas turės savo nuomonę. Bus silpnesnis imunitetas, didesnė traumų tikimybė. Laukia itin romantiškas šeštadienis. O štai sekmadienis, konfliktiška diena. Gali varginti prastesnė savijauta, svarbu nepervargti.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Tai tinkamos dienos pramogoms ir linksmybėms. Tačiau venkite rizikų, ekstremalių veiklų – didesnė traumų tikimybė. Savaitgalį netrūks romantiškų pasimatymų, gali užsimegzti intriguojančios pažintys. Daugiau laiko skirkite savo partneriui, puoselėkite artimus ryšius. Galite sulaukti kvietimų leistis į smagias išvykas, dalyvauti renginiuose, prezentacijose. Tinkams metas transporto priemonių remontui.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Dvynių zodiako ženklo atstovų laukia įtemptos dienos. Tikėtini stipresni konfliktai, ypač su autoritetingais žmonėmis. Analizuokite savo mintis ir žodžius, šiomis dienomis gausite daug svarbios informacijos apie savo pasąmonines programas. Šeštadienis bus produktyvesnis ir optimistiškesnis. O štai sekmadienį vyraus šekspyriškos nuotaikos, gali pasireikšti savęs gailėjimasis, destruktyvus elgesys.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Jeigu savaitgalį turite nusimatę kažką svarbaus, atlikite tai šeštadienį. Šią dieną jums seksis, nuolat atsidursite tinkamoje vietoje, tinkamu laiku. Aplankys puikios idėjos ir įžvalgos, rasite originalių sprendimų esamoms problemoms. Tiesa, staiga gali pasikeisti planai, reikės mokėti prisitaikyti. Sekmadienis kritinė diena. Leiskite ją kuo ramiau, saugioje, pažįstamoje aplinkoje. Tikėtini konfliktai, susidursite su būtinybe priimti reikšmingą sprendimą.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Verčiau atsiriboti nuo atsakingos veiklos savaitgalį, tai ypač pasakytina apie šeštadienį. Vyraus slogios nuotaikos, bus sunku atsispirti destruktyvioms mintims. Gali apimti didelis noras kažką iš esmės keisti savo gyvenime, nutraukti esamus santykius ar provokuoti konfliktus. Susilaikykite nuo skubotų veiksmų ir sprendimų, pridarysite daugiau žalos negu naudos. Tiek šeštadienį, tiek sekmadienį didelė traumų tikimybė – būkite atsargūs. Puikus metas savianalizei, dvasiniam tobulėjimui.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Tikėtina, jog susidursite su pavydžiais bei pikto linkinčiais žmonėmis. Šiomis dienomis blogis bus gerai užsimaskavęs, dėvės draugiškai besišypsančią kaukę. Nebūkite naivūs, pernelyg neatviraukite, atidžiai tikrinkite visą iki jūsų atėjusią informaciją. Galimi stipresni konfliktai draugų, didesnių kolektyvų tarpe. Savaitgalį negatyvios mintys ir žodžiai bus ypač pavojingi, visais būdais venkite agresijos. Galite sulaukti finansinės sėkmės.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Svarstyklių zodiako ženklo atstovai mėgausis priešingos lyties dėmesiu. Ypač palankus laikas vienišiems šio zodiako ženklo atstovams, pasiruošusiems rimtiems santykiams – tikėtinos perspektyvios pažintys. Ilgalaikėse partnerystėse galimos šiokios tokios krizės, greičiausiai susijusios su buitimi, bendro biudžeto klausimais. Skirkite laiko dalykinei veiklai, profesiniam augimui – tam itin palankus metas. Sekmadienį venkite neaiškių kompanijų, pernelyg neatviraukite, ypač su mažai pažįstamais žmonėmis.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Laukia nemažai diskusijų ir nesusipratimų su giminėmis bei bičiuliais. Neramios mintys apie darbus neleis ramiai gyventi, mėgautis užsitarnautu poilsiu. Gali gęsti transporto priemonės, didesnė avarijų rizika – būkite itin atsargūs už vairo. Tinka tvarkyti finansinius reikalus, spręsti pinigines problemas. Teks veikti slapta. Šiomis dienomis būsite linkę leistis į manipuliacijas, bet kokia kaina sieksite to, ko jums reikia.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Nors svarbių planų ir projektų realizacijos dar teks šiek tiek palaukti, savaitgalį vyraus puikios nuotaikos. Gebėsite motyvuoti aplinkinius, uždegti savo optimizmu. Daugiau laiko skirkite poilsiui, atsiribokite nuo svarbių reikalų. Tai puikus laikas savianalizei, dvasiniam tobulėjimui. Fortūna vėl ims šypsotis meilėje ir piniginiuose reikaluose. Puoselėkite savo talentus, atskleiskite kūrybiškumą.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Tai ne pats smagiausias savaitgalis Ožiaragiams. Didelė traumų, klaidų ir konfliktų tikimybė. Galimi nesusipratimai tiek dalykiniuose, tiek asmeniniuose santykiuose. Įtempta darbo savaitė nepraeis be pėdsakų – tikėtini sveikatos sutrikimai, chroniškas nuovargis. Daugiau laiko skirkite poilsiui, venkite bet kokių rizikų bei ekstremalių veiklų.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šeštadienis – kritinė diena. Būsite linkę neapgalvotai rizikuoti ne tik savo gerove, bet ir gyvybe. Venkite bet kokių drastiškų veiksmų, lanku apeikite konfliktiškas situacijas. Daugiau laiko skirkite poilsiui ir savianalizei. Tai itin avaringas metas. Gali paūmėti problemos su širdimi. Tiek šeštadienis, tiek sekmadienis netinkamas laikas reikšmingoms permainoms vykdyti – vėliau dėl to smarkiai gailėsitės.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Savaitgalį Žuvų zodiako ženklo atstovai susidurs su praeities šešėliu. Gali būti, jog į jūsų gyvenimą sugrįš seniai matyti žmonės ar atsinaujins anksčiau nutrūkę santykiai. Vyraus melancholiškos nuotaikos, norėsis dairytis atgal, kapstytis senuose prisiminimuose. Tai puikus metas dvasiniam tobulėjimui, kūrybinei veiklai bei meninei raiškai. Skirkite daugiau laiko mylimiems žmonėms, šiomis dienomis jiems labai reikės jūsų dėmesio ir šilumos.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius