Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – sausio 2–3 d.

Jeigu esate darboholikas, šios šventinės dienos jus turbūt baigia išvesti iš pusiausvyros – niekas nevyksta, nelabai yra ko norėti, viskas taip paprasta, žemiška, o širdis trokšta kūrybos, teatro, džiaugsmo. Jeigu ir yra jausmas, kad tai tyla prieš audrą, šeštadienį jo turėtų gerokai sumažėti – skleisis noras dalintis šiluma, nuveikti kažką smagaus, ypatingo.
Šeima
Šeima / 123RF.com nuotr.

Juk Mėnulis keliauja su dosnumu, orumu siejamu ir dėmesį labai mėgstančiu Liūto Zodiako ženklu, gražiai palaikomas ugniniuose ženkluose esančių Marso ir Veneros – tad veikite, kurkite, daugiau pajudėkite, prisiminkite savo paslėptus talentus, pradžiuginkite mylimuosius ir vaikus, tik būkite atsargūs su ugnimi!

Ugnines šeštadienio nuotaikas geriausiai subalansuos tamsesnės, griežtesnės pilka, žalia, mėlyna ar ruda spalvos, pasaugos baltas nefritas, žadeitas. Maistas turėt būti lengvesnis, valgykite sriubas, pieno produktus – galima ir dažniau, tačiau saikingai.

Sekmadienį Mėnulis jau bus perėjęs į rūpestingumo, tvarkos ir švaros, už sveikatą atsakingą Mergelės ženklą, tad puikus laikas susitvarkyti po visų švenčių, pasiruošti grįžimui į darbus ar mokslus, gražiai susirūšiuoti daiktus ir būtinus darbus, sugalvoti kažką tokio naujo ir naudingo, jums gerokai palengvinsiančio gyvenimą, pagerinsiančio sveikatą. Daugiau laiko skirkite šeimai, namams.

Sekmadienio nuotaikas puikiausiai atitiks ryškesnių žalių atspalvių drabužiai, papuošalai su žalsvu jaspiu, chrizoprazu. Maistas turėtų būti paprastas, švelnesnis, daugiau augalinis – kruopos su daržovėmis, žalumynais, džiovintais vaisiais.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šeštadienį dar leiskite sau maloniai atsipalaiduoti – noro judėti, linksmintis, kažką gražaus nuveikti bus tikrai daug, svarbu žiūrėkite į viską geranoriškai, išvenkite aštresnių bendravimo kampų.

Sekmadienį tikriausiai nutarsite, kad užtektinai pailsėjote, pajausite norą nuveikti kažką naudingo šeimai, artimiesiems, pasirūpinti jų gerove, patogumu – tiesiog darykite.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Per šventes pailsėti jums gali būti ir sunkoka – vis jausite pareigą pasirūpinti namiškiais, parodyti savo meilę jiems, sukurti šventišką nuotaiką.

Vis dėlto sekmadienį skirkite sau – juk kartais galima tiesiog nieko neveikti ir kaupti jėgas ateičiai, pasvajoti. Sekmadienį jus vargu ar kas nors sulaikys – noro imtis kažkokios smagios veiklos, įgyvendinti tai, ką sugalvojote, bus daug.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šventės yra šventės, tad noras pabendrauti, maloniai pasišnekėti su artimais ir mylimais žmonėmis, pasveikinti vieni kitus šeštadienį taps bene pagrindine jūsų veikla.

Pasidžiaukite tuo, nes jau sekmadienį laukia darbai – norėsite susitvarkyti namus, pasiruošti darbų ar mokslų savaitei.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Tikėtina, kad per šventines dienas daugiau dirbsite negu švęsite – panašu, kad turėsite iš to ir materialios naudos, tik svarbu susilaikykite nuo noro išleisti tai, ką užsidirbę.

Sekmadienį nuotaikos bus jau kitos, imsitės įvairių smulkių reikalų, sulauksite skambučių, tinkamas laikas tvarkyti dokumentus, informaciją, pradėti mokytis to, kas padėtų jums įgyvendinti savo idėjas.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šeštadienį pajausite švenčių galią – pavyks puikiai atsipalaiduoti, pasidžiaugti mylimu žmogumi, vaikais, nuveikti kažką ypatingo, nekasdienio, įkvepiančio.

Išnaudokite progą, nes jau sekmadienį mintys ims suktis apie visai žemiškus reikalus – suksite galvą dėl darbo reikalų ir uždarbio, kaip geriau aprūpinti šeimą. Pats laikas ruoštis įtemptiems darbų metams.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Vargu, ar šeštadienį labai norėsite kur kišti galvą iš namų – šventinės dienos suteikia jums galimybę pailsėti ir sukaupti jėgas naujiems darbams ir iššūkiams. Tad šiandien venkite intensyvesnių darbų ar išvykų.

Sekmadienį pasijausite atgimę – pajausite artimųjų tiek palaikymą, tiek ir supratimą. Puikus laikas imti įgyvendinti savo idėjas.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šeštadienį dar pasidžiaukite šventinėmis nuotaikomis, skirkite laiko atsipalaidavimui, širdingesniam ir maloniam pabendravimui su draugais, bičiuliais.

Sekmadienį, tikėtina, pasijusite persisotinę visko ir mielai panorėsite tyliai, ramiai imti ir nuveikti ką nors paprasto, žemiško, realizuoti savo sumanymus ar tiesiog skirti daugiau laiko sau.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Savaitgalį šventėmis jums vargiai ar kvepės, nes veiklos bus daug – tiek profesinių, tiek asmeninių darbų, ypatingai bendravimo, dokumentų tvarkymo. Galite turėti reikalų ir su valdžios institucijomis.

Sekmadienis jums bus kiek lengvesnis, tačiau tikėtina, kad sulauksite draugų, bičiulių dėmesio, gali tekti atnaujinti nutrūkusius ryšius, daugiau bendrauti asmeniškai.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šeštadienį turėsite progos pasimėgauti šventinėmis nuotaikomis, pasidžiaugti artimaisiais, vaikais – jei tik turite galimybę, daugiau judėkite, išvykite į gamtą, sportuokite ar šokite – visa tai suteiks jums malonaus pasitenkinimo jausmą.

Sekmadienį nuotaikos bus jau visai kitos – mintys ims suktis apie darbus ir tai, ką artimiausiu metu reikėtų nuveikti.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šeštadienį, tikėtina, būsite emociškai jautrūs, gal net kiek įžeidūs ir verksmingi. Jus stebins, kad aplinkiniai sunkiai supranta tai, ką jaučiate, ko siekiate – išties jums sunku visa tai parodyti.

Būkite atviri sau ir tiesiog išlaukite, nes jau sekmadienį pasijausite visai gerai, būsite darbingi ir linkę nuveikti daug gerų darbų, įgyvendinsite tai, ką esate sugalvoję.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šeštadienį bendravimas su bičiuliais, draugais, kaimynais ir kitais jums svarbiais žmonėmis pareikalaus iš jūsų gana daug kantrybės ir jėgų, gal net ištvermės.

Jūs iš tiesų traukiate kitus savo mintimis ir įžvalgomis, tačiau sekmadienį dėl to galite pasijausti pernelyg išsekę ir jautrūs. Pasirūpinkite savimi, daugiau dėmesio skirkite namiškiams.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Kad ir kaip nenorėsite kibti į darbus, jau šeštadienį jie gali priminti apie save, gali tekti spręsti gana praktiškus ir skubius gyvenimiškus reikalus – tikėtina, kad sėkmingai.

Sekmadienį pasijausite daug ramiau, būsite linkę ilgesniems pašnekesiams su artimaisiais, bičiuliais, daugiau dėmesio norėsis skirti antrajai pusei. Puikus laikas ir su verslo partneriais aptarti artimiausius darbus.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje