Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Savaitgalio horoskopas – spalio 16 ir 17 d.

Abi savaitgalio dienos gali būti emociškai labai intensyvios ir tuo pačiu gana sudėtingos, atnešiančios įvairių rūpesčių, jaudulio, tačiau tuo pačiu ir galimybių, sprendimų, malonios pagalbos, geranoriškumo. Daug kas priklausys nuo to, kaip pavyks susidoroti su įtampa, išlikti blaivia galva ir ieškoti geriausių visiems sprendimų.
Moliūgas
Moliūgas / 123RF.com nuotr.
Temos: 2 Horoskopai Spalis

Altruizmas, besąlyginis dosnumas šiandien veiks kaip visus sielos skaudulius nuplaunantis dušas. Antra vertus, jokių nuolaidų profesionalumui, jokių baimių, tik darymas to, kas turi būti geriausiai šiuo metu padaryta.

Mėnulis abi dienas keliaus pačiu subtiliausiu, jautriu, su vandenų ir dvasios gelmėmis, atjauta, kūryba siejamu Žuvų Zodiako ženklu, skatindamas atsipalaiduoti, pabūti saugioje, ramioje, artimų žmonių, šeimos narių aplinkoje, panirti į muziką, kiną, kvapus, aplankyti tuos, kurie silpnesni, likimo nuskriausti, pasinerti į dvasinę kelionę, meditacijas.

Šioks toks didesnio sąstingio, nurimimo laikas, nes net dvi su aktyvia socialine veikla siejamos planetos – Jupiteris ir Merkurijus stabtelės prieš pirmadienį po truputį įsivažiuosiantį judėjimą mūsų atžvilgiu pirmyn. Geras metas poilsiui, savianalizei, svajonėms, pokalbiams su jums svarbiais, autoritetingais, išmintingais žmonėmis, daugiau ramiai pabūkite gamtoje, prie vandens.

Šeštadienį geriausiai nuteiks saulėtų, ryškių spalvų ornamentai, auksas, blizgesys aprangoje, saugos Saulės akmuo (aventiurininis ortoklazas), rubelitas, rožinio aukso dirbiniai. Maistas turėtų būti lengvas, ypač tiks raugintas pienas ir patiekalai iš jo ar su juo.

Sekmadienį prasidės naujas Saulės mėnuo, prašydamas užkurti mėnesio ugnį, tad dėvėkite jos, taip pat purpuro, baltos, auksinės spalvų drabužius, puoškitės piropu.

Šiandien kepkite Saulę primenančius pyragus, blynus, gerkite karštus, prieskoniais pagardintus gėrimus, valgykite sėklas, riešutus.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Savaitgalį jums bus būtinas poilsis tiek, kiek tik galite sau tai leisti, nors vargu ar pavyks taip jau ramiai pragyventi abi dienas, nes mintys suksis apie nebaigtus darbus, karjeros perspektyvas ir problemas, asmeninius santykius ir norą kažkaip ypatingai parodyti savo jausmus antrajai pusei, reabilituoti save. Būkite visiškai nuoširdūs tiek sau, tiek ir su tais, kurių dėmesio siekiate.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šiomis dienomis, ko gero jums rūpės draugų reikalai, būsite linkę aplankyti tuos, kuriems reikia pagalbos, o gal kaip tik, sulauksite ir patys malonaus, rūpestingo, bendraminčių atsako, dėmesio, suteiksiančio jums daug minčių apie gyvenimo prasmę. Palanki diena užsiimti labdara, peržiūrėti savo galimybes, pakovoti už savo ir artimųjų sveikatą, spręsti ryšių su užsieniu, kelionėmis problemas.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šiandien jūsų klaidos, atidumo stoka, blogai suinterpretuota informacija, baimės ar noras pasirodyti gudriausiais, šauniausiais, o gal kaip tik perdėtas nusižeminimas gali gerokai jums pakenkti, todėl pasistenkite suvaldyti iš pasąmonės kylančias sunkias mintis ir ieškoti paramos, prisiminkite tuos, iš kurių kažkada sėmėtės išminties ir daugiau klausykite nei kalbėkite.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Savaitgalį bus visko – daug norų, idėjų, tačiau suabejosite galimybėmis, o ir aplinkybės atrodys mažai tinkamos, noro išspręsti šeimos, artimųjų problemas ir tuo pačiu savo bejėgiškumo pajautimas. Bus itin svarbu pajausti tai, ko aplinkiniams iš tiesų reikia, suvaldykite norą įsižeisti, būti svarbiausiais, ar pakreipti situaciją savaip, antraip teks garbingai priimti solidų atkirtį.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Savaitgalį, ypač šeštadienį, teks gerokai pasijaudinti ar tuščiai pasidžiaugti dėl dalykų, kurie galiausiai gali pasirodyti tesą kažkieno gudravimai, klaidos ar fantazijos, todėl ramiai reaguokite į draugų kalbas, venkite skubotų veiksmų, atsargiai vairuokite, elkitės su technika ir dėstykite savo nuomonę. Kad ir kokių problemų kiltų, verčiau ieškokite kompetentingo užtarėjo.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Sunkios dienos, kupinos iššūkių, noro sutarti, suderinti visų interesus ir tuo pačiu savo bejėgiškumo pajautimas. Pasistenkite būti labai atsargūs atviraudami, bendraudami su darbo kolegomis, vadovybe – per didelis atvirumas asmeninėmis temomis gali iššaukti nereikalingų interpretacijų, pavydo, taip pat pasistenkite suvaldyti vaikų poreikius, antraip gali gerokai apmažėti jūsų biudžetas.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Pasaugokite save ir artimuosius, raskite daugiau laiko atokvėpiui, venkite noro būti geriausiais ar kaltinti save dėl dalykų, kurie nuo jūsų mažai priklauso. Būkite atsargesni antrosios pusės vilionėms ar noru jus kažko pamokyti, pats laikas giliau pasidomėti tuo, kas jums pateikiama kaip labai perspektyvios galimybės ir aiškiai atsirinkti informaciją.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Abi savaitgalio dienas vertėtų rasti laiko tiems užsiėmimams, kurie teikia jums džiaugsmo, atsipalaidavimo, kūrybai. Darbo, sveikatos ar kažkokių kylančių finansinių baimių sureikšminimas dėl informacijos trūkumo, klaidingų nuostatų gali jums kainuoti daugiau nei galvojote, todėl visų pirma geriau išsiaiškinkite, ar tai pagrįsta ir palepinkite save maža dovanėle.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šiomis dienomis bus itin svarbu vengti noro kažką įrodyti draugams ar su jų pagalba išspręsti savo finansinius reikalus. Atsargiai vertinkite pasiūlymus, bet ir patys venkite spaudimo, noro pagražinti situaciją, verčiau pasimokykite iš ankstesnių klaidų, ieškokite alternatyvių sprendimų, kreipkitės į išmanančius asmenis. Geriausiai jausitės namie, kartu su artimaisiais.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Pasistenkite profesinius reikalus savaitgalį kiek įmanoma atidėti į šalį, nors situacija kels jums daug baimių, ir paieškoti galimybių labiau atsipalaiduoti, pailsėti, pabendrauti su tais žmonėmis, kurie suteiks jums sielos atgaivos, nuveikite kažką gero ir prasmingo kitų labui, sustiprėti. Atsargiai vertinkite gautus pasiūlymus ar komplimentus, pasidomėkite jų turiniu.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Pats laikas pasitikrinti savo norus ir idėjas, ieškoti klaidų – per didelis pasitikėjimas savimi, atsainumas ar tinginystė gali jums gerokai pakenkti, o ir kainuoti daugiau nei jūsų finansinės galimybės leidžia, todėl labiau pasitikėkite mylimo žmogaus kritika, noru atkreipti jūsų dėmesį į kažkokias problemas.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Sunkios bus abi savaitgalio dienos, nors pasitikėjimo savimi, tuo, ką darote jums užteks, sulauksite ir pritarimo, tačiau aplinkybės gali pasirodyti gerokai sunkesnėmis nei norėtumėte ar galvojote. Gali paaiškėti, kad jūsų žinios, o gal tik įsivaizdavimas apie tai, ką jūs galite, kokių resursų turite, buvo gerokai pervertintais, todėl ištaisykite šią klaida ir labiau pasikliaukite tuo, ką uždirbote patys.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius