Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – balandžio 1 d.

Šiandien 13.21 val. prasidės priešpilnis – aktyviausia mėnulio ciklo dalis. Nuo 11.01 val. stos mažiau palanki 9-oji mėnulio ciklo para – nepasiduokime blogoms mintims, ydoms, pagundoms. Šiandienos danguje dar tvyros besisklaidanti įtampa, formuosis Saulės ir Mėnulio neharmoningas aspektas – vis dar nedarna. Vakaras – malonesnis, pajusime proto ir jausmų harmoniją. Šiandien – balandžio 1-oji – pokštų ir juokų diena, kuri šiemet daugeliui nėra nei linksma, nei juokinga.
Imbiero arbata
Imbiero arbata / Fotolia nuotr.

Ir planetos šiandien nesutaria – vienos sako, kad jau laikas pradėti naujus darbus, kitos pataria šiandieną dar susilaikyti nuo jų. Belieka klausyti širdies. Ir neprarasti optimizmo ir humoro jausmo. Šįkart į dienos prognozę pažvelkime su šypsena – galbūt atpažinsite save ar savo artimuosius, o gal atrasite idėjų naujam pomėgiui?

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Aviną sėslus gyvenimas karantino metu varys iš proto, ypač per gimtadienį. Iššūkių Avinai ieškos namuose – sudalyvaus visose per TV transliuojamose mankštose ir aerobikoje, tris valandas per dieną mins treniruoklį, išgręš naujas skyles paveikslams pakabinti, išgriaus pertvarą tarp vonios kambario ir sanmazgo, pradės remontą. Supras, kad norėtų tapti reporteriu ir dirbti karštuosiuose pasaulio taškuose. Stebėsis, kaip Jautis tiek laiko išbūna namie ir niekur desperatiškai nesiveržia.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Jautis gyvens sau įprastu ritmu ir nesileis išmušamas iš vėžių. Kantriai pabaigs darbus, kuriuos pradėjo ir metė Avinas. Stebins visko mačiusius namiškius triaukščiais pietumis ir įmantriais desertais. Svetainėje įrengs žiemos sodą, įstiklintame balkone – oranžeriją, sode – papildomą šiltnamį naujai pomidorų veislei. Pasidės santaupų grynaisiais pinigais – dėl viso pikto. Pradės kolekcionuoti jubiliejines monetas, pinti šiaudinius sodus ir dirbinti dekoratyvius molinius indus. Keisis nėrimo ir mezgimo raštų schemomis su kruopščiąja Mergele.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Dvyniai suksis aktualijų sūkuryje, nei minutei neiškris iš informacinio srauto. Kasdien laikys įjungtą televizorių, radiją, instagram'ą ir abu feisbuko profilius, sumuš visų laikų pasidalijimų naujienomis rekordus. Kasdien po valandą suks lanką, tuo pat metu besišnekučiuodami telefonu. Telefonu operatyviai tvarkys bet kokius reikalus – savo, šeimos narių, giminių ir kolegų. Supras, kad norėtų tapti žurnalistu ar žinių vedėju.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Vėžys nepergyvens dėl karantino ir jausis savo rogėse, juk Vėžio namai – jo tvirtovė. Tačiau dirbs daugiau nei bet kada – vienu metu bus rūpestinga auklė, gabus kulinaras ir jau beveik profesionalus psichologas. Pertvarkys senų nuotraukų albumus, skaitmenines nuotraukas atspausdins ir sudės į naują albumą. Sudarys giminės medį septynioms kartoms į praeitį. Nuobodulį vaikys sena gera estradine muzika ir jaunystės laikų komedijomis.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Liūtams bus nuobodu ir trūks dėmesio. Juk kiekvieno tikro Liūto vieta – tribūna arba scena. Rytais organizuos virtualius pasitarimus ir posėdžius su kolegomis, vakarais – šeimyninius karaokės vakarus. Pats sukurs ir mielai vaidins lėlių teatrą mažiesiems. Atnaujins savo profilį socialiniuose tinkluose, atidarys savo „Youtube“ kanalą. Darysis įspūdingas asmenukes, madinga prabanga mėgindamas nurungti elegantiškąsias Svarstykles. Supras, kad norėtų tapti aktoriumi.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Mergelė sieks tobulumo, kuriam, kaip pasirodys, ribų nėra. Nors namai dar niekada nebuvo tokie švarūs, vis nerimaus ar imtasi pakankamai prevencinių priemonių švarai ir higienai palaikyti. Kasdien po du kartus dezinfekuos visų durų rankenas, šuns letenas ir rūpestingai tikrins, ar namiškiai gerai nusiplovė rankas. Pagamins ekologiško žolelių muilo. Niekur neis be profesionalios apsauginės kaukės ir medicininių pirštinių. Laisvu nuo pareigų metu analizuos pasaulinę sergamumo statistiką. Keisis virtualiomis buhalterinėmis ataskaitomis su kolega Ožiaragiu. Abu kartu stebėsis neišsenkančiu Šaulio optimizmu.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Svarstyklėms trūks tiesioginio bendravimo, tačiau paslapčia jos džiūgaus, kad antrajai pusei nebereikia į darbą ir dabar juodu daugiau laiko praleidžia drauge. Dauguma Svarstyklių nedirbs, pasiims atostogų. Išmoks tobulo makiažo technikų, sukurs jaukų namų interjero dizainą, sumodeliuos, sukirps ir pasius stilingą apsauginę kaukę. Atnaujins savo nuotraukas socialiniuose tinkluose – pašalins visas netobulas arba sukels patobulintas. Vis dvejos, ar atrodo geriau už Liūtą, nors taip ir neišdrįs kieno nors to paklausti. Supras, kad norėtų tapti stilistu ar dizaineriu.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Skorpionų pandemija neišgąsdinsi, juk visokios krizės – gimtoji kiekvieno tikro Skorpiono stichija. Nors dažnas Skorpionas pristigs situacijos kontrolės pojūčio. Gilinsis į virusologijos subtilybes, nagrinės įvairias pasaulinio sąmokslo teorijas, galimus apokalipsės scenarijus. Surizikuos suinvestuoti akcijų biržoje. Atras naują nišą rinkoje, pradės nuosavą verslą. Supras, kad nėra nieko, ko jis negalėtų ištverti. Na, nebent reikliosios Mergelės patikrinimų dėl deramo rankų plovimo.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Tolius ir nuotykius mėgstančiam Šauliui karantinas taps iššūkiu, tačiau jis nė už ką nepraras optimizmo. Ieškos palankiausių kelionių pasiūlymų ir drąsiai rezervuos bilietus gegužei. Mėgs dalytis įžvalgomis, ypač savo tvirtu įsitikinimu, kad karantinas bus atšauktas. Peržiūrės visus senus vesternus ir nuotykinius filmus, perskaitys visą XX a. aukso fondą, pradės mokytis dar dvi papildomas užsienio kalbas, greičiausiai japonų ir ispanų. Medituos, praktikuos astralines keliones. Supras, kad norėtų tapti gidu arba piligrimu.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Dauguma Ožiaragių dirbs toliau. Atras būdų. Tie, kurie neteks galimybės dirbti biuruose, dirbs iš namų. Dirbs ir vakarais, ir savaitgaliais – teisinsis nuoboduliu. Džiaugsis galimybe padirbėti vienumoje, savarankiškai, autonomiškai. Slėpsis nuo šnekučių Dvynių, nešinų naujausiomis aktualijomis. Laisvu nuo darbo metu kurs antikrizinę strategiją dviem, o gal penkeriems metams į priekį – dėl atsargumo tarsis su analitiškosiomis Mergelėmis. Nuspręs, kad puikiai suvaldytų ekstremalią situaciją ir kandidatuos į politikus.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Vandenio karantinas neišgąsdins. Vandenis keistuolis ir ekscentrikas, jį apskritai sunku kuo nustebinti. Kaip ir visad, jis apsiprekins ir visus reikalus tvarkys internetu, toliau darbuosis iš namų nuotoliniu būdu. Susidomės planavimu, ateities spėjimo metodais, numerologija, mantika. Ims studijuoti astrologiją ir pats sudarinės prognozes, skelbs jas tinklaraštyje.

Tačiau draugijos ilgėsis. Aptarinės galimus ateities scenarijus su fatališkuoju Skorpionu, toliaregiu Šauliu ir strategu Ožiaragiu. Keisčiausius straipsnius ir dar keistesnes asmenukes kels į socialinius tinklus, stebindamas nuosaikiąsias Svarstykles ir džiugindamas sensacijų ištroškusius Dvynius.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Žuvys jausis kur kas geriau nei kiti ženklai, nes būtent jos geriausiai prisitaikiusios gyventi stipriai apribotomis sąlygomis. Labiausiai išsiblaškiusios Žuvys karantino gali ir nepastebėti... Daugelis Žuvų slapta džiaugsis, kad nebereikia į darbą – pagaliau galės pamiegoti iki 10 ar 11 valandos, o gal ir iki pietų. Klausysis simfoninės muzikos, medituos, pradės tapyti.

Kartais rašys anoniminius komentarus internete. Įstos į savanorių gretas. Supras, kad norėtų tapti gydytoju. Visai nepergyvens dėl pratęsto karantino, žvelgs iš aukštesnės perspektyvos – kas gi tos trys savaitės, palyginti su šios Visatos masteliais ir amžinybe...

Su balandžio 1-ąją! Visų Zodiako ženklų atstovams geros dienos ir stiprios sveikatos!

Astrologinių įžvalgų autorė Laura Kertenienė (jos paskyra feisbuke „Kaip Danguje, taip ir Žemėje“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius