Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Spalio mėnesio horoskopas

Susipažinkite su astrologės Lanos Kutkytės sudarytu antrojo rudens mėnesio prognozėmis.
Auksinis ruduo
Auksinis ruduo / 123RF.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Pirmąsias dvi dekadas bus svarbu neužsidaryti nuo pasaulio, bendrauti, veikti, tinkamai reprezentuoti save bei savo veiklą. Vis dėlto svarbu bus veikti ramiai, įsiklausant į tėkmę,, išlaukiant tinkamo laiko ir vietos, užsitikrinant sutuoktinio, kolegų, partnerių paramą. Siekite bendradarbiavimo ir suvokite bendrus interesus, tuomet spalis leis pajudėti į priekį darbo sferoje.

Asmeniniame gyvenime noras priimti partnerį tokį, koks jis yra, sustiprins partnerystę, o vienišiams atneš naują meilės bangą. Paskutinė dekada ypač išryškins finansų, paskolų, palikimo temas. Skirkite tam pakankamai dėmesio, kitaip gali kilti painiavos.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Spalį kertiniu akmeniu, ypač turintiems savo verslą, taps darbas. Jo bus daug, tad laiko maloniems susitikimams su draugais, meilei ar poilsiui laiko bus nedaug, o galbūt nebus ir visiškai. Tvarkant reikalus gali kilti sunkumų, tačiau ne tiek dėl jūsų profesionalumo stokos, kiek dėl laiko stokos visur spėti laiku pasireikš nuovargio pasekmės savijautai ir sveikatai (ypač gali paveikti vyresnius asmenis).

Atlikite tik tuos darbus, kurie yra išties būtini, bei tik tuos, kuriuos jums priklauso atlikti, neapkraukite savęs svetimais reikalais. Mėnesio pabaiga - tai malonaus ir aktyvaus bendravimo, naujų pažinčių laikas.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Spalis - tai malonių kvietimų ir intriguojančių pasiūlymų laikas. Turintiems antrąją pusę beveik nereikės jokių ypatingų pastangų, kad santykiai būtų kupini džiaugsmo bei tarpusavio supratimo. Jei esate vieniši, tuomet galimai užmegsite romantiškus santykius, rasite naujų gerbėjų bei patirsite nemažai įsimintinų akimirkų, kurios suteiks sparnus gyventi, įkvėps užsiimti kūryba.

Palankus metas romantiškoms kelionėms, o dalykinėms palankus tik tuo atveju, jei jūsų veikla yra jums maloni, kitaip bus sunku priimti situaciją. Mėnesio pabaiga privers jus susitelkti - didės įtampa tiek darbe, tiek namie. Tai vienas sudėtingesnių laikotarpių.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Kad ir kiek darbų ar asmeninių reikalų turėtumėte, raskite pakankamai laiko namams, šeimai. Ši sritis primygtinai reikalaus dėmesio, tad nebandykite išsisukti nuo savo pareigų ar nuo šeimos narių prašymų, nes tai atneštų nemažai nuoskaudų, santykių aiškinimosi.

Vaisingas metas tiems, kurie ruošiasi persikraustymui, ketina pirkti arba parduoti nekilnojamąjį turtą arba užsiimti remonto, interjero dizaino reikalais. Taip pat šis mėnuo palankus tiems, kurie trokšta susilaukti vaikų, sukurti šeimą, sutvirtinti santykius, apsigyventi kartu. Paskutinę spalio dekadą skirkite dėmesio tiek savo išvaizdai, tiek ir savijautai.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Pirmosios dvi dekados atneš nemažai bendravimo, smulkių pasiūlymų, netikėtų susitikimų, naujų pažinčių, sutarčių bei situacijų, kurios pareikalaus gebėjimo greitai reaguoti į pokyčius ir lanksčiai prisitaikyti. Ramiai būti vienumoje gali tapti sunkiai įmanoma, kadangi gyvenimo ritmas vers jus vis kažkur skubėti, tvarkyti įvairius reikalus, kažką aiškintis, ieškoti naujos informacijos, išmokti kažką naudingo.

Vis dėlto jūsų energijos resursas leis jums ne tik aktyviai veikti, bet ir puikiai jaustis. Baigiantis mėnesiui pajusite norą sumažinti kontaktų ir darbų sąrašą bei daugiau laiko ramiai pabūti namuose, su artimiausiais asmenimis.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Viena pagrindinių mėnesio temų taps finansai. Šioje sferoje teks įvesti būtina tvarką, tad reikės susitelkti ir atlikti tuos skaičiavimus ir pokyčius, kurie jau seniai turėjo būti atlikti, tačiau buvo nuolat atidėliojami. Aiškiai nei visuomet pamatysite ir suvoksite tuos dalykus, kurie užkerta kelią finansinei gerovei jūsų gyvenime.

Paaukojus kai kuriuos savo įpročius, kurie kainuoja per daug, bet nėra būtini, pavyks stabilizuoti finansinę padėtį ir grąžinti prarastą pusiausvyrą. Trečioji spalio dekada nusimato gana aktyvi bei palanki reikalams, susijusiems su dokumentų tvarkymu, trumpomis kelionėmis, pokalbiais dėl darbo, mokslais.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Tai svarbių darbų įvykdymo mėnuo, reikalingas tolesnei harmoningai jūsų likimo tėkmei. Atsisakykite nebūtinų darbų ir susitikimų, paviršutiniškumo, visko, kas nereikalinga svarbiuose darbuose, sudarykite aiškų veiksmų planą ir pasiruoškite iš peties padirbėti, atlikti tai, kas prasmingiausia.

Energijos ir Visatos palaikymo turėsite pakankamai, tad reikės tik noro veikti ir pasitikėjimo savimi. Svarbiausius projektus darbe pradėkite iki trečiosios spalio dekados, kuomet ir bus jūsų jėgos metas. Trečioji dekada ramesnė, lengvesnė, tačiau finansine prasme atnešanti nemažai pagundų.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Spalio mėnesio pirmas dvi dekadas svarbu neapsikrauti nereikalingais darbais bei veikti saugant savo fizinę sveikatą bei emocinę būklę. Nemalonių rūpesčių veikloje gali kilti dėl slaptos konkurencijos, kolegų nesąžiningumo - tai privers imtis radikalių priemonių.

Energijos resursai bus nedideli, tad apginti savo poziciją gali sunkiai sektis, todėl užbėgdami įvykiams už akių - apribokite veiklą, nesiimkite didelių projektų ir laikykitės atokiau nuo tų, iš kurių tikitės klastos. Turite būti atsargūs ir neatvirauti - kas nors gali pasinaudoti jūsų suteikta informacija savo naudai. Paskutinė dekada - atsigausite ir pajusite, kad tai jūsų jėgos metas.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Pirmosios spalio dekados - tai naudingų pasiūlymų ir gerų idėjų metas, todėl pats metas apmąstyti reikalingą reorganizaciją veikloje, rengti būsimų projektų strateginį planą. Tik svarbu turėti omenyje, kad sėkmė daugiausia priklausys nuo jūsų kolegų, draugų, bendraminčių, todėl paisykite svetimų nuomonių.

Jeigu nesugebėsite pasidalinti veikla ir jos nešamais vaisiais su aplinkiniais ir norėsite pernelyg stipriai reikšti savąjį „aš“, tuomet galite ne tik mažiau nuveikti, bet ir užsitraukti aplinkinių nemalonę. Trečiąją dekadą suaktyvės slapti priešai. Neleiskite, kad jus įpainiotų į jokias intrigas, apkalbas, nepažeidinėkite įstatymų ar darbo etikos.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Tikėtini svarbus ir ypač rimti pasiūlymai, kurie leis padaryti didžiulį žingsnį jūsų karjeroje. Profesionalumas, punktualumas, sąžiningumas, patikimumas, rimtumas - tai reikalingiausios savybės, ypač pirmąsias dvi dekadas, kuomet daug kas spręsis darbe bei moksluose.

Bus svarbu harmoningai sutarti su kolegomis, nes su jais greičiausiai teks praleisti daugiau laiko nei su šeimos nariais. Neleiskite sau kandžių juokų ar nerimtų replikų, nes šiuo metu, tai skambėtų ypač neskoningai. Darbingas ir produktyvus metas, tačiau tik rimtiems šio ženklo atstovams. Paskutinę dekadą atrasite laiko ne tik darbams, bet ir draugams, maloniam bendravimui.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Aktyviai bendrausite - tai dinamiškas mėnuo, kuomet jausite autoritetingų, daug pasiekusių žmonių paramą, aplinkinių žmonių dėmesį ir pagarbą. Tiems, kurie bijo gyventi plačiai, nepasitiki savimi bei stokoja kompetencijos, tai bus vienas sunkesnių mėnesių, kadangi aplinkybės vers veikti, kažką skubiai keisti, greičiau tobulėti, o tai gali kelti įtampą.

Stipriems žmonėms, nestokojantiems optimizmo bei įdomių idėjų, tai proveržio metas, kai planai gali pajudėti į priekį greičiau ir geriau nei buvo planuota. Asmeninio gyvenimo reikalus geriausia būtų tvarkyti pirmoje mėnesio pusėje, kadangi vėliau šiai sričiai galite stokoti susidomėjimo.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Pirmąsias dvi spalio dekadas jausitės lengviau pažeidžiami, tad verta skirti poilsiui arba bent jau nieko sunkaus, sudėtingo neplanuoti. Lengvai formuosis įsižeidimai, konfliktai tiek darbo aplinkoje, tiek su artimaisiais. Būsite emociškai jautrūs, o kartais pernelyg užsispyrę ir kaprizingi, todėl patys galite sugadinti santykius su kitais žmonėmis.

Būkite išmintingi ir prisiminkite, kad kiti neprivalo daryti kažko, kas jus padarytų laimingais. Trečiąją mėnesio dekadą greitai pavyks įveikti emocinę krizę bei atgauti darbingumą. Tai geras metas karjerai daryti, skirti svarbius susitikimus su autoritetingais žmonėmis bei pristatyti save visuomenei.

Horoskopą sudarė astrologė Lana Kutkytė (sadhanacentras.lt)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius