Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – spalio 30 ir 31 d.

Paskutiniosios savaitės, o ir mėnesio dienos bus emociškai banguotos ir atnešančios gana rimtų pokyčių į bendros tėkmės pobūdį.
Pora
Pora / 123RF.com nuotr.

Visų pirma, tai sietina su šeštadienį 17 val. 21 min. įvyksiančiu karingojo Marso perėjimu iš estetiškųjų ir diplomatiškųjų Svarstyklių zodiako ženklo. Čia jis labai silpnas, nes balanso, taikos siekimas kai reikia priimti ryžtingus sprendimus ir aktyviai veikti, jam buvo sunkiai priimtini.

Tuo tarpu maksimalių pastangų reikalaujančiame Skorpiono ženkle, į kurį pereis ir išbus iki gruodžio 13 d., Marsas valdo, jaučiasi galįs maksimaliai realizuoti savo potencialą – pats laikas ryžtingiems sprendimas, esminiams pokyčiams ten, kur jų labiausiai reikia, bet pirmiausia grūdinant valią per ekstremalias situacijas, maksimalius siekius, sunkumus.

Energijos perteklių, kylančias aistras verta suvaldyti praktikuojant kovos menus, ištvermės sportą. Prasideda, deja, palankus laikas ir jėgos struktūroms, tarp jų ir nusikalstamoms, todėl galimybės ir pavojai čia pat.

Šeštadienio rytas gali būti gana sunkus, kuomet susiduriama su įvairiomis kliūtimis, gali kilti problemų dėl informacijos trūkumo, kylančių apribojimų, galimos ir įvairios traumos, todėl bus svarbu skubėti lėtai, suvokiant, ką ir kodėl darote.

Antra vertus, optimizmo, džiugaus nusiteikimo kažką smagaus nuveikti bus, todėl daugiau laiko skirkite poilsiui, laisvalaikio užsiėmimams, kūrybinei veiklai, venkite kažkokių ekstremalių užsiėmimų.

Rimtesnių reikalų tvarkymui, didesniems pirkiniams tinkamas nebent rytas iki 10 val. 05 min. Vėliau iki pat 21 val. 09 min., kuomet Mėnulis pereis iš džiugiojo, kūrybingojo, dosniojo Liūto ženklo į rūpestingosios, švariosios, kruopščiosios analitikės Mergelės ženklą, tęsis vadinamasis neefektyvaus Mėnulio metas, kuomet verta imtis nebent kasdienių, įprastų, rutininių darbų, tvarkytis, pabaigti pradėtus darbus ir, žinoma, ilsėtis, atsipalaidavus pabendrauti.

Vakare nuotaikos turėtų akivaizdžiai keistis – norėsis kažką prasmingo nuveikti, pasirūpinti artimaisiais, tvarka, švara namuose, sveikata. Panašios tendencijos tęsis ir visą sekmadienį – diena palanki ramiam triūsimui namuose, praktiškiems, su sveikata siejamiems pirkiniams, taip pat analitinei veiklai.

***

Šeštadienį atsipalaiduoti padės minkštos, ramios, tarsi apsauginės žalsvos, gelsvos, rusvos spalvos, amazonitas, bronzos dirbiniai.

Maiste turėtų būti daugiau pieno produktų visokiais pavidalais ir duonos, medaus, o geriausia – viskas kartu: duona su šviežiu pienu ir medumi. Atsisakykite mėsos.

Sekmadienį palankesnės sidabrinė, perlamutrinė, oranžinė spalvos aprangoje, puoškitės hiacintu (gelsvai oranžinis cirkonas), citrinu, sidabru. Šiandien galima daugiau pasmaližiauti, ypač medumi ir cukruočiais (cukatomis) ar kitais gaminiais iš citrusinių vaisių, daugiau gerkite šviežių jų ar kitų vaisių sulčių.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Puikus šeštadienis, jeigu norite tiesiog ramiai pailsėti, tačiau bus labai svarbu suvaldyti savo norą pabūti griežtu ir užsispyrusiu antrosios pusės atžvilgiu. Būsite linkę į ekstremumus, todėl pasisaugokite, galimi lūžiai, susižeidimai dėl technikos gedimo.

Sekmadienis labai darbingas, tačiau pasistenkite mažiau plepėti, o daugiau patys analizuoti, tikrinkite informaciją, gaunamas naujienas.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šeštadienį skirkite visų pirma poilsiui namuose, pabūkite su vaikais, aplankykite tėvus ir pasistenkite mažiau rūpintis darbo reikalais, o jei jie prispaus, supraskite ir antrosios pusės priekaištus.

Sekmadienį pasijusite puikiai, skirkite jį antrajai pusei, savo pomėgiams, tik pasistenkite mažiau girtis savo geru, susilaikykite nuo finansinių reikalų aptarinėjimo.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šeštadienį mažai kas atsispirs jūsų gerai nuotaikai ir iškalbai, todėl vertėtų jį skirti antrajai pusei, bendrai iškylai, smagiam susitikimui su įdomiais ar kūrybingais žmonėmis, tik susilaikykite nuo diskusijų pasaulėžiūros, sveikatos klausimais.

Sekmadienį geriausiai jausitės namuose, su artimaisiais, pats metas prisiminti protėvius, savo šaknis, tik svarbu galvokite ką kalbate.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Jeigu norite pataupyti pinigus, šeštadienį susilaikykite nuo pirkinių ir pabandykite rasti rasti daug paprastesnių būdų išsisukti – juk tikrai turite gerų idėjų kaip galima naudą suderinti su malonia veikla, rasti savų būdų palepinti save ir artimuosius. Jus gali nustebinti ir malonus atlygis už darbą.

Sekmadienį norėsis daugiau pajudėti, pabendrauti, tačiau venkite gudravimų, prašymų ar pažadų.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šeštadienį jausitės pakylėtai, būsite džiugiai nusiteikę ir linkę dosniai pasidalinti savo nuotaika ir jausmais su kitais, maloniai praleisti laiką, tačiau namiškiai gali šiek tiek apraminti jūsų entuziazmą, ypač jeigu esate jiems įsipareigoję ar kažką pažadėję.

Užtat sekmadienį pavyks reabilituotis – palanki diena pirkiniams, tačiau spręskite vadovaudamiesi tik savo galva, o ne tuo, ką daro kiti.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Vertėtų apriboti veiklas šeštadienį, daugiau laiko skirkite ramiam poilsiui, pabuvimui su savimi jums artimoje aplinkoje. Venkite skubos, pervargimo, būkite atsargūs vairuodami, dirbdami su technika, laikykitės taisyklių, antraip gresia tiek sveikatos problemos, tiek ir didesnės išlaidos nei norėtumėte.

Vakaras ir sekmadienis – jūsų, kuomet daug kas tampa parasta, o darbai tirpsta.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Malonus draugų dėmesys, susitikimai ir pašnekesiai džiugins šeštadienį, grįš seni prisiminimai ir jausmai, sulauksite ir malonios pagalbos, galimybės užsiimti tuo, ko labiausiai norėtumėte, kas džiugina, tik susilaikykite nuo piniginių reikalų aptarinėjimo, juolab sprendimų.

Sekmadienį vertėtų leisti emocijoms nusistovėti, pabūti ramiai, toliau nuo rūpesčių, daugiau laiko skirkite poilsiui.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Nors ir labai rūpės profesiniai, karjeros reikalai šeštadienį, vertėtų nebent pabaigti tai, kas pradėta, susitvarkyti tai, kas padaryta. Susilaikykite nuo priekaištų namiškiams. Vakarop, Marsui įėjus į jūsų ženklą, būsite apskritai linkę reguliuoti šeimos gyvenimą, tačiau gal galima gyventi draugiškai?

Sekmadienį nuotaikos lengvės, didės pasitikėjimas savimi, rūpės visuomeninės, ekologinės problemos.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Vargu ar norėsite griebtis darbų šeštadienį – būsite labai filosofiškai, tačiau optimistiškai nusiteikę, linkę dalintis savo idėjomis su kitais, planuoti didelius darbus, tačiau dar anksti skubėti, nes mėnuo prieš gimtadienį reikalauja labiau pasirūpinti savo sveikata, darbų, įsipareigojimų pabaigimui, todėl daugiau pailsėkite.

Sekmadienis puikiai tiks imtis profesinių, karjeros reikalų.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Užgriuvusios finansinės problemos ar reikalavimai taupyti ten, kur, atrodo, jau ir taip viskas apribota, šeštadienį gali jums gerokai sugadinti nuotaiką, tačiau bus labai svarbu suvaldyti pykčius ir paieškoti būdų šiek tiek kitaip pažiūrėti į apribojimus. Tiesa, venkite gudravimų ar skubotų sprendimų, nes garbingų išeičių visada būna.

Sekmadienį pasijausite geriau, kils gerų idėjų, tik dar anksti priimti sprendimus.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Keistas laikas, kuomet esate puikiai nusiteikę, pilni geriausių idėjų ir galimybių jas išsakyti kitiems, tačiau prisiimti įsipareigojimai ir profesiniai, karjeros reikalai labai smarkiai kertasi vienas su kitu, ir šeštadienį tai pajausite labai skaudžiai.

Susilaikykite nuo skubotų sprendimų, o jau sekmadienį paaiškės, kad yra galimybė į problemą pažiūrėti ir kitaip, tad verčiau išnaudokite laiką poilsiui.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Tikrai turite daugybę darbų ir rūpesčių, kuriuos buvote numatę šeštadieniui, tačiau nusiteikite imtis tik to, ką reikia pabaigti, sutvarkyti, arba tai yra tiesiog kasdienė veikla.

Pasistenkite ramiau reaguoti į išgirstas naujienas, susilaikykite nuo noro čia ir dabar išspręsti visas problemas – jau rytoj bus daug lengviau kvėpuoti, rasite išeičių, sekmadienį sulauksite ir didesnio antrosios pusės palaikymo.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius