Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Savaitgalio horoskopas – vasario 24–25 d.

Gražaus paskutinio žiemos savaitgalio!
Moteris
Moteris / Fotolia nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Savaitgalį ir toliau spręsite darbinius klausimus. Gali būti, jog šeštadienį teks net labai įtemptai dirbti sprendžiant dar penktadienį padarytas klaidas. Sekmadienio pirma pusė taip pat gana sudėtinga, darbiniai įsipareigojimai ir toliau gali priminti apie save. Tačiau vėlus sekmadienio vakaras pagaliau atneš išsvajotą ramybę ir nusiraminimą, padovanos malonų bendravimą jaukioje aplinkoje.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Skirkite daugiau dėmesio tėvams šį savaitgalį, gali būti, jog jiems prireiks jūsų palaikymo ir pagalbos sprendžiant iškilusias problemas. Šeštadienį būsite itin išlaidūs, negailėsite pinigų nei savo nei draugų pramogoms. Iš naujo atrasite ir įvertinsite savo draugus. Suprasite, jog jums labai pasisekė, kad turite juos savo gyvenime. Sekmadienis puikus laikas taikytis, aiškintis santykius su jums artimais žmonėmis.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šeštadienį reikalausite labai daug dėmesio sau. Jausite poreikį garsiai išreikšti save, išsakyti savo nuomonę visais klausimais, net jei jūsų niekas to ir neprašo. Tai kels aplinkinių susierzinimą. Sekmadienį nuotaikos keisis, norėsis daugiau ramybės, tylos. Paisykite ne tik savo, bet ir namiškių norų, būkite jiems švelnesni, parodykite daugiau dėmesio, nustebinkite maloniomis smulkmenėlėmis.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Savaitgalio nuotaikos labai nepastovios. Norėsis, kad visi aplink jus šokinėtų. Jei nebus nuotaikos, neleisite savaitgaliu mėgautis ir namiškiams. Todėl labai tikėtini konfliktai, ginčai su antrąją puse. Nors norėsis kaltinti ir mėtyti akmenis į kito daržą, reikėtų atkreipti dėmesį ir į savo klaidas. Jei sugebėsite tai padaryti, sekmadienis bus išgelbėtas.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Ramybės neduos kasdieniai rūpesčiai. Atsakomybės našta neleis atsipalaiduoti ir pasidžiaugti savaitgaliu. Jausitės paniurę ir viskuo nepatenkinti. Nereaguokite į viską taip jautriai, neverta taip susireikšminti. Jau sekmadienį suprasite, jog viskas ne taip blogai, kaip įsivaizdavote. Savaitgalį taip pat galimi nusiskundimai sveikata, gali atsinaujinti chroniški susirgimai.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Neteiskite kitų, nes ir patys nesate šventiejį. Norėsis kritikuoti ir demonstruoti savo pranašumus, tačiau niekas nėra tobulas. Jei neatsispirsite šiai pagundai susipyksite su draugais. Sekmadienis žada būti romantiškas, galimos staigmenos iš antrosios pusės. Sekmadienį pradėtus darbus būtina pabaigti, neatidėlioti.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Neskubėkite ir nebūkite pernelyg patiklūs. Iš esmės - tai geras laikas susitikimams, tiek dalykiniams, tiek romantiškiems. Būsite ryškūs, jūsų nuomonė bus įdomi. Tačiau dalinkitės ja tik tuo atveju, jei iš tiesų turite ką pasakyti. Šį savaitgalį nesėdėkite namuose, eikite į viešumą, megzkite kontaktus, plėskite akiratį, linksminkitės. Sekmadienis palankus lankyti giminaičius.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Savaitgalį galite sulaukti įdomių vizitų. Palankus laikas lankyti įvairias parodas, spektaklius, bendrauti su įdomiais, autoritetingais žmonėmis. Tai labai praplėstų jūsų pasaulėžiūrą, pamaitintų jus dvasiškai. Galite sulaukti netikėtų dovanų, patarimo ar palaikymo. Neapleis malonus jausmas, kad jums sekasi. Leiskite sau pasvajoti, vizualizuokite tai, ko norite iš gyvenimo.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Įtemptas savaitgalis laukia Šaulių. Turbūt teks narplioti sudėtingas situacijas, susidurti su kliūtimis, įvairiais trukdžiais. Tikėtini ir finansiniai nuostoliai. Nieko neprisižadėkite ir patys niekuo per daug nepasikliaukite. Tikrinkite faktus. Būkite ypatingai apdairūs, jei turite nuosavą verslą. Geras laikas mokėti mokesčius. Šeima bus jūsų ramstis, pasidalinkite savo rūpesčiais su jais ir jums iškart palengvės.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Labai tikėtinos romantinės pažintys kelionių, išvykų metu. Tad visiems vienišiems Ožiaragiams pasiruošusiems pradėti santykius rekomenduojama keliauti, dalyvauti bičiulių susibūrimuose, įvairiuose seminaruose šį savaitgalį. Antrąją pusę turintys Ožiaragio zodiako ženklo atstovai taip pat bus nusiteikę labai romantiškai, norės leisti laiką su savo partneriu, stebinti jį, žavėti...

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Puikus laikas spręsti buitinius klausimus. Palanku pirkti buitinę techniką ar kitaip investuoti į namus. Taip pat geras laikas visoms sveikatinimosi procedūroms, naujos dietos pradžiai, peržiūrėti ir koreguoti dienos režimą. Pramogauti, lankyti draugus palankesnis šeštadienis. Sekmadienį norėsis daugiau laiko skirti artimiesiems.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Nuostabus savaitgalis laukia Žuvų zodiako ženklo atstovų. Pildysis visi jūsų norai. Būsite dėmesio centre. Labai tikėtinos romantiškos pažintys ar romantiški pasimatymai, malonios staigmenos iš priešingos lyties atstovų. Niekas nesugebės atsispirti jūsų žavesiui. Tai taip pat puikus laikas stiprinti santykius su vaikais. Sekmadienį daugiau dėmesio skirkite draugams.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius