Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – spalio 2–3 d.

Nors labai lengvą emocinį foną savaitgalį pažadėti sunku, bus labai svarbu siekti susikalbėjimo, vengti noro primesti savo tiesą, bet tuo pačiu ir apsaugoti savo interesus, atsiriboti nuo tuščių kalbų, atsargiai dalintis informacija, o ir patiklumas šiomis dienomis gali pakišti koją, todėl bus itin svarbu tikrinti gautas žinias ir veikti vadovaujantis tik savo galva bei širdimi.
Šuo ir katinas
Šuo ir katinas / 123RF.com nuotr.
Temos: 1 Horoskopai

Lengvas jumoras, džiugumas, lengvumas, paprastumas, geranoriškumas ir nuoširdumas išgelbės bet kokią situaciją. Leiskite šeštadienį ir sekmadienio rytą kiek daugiau atsipalaiduoti, kiek galite, atidėkite darbus ir raskite laiko tokiai veiklai, kuri jus džiugintų, daugiau laiko skirkite bendravimui, išpildykite pažadus vaikams, tėvams, mylimam žmogui, sukurkite sau ir kitiems mažą šventę.

Sekmadienio rytą apskritai atidėkite visus didesnius darbus, pirkinius ar iniciatyvas į šalį ir tiesiog pasimėgaukite šventiniu rytu, kadangi iki 11 val. 37 min., kuomet Mėnulis iš džiugiojo, dosniojo Liūto Zodiako ženklo pereis į su švara, tvarka, analize, kruopštumu, sveikata siejamą Mergelės ženklą, tęsis vadinamasis neefektyvaus Mėnulio metas. Užtat jau nuo pietų vertėtų imtis to, kas būtina, bet kam iki šiol pritrūkdavo noro – įvesti didesnę tvarką namuose ir mintyse, rūšiuoti, analizuoti dokumentus, kitą informaciją, labiau pasirūpinti savo ir artimųjų sveikesne gyvensena.

Mėnulis jau senas, tad gera proga pabaigti tai, kas pastaruoju metu pradėta, apibendrinti mėnesio darbus. Tiesa, turėkite galvoje, kad visi taps priekabesni, rūpės, regis, visiškos smulkmenos – gera proga pamatyti, kad visas pasaulis susideda iš tarpusavyje susijusių smulkių dalelių, tad kiekviena jų, kaip ir kiekviena kasdienos detalė, yra savaip svarbi.

Šeštadienį palankiai veiks indigo mėlyna aprangos spalva, puoškitės šios spalvos safyrais, vario su auksu dirbiniais. Maistui derėtų skirti mažiau dėmesio, verta pasitenkinti duona su sūdytais, raugintais produktais – tiek daržovėmis, vaisiais, grybais, tiek ir mėsa ar žuvimi, juos gardinkite aštrumo suteikiančiais krienais, svogūnais, česnaku.

Sekmadienį aktyvumo suteiks tamsiai raudona, auksinė geltona, oranžinė ir balta aprangos spalvos, puoškitės raudonu špineliu. Maistui tiks įvairūs miltiniai kepiniai, savo forma primenantys Saulę – pyragai, blyneliai su įvairiais įdarais, ypatingai varške. Valgykite juos su medumi, uogiene.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Pozityvus nusiteikimas šeštadienį gražiai praskaidrins dieną, skirkite daugiau nuoširdaus dėmesio vaikams, antrajai pusei, tėvams, vertėtų rasti laiko gilesniam pokalbiui, tačiau venkite kaltinimų ar reikalavimų – juos, visų pirma, kelkite sau, kad ir kaip sunku tai būtų, Sekmadienis turėtų būti darbingas, vertėtų labiau pasirūpinti savo gera savijauta, sveikata.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Jei galite, profesinius reikalus atidėkite iki pirmadienio, sumažinkite reikalavimų sau ir kitiems, verčiau daugiau dėmesio skirkite savo sveikatai, o šeštadienį – namams bei artimiesiems, pasirūpinkite ir pasidžiaukite brangiausiais savo žmonėmis. Verta aplankyti tėvus, surengti jaukų šeimyninį pasisėdėjimą, o sekmadienį raskite tokios veiklos, kuri leistų jums atsipalaiduoti.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Pasistenkite šeštadienį suvaldyti savo optimizmą ir norą būti visur ir su visais, venkite skubos, labai atsargiai vairuokite, galvokite, ką sakote, ir su kuo bendraujate – yra rizikos įsivelti į gerokai sekinančią situaciją, ką bedarydami paisykite saugos reikalavimų. Sekmadienį verčiau praleiskite namuose, geras laikas apgalvoti savo planus, apibendrinti nuveiktus darbus.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Nors ir labai norėsis, pasistenkite šeštadienį mažiau išlaidauti, ypatingai jeigu norėsite pasirodyti prieš draugus ar bus sunku atsisakyti gauto pasiūlymo. Nebent tai būtų priminimas apie skolos grąžinimą. Verčiau kompensuokite savo norus maža miela dovanėle. Sekmadienį gali gerokai varginti bendravimas, tačiau daugiau laimėtumėte, jeigu atsilieptumėte į kitų dėmesį, skambučius ar laiškus.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Gera nuotaika šeštadienį papirksite visus, būsite linkę imtis aktyvios organizacinės veiklos, norėsite suburti ar aplankyti jums svarbius žmones – gera diena susitikimams, susitarimams pokalbiams, viešiems renginiams, tačiau daugiau dėmesio parodykite ir antrajai pusei, atkreipkite dėmesį į jos poreikius. Sekmadienį gali tekti gerokai pasukti galvą dėl finansinės ateities, susilaikykite nuo skubotų išlaidų.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šeštadienį pasistenkite apriboti savo darbus, pabaikite tai, kas pradėta, raskite būdų atsipalaiduoti, pailsėti, pasidžiaugti gyvenimu tokiu, koks jis yra, apibendrinti pastarojo meto patirtis. Jau sekmadienį nuo pietų pasijausite visai kitaip, norėsite veikti, planuosite darbus, suksite galvą ir dėl profesinės ateities, tačiau raskite laiko parodyti dėmesio ir mylimam žmogui, vaikams.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Nors šeštadienį vargu, ar pavyks atsitraukti nuo skubių reikalų, spręsti užgriuvusius finansinius klausimus, atlaikyti antrosios pusės kritiką, tačiau tai praeis. Užtat tai gera proga dar kartą susiimti ir patobulinti savo diplomatinius gebėjimus. Sekmadienį galite gerokai jaustis pavargę, todėl pasirūpinkite savo sveikata, susilaikykite nuo intensyvios veiklos, ilsėkitės, apgalvokite savo planus.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Abi savaitgalio dienas būsite linkę kuo labiau atsiriboti nuo pasaulio ir skirti profesinei veiklai, jums vis rūpintiems darbiniams reikalams, juolab kad nuolat gaunate skaudžių niuksų, kurie verčia ieškoti gilesnių sprendimų, atsakyti į labai asmeninius, taip pat ir vertybinius klausimus. Metas tam labai tinkamas, nors sekmadienį verta daugiau dėmesio skirti draugams, aptarti bendrus su kitais reikalus.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Sveikatos klausimai, skubios spręstinos problemos gali šeštadienį iš jūsų pareikalauti daugiau dėmesio, nei norėtumėte tam skirti, todėl susilaikykite nuo pavojingų nuotykių, noro išbandyti kažką nauja ar pasirodyti šauniau už visus. Sekmadienį labiau rūpės profesiniai reikalai, tolesni planai nei poilsis, tačiau noras kažką išspręsti čia ir dabar vargu, ar padės, jau rytoj aiškumo bus daugiau.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Dideli užmojai ar iniciatyvos, mylimo žmogaus ar vaikų siurprizai šeštadienį jums gali kainuoti daugiau, nei norėtumėte, tai vers gerokai pasijaudinti, todėl nusiteikite tegu ir trumpalaikiams, tačiau iššūkiams, teks pagalvoti kaip su tuo garbingai susidoroti. Sekmadienį norėsite jau šiek tiek pakeisti aplinką ar apskritai pasaulį – rūpės kelionės, naujos žinios, įkvepiantys susitikimai.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Antroji pusė, galimybė pabūti ir kažką nuveikti kartu šeštadienį kels jums gana daug emocijų, gali būti sunku suderinti poreikius, teks ieškoti visoms pusėms priimtiniausių sprendimų, juolab kad jūsų užmojai dideli. Sekmadienį gali užeiti silpnumo akimirka, kuomet norėsis mesti visus reikalus, tačiau susilaikykite nuo skubotų sprendimų – jau vakare viskas atrodys kitaip.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Turite daug veiklos, norisi visais pasirūpinti, visus kažkuo pradžiuginti, tačiau dideli norai šiandien gali ir daug kainuoti – atsargiai vairuokite, elkitės su technika, galite sulaukti ir jūsų planus gerokai pakoreguosiančių siurprizų, sveikatos problemų, todėl venkite skubos. Sekmadienį teks pasistengti, jei norėsite išmintingai suderinti jūsų ir antrosios planus, šeimos ar namų ateities vizijas.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius