Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – vasario 13 ir 14 d.

Laukia pora gana ramių dienų, itin tinkamų poilsiui, atsipalaiduoti, kūrybai, taip pat planuoti tai, ką norėtumėte nuveikti ateityje, ruošti dirvą būsimiems darbams. Mėnulis beveik visą laiką keliaus su subtilumu, dvasingumu ir atjauta siejamu Žuvų Zodiako ženklu, čia jungsis su jų valdovu – galinguoju, masinius, tačiau sunkiai matomus vidinius procesus ir kūrybą valdančiu Neptūnu, tad itin aktyvias fizines ar praktiškas veiklas atidėkite bent jau iki sekmadienio vakaro ar pirmadieniui.
Žiemos linksmybės
Žiemos linksmybės / 123RF.com nuotr.

Saulė su dar keturiomis planetomis keliauja irgi mažai žemišku, daugiau idėjiniu, draugiškuoju ir visuomeninę veiklą skatinančiu Vandenio ženklu, tad dienos itin tinkamos vidiniam, protiniam darbui, bendravimui, dalijimuisi idėjomis, taip pat imtis dvasinių, psichologijos praktikų, muzikuoti, žiūrėti filmus, aplankyti vyresnius, sunkiau besiverčiančius bendruomenės narius.

Vis dėlto Mėnulis labai jaunas, tad visa, kuo užsiimsite, turės tendenciją augti ir plėtotis, todėl nukreipkite žvilgsnį į ateitį, darykite tai, ko labiausiai trokštate. Beveik visą sekmadienį, nuo 9.28 val. iki 17.54 val., kai Mėnulis pereis į Avino ženklą, tęsis vadinamasis neefektyvus laikas, tad susilaikykite nuo rimtesnių darbų, pirkinių. Tęskite, ką pradėję, tvarkykitės, ilsėkitės.

Rytas – puikus sekmadienio maldai. Vakare bus galima daugiau pajudėti, pasportuoti, imtis aktyvesnės veiklos, skubesnių darbų. Abi dienas labai svarbu bus susilaikyti nuo svaigalų, atsargiau vartokite vaistus.

Šeštadienį dėvėkite ryškius, ornamentuotus, blizgančiomis detalėmis puoštus drabužius, pasipuoškite Saulės akmeniu (avantiurininis ortoklazas), rubelitu, rožiniu auksu.

Maistui labiausiai tiks rūgštaus pieno produktai, ypač gėrimai su juo.

Sekmadienį dėvėkite daugiau baltus, purpurinius, ugninių atspalvių drabužius, puoškitės tamsiai raudonu piropu.

Maistas ir gėrimai šiandien turėtų kvepėti prieskoniais – kepkite pyragus, blynus, meduolius, valgykite daugiau sėklų, riešutų.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Abi savaitgalio dienas vargu ar būsite linkę kuo nors aktyviu užsiimti. Na, nebent pasilepinti skanesniu maistu ar maloniai pasivaikščioti gamtoje. Abi dienos iki sekmadienio vakaro puikiai tinkamos ramiai veiklai užsidarius toliau nuo visų – galbūt turite protinio darbo, kurį turėtumėte nuveikti, o gal tiesiog norėsite skirti laiko apmąstymams ar dvasinei praktikai. Sekmadienio vakarui suplanuokite ką nors aktyvesnio.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Savaitgalį puiku imtis jums seniai rūpimos labdaringos, visuomeninės veiklos, suburti bendraminčius, draugus, o gal ir pačiam sudalyvauti kokioje nors bendruomeninėje veikloje ar tiesiog maloniai pabendrauti su jums siela artimais žmonėmis, pasirūpinti tais, kuriems dabar sunkiau. O gal turite bendrų reikalų su kolegomis? Puikus laikas kartu pamąstyti apie profesinius planus. Ramesnis nusimato nebent sekmadienio vakaras.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Kaži ar norėsite savaitgalį skirti profesinei veiklai, rūpintis karjeros reikalais, tačiau išvengti to vargu ar pavyks – juk turite daug idėjų, kurias būtina įgyvendinti. Ypač šeštadienis turėtų būti darbingas. Sekmadieniui darbų planuokite mažiau, pabaikite, ką pradėję, pailsėkite, o vakare laukia bent jau draugų, kolegos ar bičiulio skambutis – tikriausiai turite ką aptarti?

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Gražus savaitgalis, kai tiesiog norėsite kuo daugiau laiko skirti tam, kas jus domina, suteikia sparnus, padeda realizuoti svajones ir suvokti pasaulį, jo dėsnius. Tikriausiai norėsite pakeliauti, tegu ir virtualiai, pasidžiaugti pasauliui ir visa kūrinija. Palankios dienos mokslams, dvasinėms studijoms, sekmadienį sudalyvaukite mišiose, o sekmadienio vakarą visos mintys jau bus darbuose.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Geriausia, ką galite savaitgalį padaryti, – tai visiškai atsipalaiduoti nuo visų rūpesčių ir darbų, pabėgti į gamtą, nusimaudyti eketėje ar dar padaryti ką nors sveikai ekstremalaus, kas gerai jus „perkrautų“ ir palaikytų tolesniuose darbuose, išvalytų galvą ir atvertų erdvę naujoms mintims ir ateities planams. Sekmadienio vakaras tinkamas idėjoms konkretizuoti.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Savaitgalį vargu ar pavyks ištrūkti iš namų ir darbų rūpesčių rato, tačiau bent jau laukia ramus, malonus artimųjų palaikymas, o ir jūs pats mažai būsite linkęs į konfliktus ar norą kištis į kitų gyvenimą – puikios dienos pagerinti santykiams su vaikais, meilės ryšiui stiprinti, o ir nuveiksite gana daug darbų, puikus laikas ir planuoti. Tiesa, sekmadienio vakaras gali būti kiek labiau emocingas, tad pasistenkite išvengti pervargimo.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Jeigu tik turite galimybių, savaitgalį skirkite daugiau savo jėgoms atstatyti, sveikatai – vandens procedūros, kvapų terapija, tiesiog ramus poilsis jums būtinas. Tiesa, vargu ar pavyks išbūti ramiai – jeigu gyvenimas bus maloningas, aplinkiniams bus viskas gerai, tikriausiai rasite, kam reikia pagalbos, ką dar reikėtų nuveikti kitų labui. Sekmadienio vakarą laukia malonus pašnekesys su antrąja puse.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Savaitgalis – puikus laikas panirti į svajas, kūrybą, meilę, atsipalaiduoti su mylimu žmogumi, vaikais ar tiesiog imtis to, kas jums teikia daugiausia džiaugsmo, – užsiimti pomėgiu, pažiūrėti filmą. Leiskite sau visa tai ir nustebsite, kiek minčių ir idėjų kils apie tai, kaip susikurti kuo gražesnį gyvenimą, ką galėtumėte dėl to nuveikti. Sekmadienio vakarą jau teks imtis veiklos.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Savaitgalį būsite itin nostalgiškai nusiteikę – skirkite daugiau laiko artimiesiems, tėvams, pasikalbėkite su giminėmis, prisiminkite šeimos istoriją, tradicijas, vaikystę, papasakokite apie jas vaikams. Gera proga atsikvėpti nuo išorinio šurmulio ir darbų, įvertinti tai, ką turite, pamatyti kasdienos prasmę. Sekmadienio vakarą vis dėlto būsite linkę pakelti sparnus – puikus laikas meilei ar bent jau pasportuoti, užsiimti smagia aktyvia veikla.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Rūpesčių rūpestėlių prisikaupė tiek, kad vargu ar užteks savaitgalio su visais pakalbėti, aptarti naujienas, pasirūpinti tais, kuriems teko sunkesnė dalia. Kad ir kiek pavargsite, prasminga veikla suteiks gana daug pasitenkinimo, o sekmadienio vakarą jau būsite linkę atsikvėpti namuose, juolab kad ir čia yra, ką nuveikti ar bent jau atiduoti skolas artimiesiems.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Savaitgalį gali tekti rūpintis gana paprastais, žemiškais savo ir kitų poreikiais, tačiau būkite itin dėmesingi ką nors pirkdami – pasitarkite, pagalvokite, ar tikrai tai verta dėmesio investicija, o gal tik dar vienas gražus žaislas? Tikrinkite sąskaitas – galimi sąmoningi ar nesąmoningi apsirikimai, klaidos. Užtat sekmadienio vakarą turėsite, ką aptarti ir kuo pasirūpinti, išmoksite ko nors naujo.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Beveik visas savaitgalis priklausys jums – sulauksite dėmesio tiek iš namiškių, tiek iš pažįstamų, gali tekti spręsti jaus įsisenėjusias, galbūt mažai malonias ar konfidencialias problemas. Pasistenkite susilaikyti nuo tuščių šnekų, juolab apkalbų, verčiau pagalvokite, kaip norėtumėte gyventi, kuo užsiimti būtent jūs, kas atitiks jūsų sielos poreikius. Sekmadienio vakarą gali kilti noras paišlaidauti – svarbu įvertinti, ar tai tikrai būtina?

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius