Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – spalio 20 ir 21 d.

Ką žada savaitgalis?
Lovoje
Moteris lovoje / 123RF.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Savaitgalį labiausiai norėsis atsipalaiduoti ir pasilepinti. Regis, visos problemos ir dalykiniai rūpesčiai bus nustumti į šoną. Tai puikus metas savianalizei, dvasiniam tobulėjimui, tolimoms kelionėms. Šių dienų įžvalgos bus gilios ir prasmingos, atkreipkite dėmesį į savo sapnus – galite aptikti svarbių užuominų. Nors būsite nusiteikę taikiai, vyraus harmoninga vidinė būsena, konfliktų su piktai nusiteikusiais giminaičiais ar bičiuliais vis tiek nepavyks išvengti.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Pirmąją savaitgalio dieną neatsiginsite kvietimų į šventes ir vakarėlius. Tai puikus laikas švęsti ir linksmintis. Šiuo metu gali užsimegzti įdomios pažintys, ateityje peraugsiančios į tvirtą draugystę. Šeštadienį leiskite sau pasimėgauti gyvenimu: pasilepinkite skania vakariene, malonia Spa procedūra ar kita širdžiai miela smulkmenėle. Sekmadienis taip pat bus smagus, tačiau šią dieną reikia atsargiai vertinti naujas pažintis, niekuo aklai nepasitikėti.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Savaitgalio dienomis teks paplušėti, tačiau jei negailėsite jėgų, tai bus itin produktyvus metas. Palanku tvarkyti reikalus susijusius su stambiais pinigais, organizuoti bendrą biudžetą. Šią dieną svajonės ir planai bus labai dideli, atrodys, kad niekas negali sustabdyti jūsų kelyje į tikslą. Nuojauta bus stipri – dažniau įsiklausykite į tai, ką jums kužda širdis. Sekmadienis – itin sėkminga diena, tikėtinos puikios naujienos.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Vėžio zodiako ženklo atstovų laukia svajingas ir nuotykių kupinas savaitgalis. Pats laikas atsipalaiduoti, pamiršti visus rūpesčius ir daugiau laiko skirti savo vidiniam pasauliui. Tiek šeštadienį, tiek sekmadienį norėsis plėsti akiratį ir pažinčių ratą, turėsite progą pabendrauti su išskirtiniais žmonėmis. Netrūks nei kvietimų į renginius ir vakarėlius, nei linksmos kompanijos.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Tai kritiškos dienos, kai laukia daugiau rūpesčių nei linksmybių. It sniego lavina užgrius ilgai atidėlioti buitiniai reikalai, regis, nebus su kuo pasidalyti naštos. Tačiau savarankiškos pastangos duos vaisių – įveikę visas problemas galėsite didžiuotis savimi. Tinkamas metas tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, tai ypač pasakytina apie sekmadienį. Antrąją savaitgalio dieną aplankys ne viena svarbi įžvalga, kils puikių sumanymų.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Savaitgalį labai rūpės asmeniniai reikalai, tad labiausiai į juos ir susikoncentruosite. Svarbiausia išlikti ramiems, nesikarščiuoti. Būkite mandagūs ir taktiški bendraudami su aplinkiniais. Venkite reikalavimų ir aklo savo tiesos gynimo, stenkitės susitarti, gražiuoju įtikini jums svarbius žmones. Vieniši šio ženklo atstovai tikrai neliūdės šiomis dienomis – sulauksite daug malonaus dėmesio, kvietimų į romantiškus pasimatymus.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Visą savaitgalį Svarstyklės bus apsikrovusios darbais. Gali tekti spręsti ne tik buitines problemas, bet ir dalykinius reikalus. Kad ir kaip norėtųsi visus rūpesčius nustumti į šalį, nebėkite nuo savo įsipareigojimų. Kaip visuomet sunkiausias bus pirmas žingsnis, o toliau viskas eisis kaip sviestu patepta. Šeštadienis tinkama diena linksmybėms ir pramogoms. Sekmadienį tikėtina prastesnė savijauta, patausokite savo sveikatą.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Savaitgalį Skorpiono zodiako ženklo atstovai pasitiks pakiliomis nuotaikomis. Tai puikus metas kūrybinei veiklai ir meniniams užsiėmimams. Norėsis švęsti gyvenimą ir negalvoti apie jokius rūpesčius. Palanku organizuoti šventes, rengti prezentacijas, planuoti tolesnes keliones. Tikėtina, kad spręsis reikalai, kėlę nemenką įtampą. Gali nusišypsoti laimė piniginiuose reikaluose.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šauliai bus paskandinti buitiniuose rūpesčiuose ir šeimyniniuose reikaluose. Regis, visos mintys suksis apie namus. Puikus laikas generalinei tvarkai namuose daryti, pradėti remonto darbus, atnaujinti interjerą. Palanku kraustytis, investuoti į nekilnojamąjį turtą. Savaitgalį daugiau laiko skirkite artimiems žmonėms, puoselėkite tarpusavio santykius, įsiklausykite į jų prašymus.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Tai tinkamas metas reikiamiems kontaktams megzti ir svarbiems susitarimams tvirtinti. Šeštadienį jums seksis kelyje – vairuojant gali kilti puikių idėjų, ateiti svarbios įžvalgos. Palanku tvarkyti reikalus, susijusius su transporto priemonėmis, – remontuoti, pirkti ar parduoti automobilį. Pirmąją savaitgalio dieną puikiai įsisavinsite naują informaciją, pasiteisins įvairūs seminarai, mokymai. O sekmadienį daugiau laiko norėsis praleisti su artimiausiais žmonėmis.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Savaitgalį norėsis gyventi ne pagal kišenę, sudaryti atitinkamą įvaizdį jums svarbių žmonių akyse. Nenuostabu, kad šiomis dienomis finansų tema neduos jums ramybės. Seksis tiems, kurie ieškos išeities iš susidariusios padėties. Šeštadienį būsite suprasti pažodžiui, tad ką nors sakydami gerai pagalvokite. Neprovokuokite konfliktinių situacijų vien todėl, kad jums nuobodu arba trūksta aplinkinių dėmesio.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Žuvų zodiako ženklo atstovai šiomis dienomis bus aktyvūs ir iniciatyvūs. Norėsis judėti į priekį, siekti užsibrėžtų tikslų. Ne kartą atsidursite dėmesio centre, mėgausitės komplimentais ir dovanomis. Bus begalės palankių galimybių – mokėkite jomis pasinaudoti. Tinkamas laikas tolimoms kelionėms ar kitokiam kontaktui su užsieniu. Savaitgalį palanku aiškintis tarpusavio santykius – nebijokite partneriui išsakyti tai, kas jums nepatinka ar jus žeidžia.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius