Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Trečiadienio horoskopas – balandžio 14 d.

Lyginant su vakar diena, trečiadienis bus šiek tiek sudėtingesnis. Viena vertus, puiki diena pradėti įvairiausius darbus, imtis tos veiklos, apie kurią jau seniai galvojote, kuri jums svarbi ir padeda realizuoti geriausias jūsų savybes, tačiau teks gerokai pasistengti, norint suderinti tai su ankstesniais profesiniais įsipareigojimais.
Kava
Kava / 123RF.com nuotr.

Bus itin svarbu peržiūrėti visas baimes, kurios sulaiko nuo veiklos – dažniausiai tai susiję su materialios gerovės užsitikrinimu. Ar tikrai yra grėsmės, kad nebeturėsite maisto, rūbo ar stogo virš galvos? O gal verčiau orientuotis į didesnės laisvės veikti sau sukūrimą ir išsilaisvinimą?

Šiandien vertėtų žengti bent žingsnį ta linkme – tiesiog pasidomėti galimybėmis, o jų turėtumėte tikrai rasti, kažko naujo išmokti ar pradėti lankyti kursus ir pan.

Puiki diena ir visiems, kurie imsis praktiškų darbų – tvarkytis, gražinti save, namus, aplinką, sėti ar sodinti, gaminti maistą, kažką su visu tuo susijusio įsigyti. Ir vis dėlto gali kilti pagunda sureikšminti savo veiklą ar, atvirkščiai, pagalvoti, kad tai ne jums. Kodėl taip manote? Bus labai svarbu į materiją žiūrėti ramiai, paprastai, su džiaugsmu – jeigu reikia, tai galiu, imu ir padarau, įsigyju.

Tyrą nuotaiką išlaikyti padės balti, rožinių, gelsvų atspalvių drabužiai, puoškitės ametistu, jeigu turite – platina. Maistas turėtų būti lengvas, paprastas, daugiau augalinis – įvairios košės, kruopos, pagardintos pienu ir jo produktais, medumi.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Puiki diena įvairiai veiklai, o ypatingai susijusiai su informacija, jos tvarkymu, ryšių užmezgimu, bendravimu – ieškokite kolegų, bendraminčių, reikalingos informacijos. Turite ir patys ką pasakyti, tačiau geras laikas ir pasimokyti naujų dalykų. Tiesa, pasistenkite savo aktyvią saviraišką suderinti su profesinėmis pareigomis, atsargiai diskutuokite su darbdaviu.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šiandien turėtumėte pasijausti lyg ir gerai, tačiau gali jaustis kažkoks keistas kartėlis – kažkas vis užkabina jus, per mažai tenkina darbo rezultatai, norite vis daugiau ir daugiau. Ar tikrai viskas jūsų valioje? Esate matomi ir pripažinti, puiki diena pristatyti savo veiklą, galimybes, turimus resursus kitiems, pradėti įvairias praktiškas veiklas, tik bus labai svarbu vengti baimių ar puikybės apraiškų.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Veiklos šiandien turėsite labai daug – tęsiasi itin intensyvus laikotarpis, turite daug galimybių įgyvendinti tiek jums, tiek aplinkiniams svarbias idėjas, tad dabar puikus laikas inicijuoti dar vieną darbų etapą. Bendraukite, ieškokite bendraminčių, pristatykite idėjas, tačiau vis dėlto pasistenkite išlaikyti tam tikrą vidinį žvilgsnį, vis pasitikrinkite – ar tai, ką darote, atitinka jūsų vertybes, siekius.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Dar viena puiki bendravimui ir naujiems atradimams su draugais ar bičiuliais diena. Tiesa, tam gali sutrukdyti jūsų baimės ar perdėtas kuklumas – pasistenkite būti kuo nuoširdesni, atviri ir tikrai liksite maloniai nustebinti bendrumo teikiamu pasitenkinimu. Tiesa, venkite vadovautis draugų patarimais priimdami su finansais susijusius sprendimus. Būkite atlaidesni kolegoms darbe.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Jūsų aktyvumas ir noras pasiekti kuo geresnių rezultatų profesinėje srityje šiandien gali tapti perdėtu – pasistenkite ramiau žiūrėti tiek į galimybes, tiek į kylančias karjeros problemas, nes viskas praeis. Verčiau orientuokitės į tikslus, kurių norite pasiekti – idėjų turite daug ir puikių, tad ieškokite bendraminčių, užtarėjų, partnerių, konsultuokitės ir įveiksite visus iššūkius.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Dar viena darbinga, pilna veiklos ir griežtų įsipareigojimų diena, tačiau vargu ar tai jus gąsdina – esate kaip reta disciplinuoti, susikaupę, pilni energijos ir pozityvaus nusiteikimo, tad belieka imti ir veikti. Šiandien daug kas pasiseks, tačiau būkite atsargesni gindami savo idėjas ar jas viešindami – galite apsirikti, per daug sureikšminti mažus dalykus ir nuvertinti tai, kas svarbu.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Sėkmingas laikas imtis įvairiausių veiklų, pasirašinėti sutartis, tartis dėl jūsų kūrybinių, galbūt su grožio, laisvalaikio industrija susijusių ar tiesiog asmeninės, individualios veiklos idėjų įgyvendinimo. Pasistenkite mažiau baimintis dėl įvairių finansinių dalykų – jūs įveiksite buhalterines, finansavimo ar draudimų džiungles, tad pasistenkite kuo ramiau įvertinti situaciją.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Graži, darbinga, sėkminga diena – esate pilni energijos ir noro gyventi, veikti, daryti kažką aiškaus, paprasto, gyvenimiško. Geras laikas tvarkyti praktinius reikalus, susijusius su gyvenamąja vieta, galbūt netgi įsigyti, įsirengti, išsinuomoti, remontuoti namus. Tiesa, turite ir kitų skubių įsipareigojimų, tačiau šiandien turėtų pavykti viską suderinti, tik ramiau, sąmoningai bendraukite.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Gyvenimas iš jūsų reikalauja suktis visomis prasmėmis – aplinkininiai prašo jūsų pagalbos, turite daug rimtų užduočių, o kur dar noras imtis to, kas širdžiai miela. Ši diena geriausiai tinkama įgyvendinti įvairius su jūsų asmenine saviraiška, kūryba, vaikais, renginiais, galbūt sportu susijusias veiklas, tačiau būtinai ramiai, be įtampos įvertinkite visas aplinkybes, ypač susijusias su sveikata

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Puiki diena visoms praktinėms veikloms – šiandien galite nuveikti daug gerų darbų tiek namiškiams, tėvams, tiek ir labdaringų – jūsų išradingumas, galimybės šiandien praktiškai be ribų, tad belieka veikti. Tiesa, pasistenkite išvengti visa tai ypatingai sureikšminti ar, priešingai, nuvertinti – patikėkite tuo, ką sako kiti, bet turėkite ir savo matymą. Būkite atlaidesni artimiesiems.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Jeigu tik turite galimybių šią dieną praleisti namuose, su artimaisiais, šiek tie atsikvėpti, susikaupti, pabrandinti visas savo kūrybines idėjas – puiku. Tiesa, blaiviai žiūrėkite į savo sentimentus – gali kilti ūpas atisakyti visko, kas paseno, ar, atvirkščiai, per daug sureikšminti praeities prisiminimus ar tradicijas, tuo apsisunkinti. Vertėtų daugiau bendrauti su jums sielai artimais žmonėmis.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Gali tekti imtis gana rimtų reikalų, ieškoti darbo ar finansavimo savo projektams, kalbėtis su atsakingomis institucijomis, asmenimis – pasistenkite į viską, visus trukdžius, problemas žiūrėti kuo ramiau, blaiviau, vengti baimių ar perdėto jausmingumo. Šiandien pavyks daug nuveikti, įveiksite ir didžiausias kliūtis, tačiau tai pareikalaus maksimalaus susitelkimo.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius