-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – spalio 17–18 d.

Savaitgalis ypatingas, mat penktadienį vakare įvyko jaunatis – tinkamas laikas paleisti savo gražiausias svajones, o jau šeštadienis labiau tinkamas kurti, formuluoti idėjas ir gana rimtai apgalvoti, strateguoti, ką būtų svarbu nuveikti ateinantį mėnesį jas įgyvendinant. Mėnulis ryte, 8 val. 5 min., jau bus perėjęs į galingą, seksualųjį, tačiau labiau tylą ir paslaptis mėgstantį Skorpiono Zodiako ženklą.
Kava
Kava / „Shuterstock“ nuotr.

Saulė dar vis už santykius, estetiką ir teisingumą atsakingose Svarstyklėse, tad asmeninių ar darbo santykių puoselėjimas, teisinių reikalų tvarkymas, ypatingai susijusių su stambesniais finansais, rimtesniu verslu, paveldėjimo ar draudimo reikalais, paskolomis – tai temos, kurioms derėtų skirti daugiau dėmesio.

Tiesa, iki lapkričio pradžios tai turėtų būti labiau peržiūra, susipažinimas, taisymas to, kas jau padaryta, o ne visiškai naujų projektų kūrimas. Šeštadienis bus gana ramus, tinkamas susikaupimui, susivokimui, o jau sekmadienį galima išeiti į viešumą, aptarti savo idėjas. Vis dėlto pasistenkite išlaikyti santūrumą, aiškiai formuluokite mintis, venkite skubos ar užsisvajojimo, būkite atsargūs lipdami ar kur eidami – bus kritimų, lūžių pavojus.

Šeštadienį dėvėkite ugninės, purpuro, baltos, auksinės spalvų drabužius ar aksesuarus, energijos suteiks piropas. Gera diena pasitikrinti, koks maistas jums labiausiai tinkamas artimiausią mėnesį – atsisakykite to, kas iš karto atstumia. Kūrybinę nuotaiką paskatintų pyragai, meduoliai, ypač kepami namie ar gėrimai su daug prieskonių, kvapių žolelių.

Sekmadienio nuotaikas geriausiai atitiks kanarėlių geltonumo, melsvai-žalsvos jūros vandenų, žydros spalvų drabužiai, pasaugos katės akis (katės akies efektą turintis kvarcas). Maistui geriausiai tiks kūną lengvu išlaikyti leidžiantys paprasti užkandžiai, daržovės.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šeštadienį skirkite susivokimui, koks jūsų santykis su pasauliu, kitais žmonėmis, ką turėtumėte savyje pakeisti, kokių atsakomybių imtis, kad suteiktumėte žmonėms tai, ką galite duoti geriausia. Sekmadienį imkitės neskubios veiklos, praktiškų darbų, bendraukite daugiau artimiausių žmonių rate, ieškokite svarbių problemų sprendimų. Diena tinkama atsisakyti svaigalų.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Savaitgalis jums bus itin svarbus santykių puoselėjimui – tiek su antrąja puse, mylimu žmogumi, tiek su verslo partneriais, klientais – gali tekti ieškoti radikaliai naujų bendravimo būdų, pergalvoti savo įvaizdį, tai, kaip pristatote save pasauliui. Pasitelkite savo kūrybingumą, grožio puoselėjimo įdirbius – puikus laikas rasti būdų ne tik sėkmingai pasirodyti, bet ir ilgam įžiebti meilę – gal net su asmeniu iš toli.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Atėjo darbų metas, kuomet bus svarbu imtis to, kas jums svarbu – gal remonto, rimtesnių pertvarkų namuose ar tiesiog jų gražinimo. Šeštadienį susilaikykite nuo aktyvesnių veiklų – susikaupkite, dar kartą viską apgalvokite, o jau sekmadienį galima ir šio bei to įsigyti, nors didesnių išlaidų, ypač susijusių su ilgalaikiais įsipareigojimais, venkite.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Puikus metas kūrybai, įžiebti jausmus, atstatyti santykius su mylimu žmogumi, partneriu (-e), tiesiog džiaugtis gyvenimu. Šeštadienį skirkite ramesniam pabuvimui su savimi, mylimu žmogumi, vaikais, pagalvojimui apie tai, kaip galėtumėte geriausiai save realizuoti, o sekmadienis tinkamas ir aktyvesniam bendravimui, iškylai, taip pat ir dvasinei praktikai, apsilankyti maldos namuose.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Namai savaitgalį taps tikra jūsų priebėga – būsite linkę atsikvėpti jaukioje artimųjų aplinkoje, aplankyti tėvus, gimines ar gimtąsias vietas, pabūti gamtoje, prie vandens. Šeštadienis tinkamas pagalvoti apie šeimos ateities planus, o sekmadienis – imtis namų gerbūvio gerinimo, įsigyti kažką svarbesnio, tačiau venkite ilgalaikių įsipareigojimų, tikrinkite pirkinių kokybę, dokumentus.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Savaitgalį daugiau skirkite bendravimui, informacijos paieškoms, pamąstymams, ko dar reikėtų išmokti, taip pat tinkamas laikas imtis kokios nors smagios veiklos su vaikais, užsiimti saviraiška. Būsite itin altruistiški, nusiteikę kuo daugiau džiaugsmo ir meilės suteikti artimiausiam žmogui, kitiems – puikus laikas keisti savo santykį su pasauliu.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Gražus praktiškos meilės laikas, kuomet turite galimybę ją realizuoti artimoje aplinkoje, savo meilę kitiems išreikšdami darbais, rūpesčiu. Savaitgalį būsite linkę spręsti finansinius reikalus, peržiūrėti savo galimybes, ieškoti būdų kuo gražiau įrengti namus, pasirūpinti tėvais, artimaisiais. Emocijų daug, tačiau dar anksti priimti ilgalaikius sprendimus.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Savaitgalis jums turėtų būti itin sėkmingas tiek bendraujant, palaikant ryšius su jums svarbiais žmonėmis, tiek sprendžiant su mokslais, komunikacija, žiniasklaida susijusius reikalus, tačiau, ypač sekmadienį, bus svarbu įsiklausyti į vyresniųjų žodžius, gerbti tradicijas. Venkite skubėti, ypač vairuodami, aukštai laipioti, eidami žiūrėkite po kojomis.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Būtų geriausia, jei savaitgalį turėtumėte galimybę šiek tiek pabėgti nuo visų ir rasti laiko ramiam susivokimui, rimtam vertybių perdėliojimui, savo statuso visuomenėje peržiūrai. Tiesa, širdis jūsų bus darbo vietoje – tik jums spręsti, kas tai yra, tačiau ji padės rasti reikalingus ilgalaikių problemų sprendimo būdus. Venkite skubių įsipareigojimų – dabar dar tik peržiūros metas.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Savaitgalį atsitraukite nuo jus iškamavusių darbų ir būtinai raskite laiko atstatyti ryšius su jums svarbiais žmonėmis, draugais, paieškokite būdų ištrūkti iš įprastos aplinkos. Tinkamas laikas jei ne užsienio kelionei, tai atsiskyrimui, savęs tobulinimo praktikoms, aplankyti šventas vietas, pasisemti dvasinės stiprybės.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Savaitgalį jūsų altruizmas ir noras padėti tiek sau, tiek kitiems žmonėms bus begalinis – šeštadienį venkite skubos, pajauskite, kas jums svarbiausia, kur labiausiai traukia širdis, o sekmadienis tinkamas imtis to, kas turės ilgalaikę tiek asmeninio, tiek profesinio tobulėjimo perspektyvą. Tiesa, teks peržiūrėti savo vertybes – atminkite, kad be fizinio sunkiai pasieksime dvasinį pasaulį.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Būsite linkę atsiduoti jei ne antrajai pusei, tai draugams, bendražygiams, kolegoms ar klientams – gali tekti rimtai padirbėti su savimi, peržiūrėti tai, kaip save pateikiate kitiems, tačiau savaitgalio dienos itin sėkmingos viešai pristatyti tai, ką veikiate, imtis visuomeninės veiklos, įsipareigojimų, Tiesa, finansinės problemos lieka, tačiau palankus laikas ieškoti kelių jų sprendimui.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius