-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – sausio 9 ir 10 d.

Labai įdomus laikotarpis, kai danguje didžioji dalis planetų vis labiau telkiasi dviejose dangaus srityse – viena vertus itin aktyvūs ir staigūs Marsas su Uranu žemiškame ir su žemiškais malonumais bei vertybėmis siejamame Jaučio Zodiako ženkle, o didžioji dalis kitų, siejamų su socialiniais procesais ir iš dalies ramesnių – su tikslų siekimu, mokslo pažanga siejamuose Ožiaragio ir Vandenio ženkluose.
Šeima
Šeima / 123RF.com nuotr.

Deja, stabilumas ir pokyčiai sunkiai dera, tad įtampa visame pasaulyje kaupiasi, atomazga tikėtina kitos savaitės viduryje. Įtampą kiekvienas asmeniškai jausime pagal tai, kurias asmeninio horoskopo sritis ir kaip šios planetos palies, tačiau išlikti budriems būtina – stebėkite tai, kas vyksta aplinkui ir pajauskite, kas jums asmeniškai jau atgyvenę, o kas yra išties verta, kur vertėtų pasimokyti, o kokių savybių atsisakyti.

Palanku tai, kad Venera palankiai palaiko Marsą, tad šeimose, porose, vengiant ekstremalių užmačių, imantis konkrečių, praktinių darbų, daug ką bus galima nuveikti. Mėnulis šeštadienį 13.15 val. pereis iš paslaptingojo ir aistringojo Skorpiono ženklo į optimistišką, išmintingą ir teisingą Šaulio ženklą, palaikydamas naujus ir laisvės idėjų vėjus – ar pavyks tai pritaikyti mums kasdienoje?

Mėnulis jau senas, tad verta užbaiginėti mėnesio darbus, sutaisyti, sutvarkyti tai, ką reikia, arba pagalvoti, kuo būtų galima tai pakeisti, planuoti atnaujinimo darbus.

Šeštadienio rytą apskritai būtų verta daugiau ilsėtis, tiesiog pabūti su savimi ir mažiau kalbėti – verčiau apsitvarkykite, susilaikykite nuo rimtesnių pirkinių.

Palankiausios aprangos spalvos šeštadienį bus balta, auksinė, geltona, pasaugos baltas agatas, varis su auksu ir sidabru.

Valgyti šią dieną palanku sočiai ir tai, ko tik trokštate, nors prioritetas turėtų būti pieno produktai su vaisiais.

Sekmadienį palankiausios dangaus mėlynumo ar žydrumo spalvos, auksinė, dėvėkite lazurito, titano dirbinius.

Maistas turėtų būti lengvas, lengvai virškinamas – įvairūs traškučiai, taip pat sriubos.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šeštadienio rytą atsikvėpkite po įtemptos savaitės, apgalvokite, apibendrinkite tai, kas įvyko, galbūt pabaikite tvarkyti veiklos dokumentus, o jau nuo pietų, tikėtina, pajausite šiokį tokį jėgų ir entuziazmo antplūdį – savaitgalis itin tinkamas savo akiračiui praplėsti, užsiimti tuo, kas jums neįprasta, pagal galimybes pakeliauti, skirti daugiau laiko pažintiniams pokalbiams, filosofijai.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Ilgas šeštadienio rytas su mylimu žmogumi, ramus pašnekesys, gausesni pusryčiai būtų idealu, nes jau nuo pietų aistrų ir emocijų padaugės, abi dienas mintys suksis apie profesinius, su rimtais projektais, investicijomis susijusius, finansinius klausimus – nežinomųjų labai daug, tad susilaikykite nuo skubotų sprendimų, juolab emocijų padiktuotų.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Pirmoji šeštadienio pusė labai tinkama namams ar darbo vietai susitvarkyti, išmesti, kas nereikalinga, pasirūpinti švara, sveikata, nes jau nuo pietų gali tekti daugiau dėmesio skirti bendravimui, antrosios pusės interesams, galbūt laukia malonus susitikimas ar nedidelė šventė? Pasitikėkite artimu žmogumi – jis neabejotinai padės įveikti jūsų nerimą, gal net paskatins šį tą naudingo nuveikti.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Atrodo, profesinėje srityje radote partnerį(-ę) ar rėmėją – padangė šiek tiek nuskaidrėjo, tačiau savaitgalis bus labiau skirtas darbo nei asmeniniams reikalams. Tiesa, šeštadienio rytą bus labai sunku jus ištraukti iš svajų ar mylimojo glėbio, tačiau jau nuo pietų kibsite į darbus ir rūpesčius, kurių pastarosiomis dienomis gerokai padaugėjo.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šeštadienio rytą pasimėgaukite jaukia namų aplinka, pasimėgaukite ilgesniais pusryčiais su artimaisiais, pasitvarkykite ir nuo pietų, jei tik galite, patraukite į gamtą, pagal galimybes pakeliaukite, o jei iš namų išvykti sudėtinga, tuomet savaitgalį daugiau laiko skirkite poilsiui su knyga, surenkite vaikams ir artimiesiems smagių pramogų, pažaiskite stalo žaidimus, pajudėkite.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šeštadienio rytą pabaikite būtinus reikalus ir abi savaitgalio dienas atsidėkite namų ir artimųjų reikalams – ramus poilsis, paprasta buitinė veikla – tai tai, kas jums suteikia saugumo jausmą, padės pailsėti nuo išties lavina beužgriūvančių atsakingų darbų ir reikalų. būkite dėmesingesni sutuoktiniui(-ei), pradžiuginkite jį ir vaikus šypsena, mažu siurprizu.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Nors ir gali kilti pagundų, šeštadienio rytą apsipirkinėkite kuo griežčiau pagal sąrašą, venkite emocijų padiktuotų išlaidų, nes jau po pietų galite to pasigailėti. Savaitgalis turėtų būti gana intensyvus, jį daugiau būsite linkę skirti dokumentų tvarkymui, informacijos rinkimui, skambučiai ar laiškai, būtinybė kažkur vykti taip pat vargu ar suteiks galimybės ramiau pailsėti.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šeštadienio rytą jausitės gana gerai su savimi ar bendraudami su namiškiais, jeigu pavyks suvaldyti savo pretenzijas – o jų sau ir pasauliui pastaruoju metu susikaupė gana daug. Antra vertus, visada gelbsti suvokimas, kad iš visko galima gauti savo vertę – savaitgalis bus labai tinkamas skirti daugiau laiko pasirūpinti materialiąja savo gerove, tik venkite skubotų išlaidų.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šeštadienio rytą be jokios sąžinės graužaties skirkite poilsiui – tokiam, kuris geriausiai padės jums atstatyti savo jėgas, nes jau nuo pietų tapsite reikalingi aplinkiniams ir būsite likę griebtis jūsų laukiančių reikalų – darbų ir ilgalaikių įsipareigojimų daug, galimybės ribotos, tad padirbėti teks, tik pirma viską gerai apgalvokite, išsiaiškinkite, o tada taps aišku, ar verta daryti radikalius sprendimus.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šeštadienį ryte be didelės skubos pabaikite, apibendrinkite savaitės darbus, apsitvarkykite, o likusį savaitgalio laiką skirkite ramiam atsitraukimui nuo visų darbų ir reikalų, pamąstymams apie tai, ko iš tiesų verta jūsų veikla, ar ji atitinka svarbiausius jūsų siekius, ar leidžia pildytis svajonėms, o jei ne – ką galima būtų pakeisti? Kartais reikia tik mažo impulso – noro.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Pirmąją šeštadienio pusę vargu ar jums pavyks pamiršti profesinius reikalus – pabaikite kas pradėta, apibendrinkite rezultatus, nes jau nuo pietų mintys ims suktis ties tuo, ką smagaus galima būtų nuveikti su kitais, aptarti pasaulio ar bendruomenės problemas, pagalvoti, kuo galima būtų padėti draugams ar bičiuliams, įsitraukti į bendruomenės veiklą.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šeštadienio rytą tikriausiai pradėsite nuo pasaulio naujienų ar noro pabendrauti su toli esančiais bičiuliais ar giminėmis, tačiau jau po pietų jūsų mintys ir jausmai kryps vis labiau profesinių reikalų link – verta bus paieškoti sprendimų, kaip galėtumėte spręsti susikaupusius reikalus, o gal pagalvoti, kaip galėtumėte pakeisti tai, kas jau atgyveno?

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius