Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – spalio 24–25 d.

Nors savaitgalio iki pat sekmadienio popietės emocinis fonas gali būti šiek tiek niūrokas, padaugės cinizmo apraiškų, tačiau apskritai laukia aktyvios, bendrauti, susitikti, visuomeninei ir politinei veiklai itin tinkamos dienos, mat Mėnulis keliaus laisvu, draugišku, naujoves mėgstančiu, bendruomenišku Vandenio Zodiako ženklu.
Sausainiai ir kava
Sausainiai ir kava / 123RF.com nuotr.

Niūrumą lems tai, kad jis ne itin sutars su Saule Skorpione, tačiau dienos gana sėkmingos, tinkamos tiek rinkimams (užteks įžvalgos priimti palankiausią sprendimą), tiek ir lengvam atsipalaidavimui su draugais, idėjų generavimui ir aptarimui. Tiesa, bus svarbu paisyti kitų žmonių laisvės ribų, vengti spaudimo, reikalavimo kažką atlikti, bandyti primesti savo nuomonę, kandžiai kritikuoti – galite pasijusti likę vieni.

Šeštadienį dėvėkite ryškesnių, tačiau suderintų spalvų drabužius, įžvalgai padės lazuritas, o jei turite – ir deimantai, titano dirbiniai. Maistas turėtų būti kuo įvairesnis – diena itin tinkama išbandyti kažką naujo.

Sekmadienį energijos suteiks skaisčios ochros, terakotos, žemiškai gelsvos spalvos, puoškitės piritu, piropu, rubinu. Šiandien daugiau judėkite mažiau valgykite, o maistas turėtų būti šildantis, karštas, lengvai įsisavinamas, venkite sunkiai virškinamos mėsos, grybų.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Savaitgalis jums – draugų dienos, kuomet vienaip ar kitaip teks daugiau pabendrauti, susitikti su jums įdomiais, netikėtais žmonėmis, plačiau pristatyti savo veiklą, peržiūrėti savo galimybes, taip pat ir finansines. Nors ir savaitgalis, dienos daugiau tinkamos imtis profesinių reikalų, kažkokio ilgalaikio, daugiau kantrybės ir pasiruošimo reikalaujančio rimto darbo.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Savaitgalį turėsite progos prisistatyti ir kūrybingai panaudoti savo talentus – puikus laikas kažkuo egzotišku nustebinti savo antrąją pusę, leistis į tolimesnę kelionę, o gal ir suteikti savo meilės ryšiui kitą statusą, santuokos sutvirtinimui. Tiesa, būsite linkę daugiau laiko ir dėmesio skirti profesiniams reikalams, tačiau viskam savo vieta.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Savaitgalį būsite itin išradingi, linkę domėtis visu tuo, kas vyksta pasaulyje, mokslo naujovėmis, būsite linkę išvykti kur nors toliau, aplankyti netikėtas vietas ar tiesiog susitikti su įdomiais, netradiciškai mąstančiais žmonėmis, skaityti pasaulėžiūrą keičiančias knygas. Puikus laikas pabaigti realizuoti kažkokią šeimai ir namams reikalingą idėją, šeimos šventei.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Puikus laikas įtvirtinti santykius, meilei, maloniam bendravimui su jums svarbiais žmonėmis, atsidėti kūrybai, imtis to, kas jums malonu, kas jus džiugina – pats laikas galų gale grįžti prie ankstesnių idėjų. Tiesa, finansinių išteklių ar meilės reikalai kels jums nemažai emocijų, teks įveikti tam tikrą vdinį pasipriešinimą, gal ir darbo reikalai spaus, tačiau išeitis visada yra.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Tęsiasi itin sėkmingas laikotarpis galiausiai realizuoti tai, kam jau senokai rengiatės – įsigyti sveikatinimo priemonių, pradėti ilgalaikę sveikatos stiprinimo programą, namų ir darbo aplinką paversti sveikesne gyvenimui, pasirūpinti namiškių gerove. Tiesa, bus svarbu paisyti susitarimų su antrąja puse, atsižvelgti į namiškių poreikius.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Puikus laikas jūsų idėjų, troškimų ar kūrybinių užmačių įgyvendinimui, juolab puikiai sutariate tiek su vaikais, tiek ir mylimu žmogumi, esate kūrybingi ir linkę daug ko atsisakyti siekdami ilgalaikių rezultatų. Tiesa, kai kurie nesutvarkyti reikalai, būtinybė peržiūrėti turimą informaciją, grįžti prie pradėtų darbų jus šiek tiek stabdo – metas susikaupti ir padirbėti, savaitgalis tam puikiai tinkamas.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Puikus laikas šiek tiek atsikvėpti ir užsiimti tuo, kas jus itin traukia – būsite itin kūrybingi, džiugūs, tad diena itin tinkama pagalvoti apie tai, ką galėtumėte nuveikti savo gerovei padidinti. Būsite itin jautrūs, sentimentalūs, linkę pasirūpinti tiek savo, tiek ir artimųjų sveikata, gerove, gražiuoju atlaikysite visas galimas konfliktines situacijas.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Savaitgalį būsite linkę praleisti namuose, daugiau dėmesio skirti artimiesiems, tėvams, būsite itin nostalgiški, tačiau tai, kas kelia rūpesčių pastaruoju metu – komunikacija, ryšių palaikymas ir užmezgimas, darbas su informacija, mokslai, savęs pristatymas kitiems, vers jus suktis ir toliau – puikus laikas įsigyti naujų draugų, ilgalaikių rėmėjų.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Prasideda kiek ramesnis laikotarpis, kuomet verta šiek tiek atsitraukti iš viešumos, mažiau reikštis, o pergalvoti tai, kaip esate linkę save pateikti kitiems, savo bendravimo būdus. Gali išaiškėti kažkokios paslaptys, venkite kažką nuslėpti, juolab meluoti. Kad ir kaip būsite linkę patylėti, tačiau bendrauti teks – tinkamas laikas išspręsti įsisenėjusias problemas.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Sėkmingas, nors ir įtemptas laikotarpis tęsiasi, kuomet tikėtinas tiek gražus meilės ryšys, tiek ir sėkmingos investicijos. Būsite linkę daugiau bendrauti, grįžti prie visuomeninių pareigų, prisiminti senus draugus. Tiesa, savaitgalį pasistenkite suvaldyti savo išlaidas, nes jausite poreikį paremti draugus, bičiulius ar kažkokią organizaciją.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Itin gražus, sėkmingas savaitgalis, kuomet tai, kas jums itin rūpi, kas verčia jus iš esmės keistis, ims realizuotis, rasite ilgalaikių sprendimų. Tiesa, bus sudėtinga viską suderinti su profesiniais siekiais, gali tekti peržiūrėti, pergalvoti ankstesnius susitarimus, tačiau šiomis dienomis viskam galima rasti perspektyvius sprendimus.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Gražus, itin sėkmingas partnerystei laikotarpis tęsiasi. Nors būtų gerai, kad savaitgalį daugiau laiko skirtumėte poilsiui, atsitraukimui nuo intensyvesnio bendravimo, kitų žmonių, leistumėte sau daugiau laisvės pabūti savimi, tačiau pasitikėkite partneriais, mylimu žmogumi – dienos itin tinkamos užsitikrinti visuomeninį statusą, rasti ilgalaikių rėmėjų.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius