Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – spalio 13–14 d.

Auksinio rudens savaitgalis – koks jis?
Auksinis ruduo Vilniuje
Auksinis ruduo Vilniuje / Luko Balandžio / 15min nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Avino zodiako ženklo atstovų laukia linksmas, kupinas pramogų savaitgalis. Puikus laikas keliauti, semtis naujų žinių ar kitaip plėsti akiratį. Šeštadienis bus maloni, tačiau paini diena. Ką bedarytumėte, išlikite sąmoningi, jauskite saiką. Šią dieną užsimezgusios pažintys gali nuvilti ateityje. Sekmadienis palankesnis šventimui, kontaktų mezgimui. Antrąją savaitgalio dieną netrūks malonių staigmenų iš jums artimų žmonių.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Stipri Neptūno įtaka skatins Jaučius svajoti ir skrajoti padebesiais. Puiku, jei savaitgalį galite atsiriboti nuo darbų ir atsakingų sprendimų, tačiau jei reikės spręsti rimtus reikalus, galite susidurti su problemomis. Bus lengva suklysti, pasirinkti klaidingai, norėsis aklai tikėti sėkme. Antroji savaitės diena daug palankesnė reikšmingai veiklai, kelionėms bei stambesniems pirkiniams.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Dvynių laukia įtemptas šeštadienis. Teks spręsti problemas susijusias su santykiais ar svarbiais dokumentais. Šią dieną negalima skubėti, reikia vengti kategoriškų pareiškimų. Valdomi impulsų būsite linkę į drastiškas permainas, kurių vėliau gailėsitės. Sekmadienis daug ramesnė ir palankesnė diena. Galite išgirsti puikių naujienų, užmegzti perspektyvias pažintis. Tai puikus laikas romantiškiems ryšius puoselėti.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Savaitgalis puikiai tiks savišvietai, asmeniniam augimui. Būkite socialiai aktyvūs, neatmeskite kvietimų į renginius, vakarėlius - laukia ne viena įspūdinga pažintis. Tiesa, sveikatos sutrikimai gali ne juokais apkartinti nuotaiką. Šeštadienį būsite itin aktyvūs, lengvai sieksite užsibrėžtų tikslų ar sporto aukštumų, tačiau venkite avantiūrų. Sekmadienį staiga gali pasikeisti planai, bet viskas išeis tik į gerą.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Pirmąją savaitgalio dieną nuotaikos gali būti kiek melancholiškos, tačiau jėgų tikrai netrūks. Sunkiausią bus žengti pirmą žingsnį, bet vos tik imsitės veikti, viskas eisi lyg sviestu patepta. Šią dieną spręsis konfliktinės situacijos, taisysis savijauta. Sekmadienį pasitiksite džiugia vidine būsena, visos problemos atrodys lengvai įveikiamos, norėsis džiaugtis gyvenimu, pažinti pasaulį.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šeštadienis bus sudėtingas. Šią dieną negalima skubėti, reikia vengti neapgalvotų sprendimų. Lengvai provokuosite konfliktus, būsite linkę aklai ginti savo tiesą. Regis, dėl savo principų ir įsitikinimų būsite pasiryžę aukoti draugystę, gražius šeimyninius santykius. Verčiau išbandykite ką nors naujo ir neįprasto, plėskite savo pasaulėžiūrą. Sekmadienis daug ramesnis ir sėkmingesnis, pagaliau pavyks atsipalaiduoti. Palepinkite save!

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Būsite linkę elgtis spontaniškai ir impulsyviai, tai ypač pasakytina apie pirmąją savaitgalio dieną. Šeštadienį daugiau netikėtumų, nemalonių siurprizų galima tikėtis kelyje. Diena nėra tinkama automobilio remontui ar pirkimui. Tikėtini ginčai su artimos aplinkos žmonėmis. O štai sekmadienis bus linksmas ir įdomus. Palanku megzti kontaktus, rengti išvykas, taikytis. Energijos perteklių puikiai nukraus sportas ar kitas aktyvus pomėgis.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Savaitgalis tinkamas talentams, meniniams gabumams vystyti, dvasinėms praktikoms ar tolimoms kelionėms. Tiesa, šeštadienį gali kilti finansinių problemų, tikėtinos neplanuotos išlaidos. Šią dieną bus sunku aiškiai matyti situaciją, galite pradėti abejoti savo pasirinkimais bei veiksmų tikslingumu. Sekmadienis – sunkiai prognozuojama diena, viskas keisis žaibišku greičiu. Plaukite pasroviui, stebėkite pas jus ateinančius ženklus.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Tiek šeštadienį, tiek sekmadienį Šaulio zodiako ženklo atstovams norėsis dėmesio, trokšite būti pastebėti. Diena tinkama įvaizdžio puoselėjimui, sveikatinimosi procedūroms, savišvietai. Šeštadienio popiete atsikratykite nebereikalingų, tik tuščiai vietą užimančių daiktų ir jums kaip mat palengvės. Savaitgalį pasistenkite atsiribokite nuo problemų, daugiau laiko skirkite pramogoms ir poilsiui.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šiuo metu įdėtos pastangos neduos tokių rezultatų, kokių tikėjotės. Smagiausia, jog laikini sunkumai negadins jums nuotaikos – išliksite optimistiški. Šeštadienį norėsis pramogauti, bendrauti, keliauti, daugiau laiko leisti gryname ore – būtinai taip ir padarykite. Tačiau visur būtinas saiko jausmas, šią dieną bus lengva paskęsti malonumų jūroje. O sekmadienį laukia daug puikių įžvalgų ir idėjų, kurias jau kitą savaitę galėsite pritaikyti praktikoje.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Savaitės pradžioje norėsis demonstruoti iniciatyvą, lyderiauti. Nebus problemų su startu, bet trūks nuoseklumo ir praktiškumo. Savaitgalį pasiteisins grupinė veikla, lengvai įsiliesite į bet kokį kolektyvą ar bendruomenę. Tai puikus laikas viešai pristatyti savo idėjas, tačiau venkite kategoriškų pasisakymų, būkite lankstesni. Sekmadienis palankus artimų santykių puoselėjimui, daugiau dėmesio skirkite šeimai ir namams.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Regis, nusimato darbingas savaitgalis. Pirmąją savaitgalio dieną tikėtinos šiokios tokios įtampos, susijusios su dalykine veikla. Gali nuvilti žmonės, kuriais pasitikėjote, didesnė klaidų tikimybė. Šeštadienį atsisakykite skubos ir aklo tikėjimo sėkme, būkite pragmatiškesni - būtina akylai tikrinti visas detales. Sekmadienis daug malonesnis –daugiau laiko galėsite skirti savo reikmėms, visi darbai eisis lengvai ir sklandžiai.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius