Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – sausio 6–7 d.

Pirmasis metų savaitgalis – koks jis?
Kraštovaizdis
Kraštovaizdis / Fotolia nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Nors ir savaitgalis, tačiau jis greičiausiai bus skirtas ne poilsiui, o būtiniems darbams, kurių negalėsite perleisti kitiems. Meilės reikaluose gali būti sunku bendrauti švelniai, romantiškai ir susilaikyti nuo priekaištu antrajai pusei. Darbe jausitės reikalingi, o kartais net tarsi nešiojami ant rankų, bet tik tuomet jei visą dėmesį sutelksite į savo pareigas.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Dienos fonas suteiks galimybę sustiprinti ryšį su savo meilės objektu, labiau jį pažinti, atrasti naujų jus jungiančių dalykų. Vertės pasitikėti tik artima aplinka, kadangi link savęs trauksite ne vien tik teigiamai nusiteikusius žmonės, bet ir tuos, kurie gali bandyti jus išnaudoti, manipuliuoti. Sekmadienio pirmoji dienos dalis yra geriausias savaitgalio laikas.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Neapsikraukite darbais, kurie nėra skubūs ir būtini. Verčiau šį laiką skirkite sutvarkyti buities, namų reikalus. Be to, jūsų šeimos nariai lauks iš jūsų dėmesio ir šiltų emocijų, tad pagrindinę energiją skirkite artimiausiems žmonėms, o ne karjerai. Tarp namų sienų jausitės saugūs, mylimi ir pozityviai vertinami, o tai suteiks daug jėgų ir paruoš kitos savaitės darbams.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Sulauksite daugiau nei visada skambučių, žinučių, pakvietimų susitikti, tačiau svarbu bus atsirinkti kontaktus, kadangi ne visi bus nešantys laimę. Atsargiau žvelkite į šeštadienio pasiūlymus ar net ir į savo pačių idėjas, kadangi šios dienos fonas gali atnešti nemažai klaidinančių situacijų. Sekmadienį skirkite bendravimui ir savo aplinkos žmones galėsite išvysti tarsi naujai.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šeštadienį pasistenkite neišlaidauti ir tuo labiau atsisakyti spontaniškų pirkinių, kadangi šie ne tik tarnautų trumpai, bei ir ilgainiui pasirodys, jog yra nebūtini. Sekmadienis puikus meilės ryšiui puoselėti, atstatyti ryšį su sau brangiais žmonėmis. Aplinkoje vyraus abipusis tikrumas, patikimumas ir noras nuoširdžiai pasirūpinti brangiu žmogumi.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Jausite poreikį susitelkti į savo asmeninę savirealizaciją ir pasiekti daugiau nei turite dabar. Tam daug progų pasitaikys abi savaitgalio dienas, tačiau šeštadienis nėra tinkamas metas svarbiems darbams ar rimtiems sprendimams. Užtat sekmadienis atneš nuostabių įžvalgų, kurios leis sukurti strategiją, leidžiančią lengviau gauti norimus dalykus.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Sėkmingi būsite tik tokiose srityse, kurias gerai išmanote ir kurios nesukelia jums jokio streso. Jūsų energijos potencialas nebus didelis, todėl pasistenkite neapkrauti savęs nebūtinais rūpesčiais, o verčiau skirkite laiko jėgų kaupimui vienumoje arba leidžiant laiką su artimiausiais žmonėmis. Venkite atskleisti kitiems svetimas ar savo pačių paslaptis.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šeštadienis gali įvelti jus į nebūtinas diskusijas, kurios bus ne tik nevaisingos, bet ir atneš susipriešinimą, konfliktus. Tad jei pokalbio metu jausite kylančias žiežirbas, atsitraukite nuo situacijos kuo greičiau. Sekmadienis, ypač pirmoji dienos pusė nusimato kaip sėkmingiausias savaitgalio metas, tad svarbiausius darbus geriausia skirti šiam laikui.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Tai darbingas savaitgalis, kuris skatins jus padaryti kažką, kas leistų įsitvirtinti profesiniame kelyje, pasiekti aukštesnį socialinį statusą. Vis dėlto atsargiai vertinkite savo idėjas ir aplinkinių pasiūlymus, kuriuos gausite šeštadienį, kadangi tai nėra palankus metas išoriniams veiksmams. Sekmadienis atneš reikiamą pagalbą sprendžiant esminius savo karjeros reikalus.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Trauks tolimi kraštai, naujos pažintys, galimybės išplėsti savo įprastos kasdienybės ribas. Tai metas, kuris skatins keisti savo vidinį bei išorinį pasaulį ir mažiau kreipti dėmesį į aplinkinių nuomonę apie jūsų asmeninius planus. Sekmadienis gali atnešti galimybę susitikti su išmintingų, autoritetą užsitarnavusių asmenių, kuris noriai suteiks jums pagalbą.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Nevienareikšmiškas savaitgalis, kuriuo metu laukia tiek praradimai, tiek ir atradimai. Pasistenkite reaguoti į susiklosčiusias situacijas greitai, bet ramiai ir suvokti, jog kai kuriuos dalykus gyvenime reikia tiesiog paleisti, užbaigti. Sekmadienį pasijusite taip, tarsi visas gyvenimas apsisuka aukštyn kojomis, tačiau tai nebūtinai bus blogai. Daug priklausys nuo jūsų požiūrio.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šeštadienį patartina atsargiai bendrauti, vengti dalinti pažadus, neįsipareigoti ir nepasirašinėti jokių sutarčių. Tai diena, kuri atneš daug iliuzijų bendravime. Sekmadienis žymiai geresnė diena, kurią verta skirti savo verslo ar meilės partneriui. Pavyks puikiai susikalbėti ir atrasti abiem naudingus sprendimus. Pasistenkite skirti dėmesio savo išvaizdai.

Horoskopą sudarė astrologė Lana Kutkytė (sadhanacentras.lt)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje