Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – vasario 6–7 d.

Šį savaitgalį būtų idealu leistis į artimesnę ar tolimesnę kelionę, mat Mėnulis keliaus su pasaulio pažinimu, užsieniu, tolimomis kelionėmis, tačiau taip pat ir religija, aukštuoju mokslu, žiniasklaida bei teise siejamu Šaulio Zodiako ženklu. Kadangi keliauti fiziškai sudėtingiau, norėsis pažinti pasaulį kitais būdais – per mokslą, knygas, filmus ar net maistą.
Žiema Vilniuje
Žiema Vilniuje / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Puikus laikas filosofinėms ir dvasinėms studijoms, dalyvauti religinės bendruomenės veikloje, švęsti sekmadienį.

Imtis kasdienių, praktiškų darbų gali būti sudėtingiau, nes aplinkybės vers užsiimti kažkuo kitu ar kitaip negu norėtumėte. Daugiau dėmesio pareikalaus draugiški ar bendruomeniniai susitarimai, bendra veikla, gali tekti grįžti prie kažkokių ankstesnių reikalų, kažką keisti, perdaryti.

Puikus laikas pamatyti bendrą veiklą, santykius naujoje šviesoje, tik bus labai svarbu tolerancija, gebėjimas suteikti kitam daugiau laisvės, vengti bet kokio spaudimo ar įsivaizdavimo, kad viskas turi likti taip, kaip buvo.

Pirkiniams laikas mažai palankus, mat gali kilti noras išleisti daugiau nei verta, įsigyti įspūdingų, tačiau mažai praktiškų dalykų.

Sekmadienį, deja, nuo pat ankstaus ryto iki vėlaus vakaro tęsis vadinamasis neefektyvaus Mėnulio laikas, kuomet tai, ką imamės daryti, atneša daugiau kartėlio nei džiaugsmo, panaudojama kitaip nei planuota, tad verčiau tęskite ir pabaikite ką jau pradėję, daugiau ilsėkitės.

Šeštadienį dėvėkite pilkesnių, tarsi "išplautų" spalvų drabužius, puoškitės serpantino dirbiniais. Maistas turėtų būti visų pirma jums kvepiantis, subtilus, lengvas, įvairios užkandėlės, daugiau žalumynų, daržovių, vaisių.

Sekmadienį aprangoje labiau tiks kontrastingi juodos-raudonos deriniai, ryškesnė geltonai-žalia spalva. Maistas turėtų būti kuklus – juoda duona, pieno produktai, tiks laikytis pasninko.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Gana smagus savaitgalis, tik bus svarbu rasti įkvepiantį užsiėmimą, draugų ar bendraminčių, su kuriais galima būtų pasidalinti mintimis ir idėjomis, pafilosofuoti ar pasvajoti apie tai, kur norėtumėte nuvykti, ką išmokti ar pasidžiaugti nuveikta veikla.

Tiesa, buities darbai dėl to gali nukentėti, tačiau šiomis dienomis sielų draugystė bus svarbiau. O gal iš naujo atrasite ir antrąją pusę?

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Savaitgalis ar ne, jums turbūt mažai rūpės, nes šiomis dienomis gali tekti spręsti jums gana svarbius verslo, profesinius su veiklos finansavimu susijusius reikalus.

Išties emocijų tai kels gana daug, gali kilti ir įvairios informacinės painiavos, gali tekti taisyti ankstesnes klaidas, peržiūrėti dokumentus. Tačiau verta viso to imtis, nes turėsite progos pamatyti naujų perspektyvų.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Savaitgalis, kaip ir ankstesnės dienos, suteiks jums daug įkvėpimo mokytis, eiti pirmyn, tobulėti, kelti sau iššūkius. Savaitgalį pasistenkite pasidalinti visu tuo, kas jums rūpi, kas įdomu su antrąja puse.

Gar ir mažai jums rūpės jo ar jos interesai, tačiau bent jau paklauskite nuomonės. Ir prisiminkite, kad dėl visko reikia mažiau jaudintis, skirkite daugiau laiko poilsiui.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Savaitgalį, ko gero skirsite darbui ir daugybei gana buitinių rūpesčių. Tinkamas laikas nuveikti tai, ką jau seniai turėjote padaryti, grįžti prie ankstesnių pažadų ar sutarimų, galbūt ištaisyti tai, kur buvote suklydę.

Antra vertus, likite išmintingi ir prisiminkite, kad be gero poilsio gerai dirbti bus sunku, tad bent jau sekmadienį vertėtų skirti laiko ir sielos šventei.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Gražus, džiugus šventiškas savaitgalis, puikiai tinkamas sustiprinti asmeniniam ryšiui, įtvirtinti santykius ir tiesiog pasidžiaugti meile.

Atidėkite visas darbines ar profesines mintis ir raskite laiko poilsiui, galbūt net smagiai išvykai, pradžiuginkite save ar mylimą žmogų malonia staigmena. Tinkamas laikas ir asmeninių planų kūrimui.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Savaitgalis namuose jums teiks gana daug džiaugsmo, net ir tuomet, jeigu visą laiką plušėsite atlikdami tiek buitinius, kasdienius darbus, tiek ir visa tai, ką esate įsipareigoję atlikti kitiems. O kur dar vis kirbantis noras kažką naujo sužinoti, išmokti ar kitiems papasakoti.

Grįžkite prie senų pažadų, pabaikite darbus, tinkamas laikas tvarkyti ir atnaujinti turimą informaciją.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Gal tai jus ir mažai įkvėps, tačiau bendravimo, kelionių, susitikimų savaitgalį vargu ar pavyks išvengti. Antra vertus, turėsite progos įgyvendinti savo norus ir svajones, pasidžiaugti gyvenimu, atsipalaiduoti, nuveikti kažką visiškai naujo.

Tiesa, finansiniai reikalai ir įsipareigojimai verčia jus gerokai pasijaudinti, tačiau susilaikykite nuo skubotų sprendimų.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Panašu, kad savaitgalį būsite linkę šiek tiek paišlaidauti, įsigyti kažką tokio, kas pradžiugintų sielą ir kūną – darykite tai šeštadienį, tik prieš atverdami piniginę dar kartą pagalvokite, ar tikrai tai jus džiugins.

Sekmadienį tiesiog atsipalaiduokite namuose mėgaudamiesi tuo, ką turite ir galbūt nuveikdami vieną kitą gerą darbą.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Ko gero, laukia gana beprotiškas savaitgalis, kuomet jūsų staiga prireiks visiems, o kur dar jūsų pačių planai kažką išmokti, sužinoti, sutvarkyti dokumentus.

Būsite priversti ieškoti išeities, tačiau svarbiausia – mažiau rodykite save, o daugiau klausykite kitų. Laukia įkvepiantys pokalbiai, perspektyvios pažintys, tik svarbu išlaukite bei atkreipkite dėmesį į tai, ką kažkada nuvertinote.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šias dvi dienas svarbiausia – poilsis ir jėgų atstatymas po gana sekinančios savaitės. Juolab galite sau leisti pasimėgauti savo darbo rezultatais, tiesa, iki galutinio rezultato toloka, tačiau pagirti save yra už ką.

Pavyks pradžiuginti ir artimuosius, tad tiesiog stebėkite pasaulį ir mėgaukitės tuo, ką turite. Tiesa, tikrinkite jus pasiekiančią informaciją, venkite apkalbų.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Ir vėl laukia didelė dilemą – kaip suderinti tą veiklą, kurią esate suplanavę savaitgaliui ar kurios iš jūsų reikalauja pasaulis, draugai ir bendraminčiai su namiškių interesais?

Kad ir kaip įtempti santykiai su artimaisiais, žiūrėkite į viską kūrybiškai – galimybių rinktis išlaikant balansą turėsite, svarbu raskite tikslų žodį, paaiškinimą to, kas jums rūpi, ko siekiate.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Kad ir savaitgalis, profesinių reikalų išvengti vargu ar pavyks. Mažai malonu, tačiau gali tekti imtis ar susidurti su nelegalia veikla ar bent jau taisyti su tokia veikla susijusias problemas, tad pasistenkite likti sąžiningais, pamatykite, kad galima gyventi ir kitaip.

Gali tekti pasitelkti ir naujas technologijas, tačiau susilaikykite nuo piktnaudžiavimo jomis, saugokite sveikatą.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius